LG G Flex, Κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο τον Φεβρουάριο

Σε πάνω από 20 χώρες αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Φεβρουάριο το κυρτό smartphone LG G Flex. Ανάμεσα στις πρώτες χώρες θα είναι οι Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία και Αυστρία ενώ σύντομα ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής θα ανακοινώσει την πλήρη λίστα με τις χώρες διάθεσης του G Flex.

To LG G Flex έχει κυρτή οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και έξυπνο πίσω πλήκτρο όπως το LG G2.

Για τη χώρα μας δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες, λογικά όμως θα κυκλοφορήσει και εδώ.

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2014 8:06

Σχόλια

  • Σύμφωνα με την LG προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο όταν βλέπεις ταινίες (πιο "κινηματογραφική" εμπειρία), το μκρόφωνο στην κάτων άκρη του τηλεφώνου φτάνει πιο κοντά στα χείλη σου και αγούγεσαι καλύτερα και τέλος κουμπώνει καλύτερα στην τσέπη.

  • Να υποθέσω στην πίσω τσέπη. Γιατί στην μπροστινή δύσκολο. Στον κινηματογράφο είναι κυρτό το πανί? Δεν θυμάμαι έχω να πάει και κάτι χρόνια. Το μόνο λογικό εμένα μου φαίνεται το ότι είναι πιο κοντά και σε καλύτερη θέση το μικρόφωνο όταν μιλάς. Τώρα για κάτι άλλο άποψή μου είναι ότι δεν.. Γνώμη μου πάντα. Μου είναι αδιάφορο αυτό το σχήμα. Άντε να δούμε και αυτό πως θα τα πάει.

  • Σίγουρα θέλω να το δω από κοντά και να το πιάσω. Εμφανισιακά μου αρέσει!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.