LG G Flex, Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του curved smartphone

Ο κάθετα καμπυλωτός σχεδιασμός του LG G Flex μειώνει την απόσταση μεταξύ του στόματος και του μικρόφωνου όταν η συσκευή τοποθετείται στο αυτί, με τον τρόπο που έκαναν οι παραδοσιακές τηλεφωνικές συσκευές. Το LG G Flex χρησιμοποιεί ένα τόξο καμπυλότητας που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για το μέσο πρόσωπο, ώστε να προσφέρει βελτιωμένη φωνή και ποιότητα ήχου.

Η καμπύλη αυξάνει την ένταση του ήχου κατά 3dB σε σχέση με ένα συμβατικό smartphone. Επιπλέον, η καμπύλη προσφέρει πιο σταθερό κράτημα και εφαρμόζει πιο άνετα στην πίσω τσέπη.

Tο LG G Flex είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει την επίστρωση “Self Healing” στο πίσω μέρος. Η ελαστική επίστρωση προστατεύει από την καθημερινή φθορά, τις πιθανές γρατσουνιές και τα κοψίματα που μπορεί να προκύψουν στα smartphones χωρίς θήκη, κάνοντας το G Flex να μοιάζει καινούργιο για ακόμα περισσότερο καιρό.

LG G Flex
Λειτουργικό σύστημα: Android Jelly Bean 4.2.2
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.26GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 6 ίντσες, Curved P-OLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi ac, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB 3.0, NFC
Μπαταρία: 3500 mAh
Διαστάσεις: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7 χλστ.
Βάρος: 177 γρ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αφορούν την κορεάτικη έκδοση του LG G Flex και ίσως διαφέρουν από το ευρωπαϊκό μοντέλο όποτε και αν κυκλοφορήσει.

Επεξεργάστηκε την 30 Οκτωβρίου 2013 15:58

Σχόλια

  • Εγώ πιστεύω πως είναι λίγο άχρηστο διότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το LG g2.Καθος πιστεύω πως είναι χρήσιμη η καμπίλη προς τη καλύτερο πιασιμο το κινητού.

  • Εγώ πιστεύω πως είναι λίγο άχρηστο διότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το LG g2.Καθος πιστεύω πως είναι χρήσιμη η καμπίλη προς το καλύτερο πιασιμο του κινητού.

  • Για το android 4,3 να το δεχθώ, αλλά ποιο 4.4 φίλε Τάσο; Η Google δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα και θα το είχε το LG πάνω;;;

  • η μαγκια είναι να δουμε κινητό με πάχος όσο ενα χαρτί, την ίδια ευελιξία....και να διπλώνει γιατί όχι....... ωραίος τρόπος να γίνεις ανταγωνιστικός χαχαχαχ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.