LG G Flex, Θεραπεύεται μόνο του [video]

Η πλάτη του LG G Flex με την κυρτή και ελαστική οθόνη ενσωματώνει μια τεχνολογία self-healing, αυτοίασης θα λέγαμε που του επιτρέπει να “εξαφανίζει” μικρογραντζουνιές. Μην φανταστείτε ότι θα το χαράξετε με μαχαίρι ή άλλο πολύ αιχμηρό αντικείμενο και δεν θα καταλάβει τίποτα.

Αναφερόμαστε σε μικρές αμηχές που μπορεί να συμβούν από την τριβή στο παντελόνι σας ή την τοποθέτηση του κινητού στο τραπέζι χωρίς προστατευτική θήκη. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 13 Νοεμβρίου 2013 8:37

Σχόλια

  • Ωραία τεχνολογία!! Ακόμα όμως δεν έχω αντιληφθεί που μπορεί να χρησιμεύει η κοίλη οθόνη σε τοσο μικρό μέγεθος

  • η κοίλη οθόνη αντιγράφει το ανθρώπινο κομμάτι του κεφαλιού μεταξύ αυτιού στόματος κάνοντας
    το ποιο φιλικό στο να μιλάς στο τηλέφωνο χώρια που έχεις ποιο κινηματογραφική αίσθηση στις
    ταινίες

  • Για τις γρατζουνιες περιμενω να το επιβεβαιωσουν ανθρωποι που θα το αγορασουν. Αλλα για την ελαστικοτητα και την αντοχη που θα εχει αν καποιος κατσει κατα λαθος πανω του μονο θετικο το βλεπω. Οπως και να εχει μπραβο στην LG μονο κ μονο που προχωραει τις τεχνολογιες γιατι οι υπολοιποι θα μας ζαλισουν και θα μας πουλαε τα ιδια κ τα ιδια .. Γενικα μου εχει μεινει τα τελευταια 5-6 χρονια η LG ως η πιο "βιαστικη" εταιρεια (καλο για εμας, κακο για τις εταιρειες που θελουν πρωτα να βγαζουν απο τη μυγα ξυγκι και μετα να δινουν κατι νεο). Μπραβο της

  • Όπως και αν το δούμε, μιλάμε για καινοτομία στα υλικά που ανοίγει δρόμους.
    Δεν με ενθουσιάζει σαν ιδέα ένα τετοιου είδους κινητό αλλά θα ήθελα να το δω και απο κοντά γιατί όλα αλλάζουν συνήθως από κοντά.
    Εντυπωσιακό πραγματικά, αυτού του είδους πλαστικό που σβήνει από μόνο του μικρογρατζουνιές. Λίγο πολύ όλοι τις είχαμε στις συσκευές μας μετά από καιρό.

  • ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 100 ΚΙΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? Ε ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!1

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.