LG G Flex ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το LG G Flex το πρώτο κυρτό smartphone της LG με οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας P-OLED ανάλυσης HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.26GHz, μνήνη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και πίσω επιφάνεια με ικανότητες “αυτοίασης”. Δείτε το unboxing video και αναμείνατε για το πλήρες hands-on!

Το LG G Flex έχει τιμή 899 ευρώ (επίσημη λιανική) και κυκλοφορεί στην Ελλάδα μέσα στο Μάρτιο.

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Flex ελληνικό unboxing video, LG G Flex ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Denis

Δώρο διαγωνισμού για μας τους αναγνώστες;;; 😛

Λευτέρης

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οθόνη του κινητού αυτού. P-OLED δεν είναι ακριβώς AMOLED. Με τα λίγα που ξέρω, ίσως είναι μια προσπάθεια κοντύτερα στην OLED τεχνολογία, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγει ακόμα σε μαζική παραγωγή, αν και πάνε χρόνια από την εμφάνισή της, σε πρωτότυπες συσκευές.
Λιγότερη κατανάλωση ρεύμαρος, πιο φωτεινά, πιο λεπτά στοιχεία, μεγαλύτερο contrast, είναι όλα πολύ θετικά.

Sot11

Δεν άσχημο, αντίθετα φαίνεται πολυ ωραίο αλλα η τιμη του το θάβει!

tolis

Απο 539 ευρω ξεκιναει στα σκρουτζομαγαζα και θα συνεχισει να πεφτει μερα με την μερα.οποτε καμια σχεση με τα 900 ευρω που ειναι απιστευτη τιμη.

Gabriel

καταρχήν το κινητό είναι μια χαρά,όμως…έχω μια απορία Κώστα. που βοηθάει να έχει ένα κινητό κυρτή οθόνη? στη πράξη προσφέρη κάτι παραπάνω από το κλασικό κινητό?

gadgetakias09

Plus διαβασα ξεκουραζει το ματι η κυρτη οθονη

momo

Δεν ειναι λιγο χαμηλα τα ppi?Και ειδικα στις amoled φενεται ποιο πολυ απο τις lcd με ιδιο ppi.

foxxx

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα αν φυγω απο το galaxy s3 αν δεν παω σε note να παρω lg

zisis

Κωστα διαβασα σε γνωστο site πως το ευρωπαικο μοντελο θα ειναι το d955.
Το d958 γραφει πως ειναι για Hong Kong και Ασια.
Εσυ το κινητο που εκανες το unboxing το προμηθεύτηκες απο την lg hellas και σου ειπανε πως ειναι αυτο που θα κυκλοφορήσει στην χωρα μας;
Ψαξ’το και συ λιγο και απαντησε μου αν μπορεις.

Tom

@Momo φαινεται πιο πολυ σε pentile matrix οχι σε amoled το μπερδευεις. Ναι τα ppi δεν δικαιολογουνται για κινητο 900 ευρω.. Φανταζομαι λογω κυρτοτητας δεν θα μπορουσαν να δωσουν 1080p panel γιατι η τιμη θα ηταν 1000+.

@Foxx μην πας απο samsung σε LG. Αν θες να αλλαξεις παρασταση πανε sony η HTC. H LG ειναι σαν την samsung χειροτερη. Απλα εχει τρελο value for money.

Νίκος

Καλά δεν παίρνει κάρτα sd??

tasos

Όταν βγαλει φουσκάλες στην οθόνη να μας το πείς.

spirios

@tom επρεπε να ειναι 1080p… τι νομιζεις δηλαδη οτι για 900€ ειναι value for money τα 720 ??

Χρήστος

To κινητό πρέπει να είναι καταπληκτικό!
Κώστα συγγνώμη για την παρέμβαση, με όλο το σεβασμό και όλο το θάρρος, αλλά το ρήμα είναι αυτοϊάται.

Nick G

Το κινητό μοιάζει να είναι εντυπωσιακό από ότι είδα στο unboxing. Περιμένω και το hands on για να δω αν τελικά αξίζει γιατί 550 περίπου Ευρώ στο skroutz μια χαρά είναι!!!

Wrangler10

Αν και δεν είχα ποτέ μου lg θα πω ενα μπράβο στην lg που καινοτομει και τολμά για δεύτερη φορά όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση κατι που δεν τολμούν ούτε η samsung ούτε η apple.επισεις να πω σε όσους διαμαρτιρωνται για την τιμη οτι η lg εχει μια τίμια (σε σχέση με samsung/apple) τιμολογιακή πολιτική και οτι δεν ειναι apple που πρέπει να πληρώσεις για το ίδιο κινητό με διπλάσια μνήμη 100€ επιπλέον και θεωρώ οτι η τιμη του συγκεκριμένου ειναι λογική απο την άποψη της περιορισμένης φαντάζομαι παραγωγής του και του κόστους καταςκευης και εξέλιξης των καινοτομιών που φέρει (Κυρτη οθόνη ,Κυρτη μπαταρία κ.α)

Johnny

Άμα το κρατάς σε landscape είναι τέλειο.Τσιμπημένη η τιμή βέβαια…

xristos

στο skroutz αρχιζει απο 536 ευρω

sokel

ωραία συσκευή με τιμή στο Ελλαδιστάν από άλλο ηλιακό σύστημα 899 όταν στο εξωτερικό έχει
600 δολάρια αμερικής USD που είναι μια τίμια τιμή για το συγκεκριμένο

κωνσταντίνος

μόνο εμένα μου φαίνεται σαν το samsung galaxy nexus? το έχω δίπλα μου και μου φαίνεται ίδιο…

JohnWave

Για όσους χρησιμοποιούν το smartphone κυρίως ως παιχνιδομηχανή ή ως αναπαραγωγέα ταινιών και είναι υπέρ των phablets, το Flex είναι μια άριστη πρόταση. Για τους υπόλοιπους είναι μια υπερτιμολογημένη σκευρωμένη πρόταση. Το “υπερτιμολογημένη” ωστόσο θα φύγει ως χαρακτηρισμός πολύ σύντομα. Δεν θα το αγόραζα με τίποτα όσο κι αν αγαπάω την LG.

V Ambos

Πανέμορφο, αλλά ακριβό. Πάντως πιστεύω ότι η κυρτή προσαρμογή στο πρόσωπο είναι μονόδρομος για κινητά πάνω από 6αρα οθόνη… Εάν θα το αγόραζα όχι. Σε αυτή την τιμή full hd θα περίμενα καθώς και 3gb ram. Βέβαια έγινε μια αρχή. Εύχομαι να πάει καλά στην αγορά

Γιάννης

εντυπωσιακό πάρα πολύ, σκέφτομαι να το πάρω αλλά θα περιμένω το καλοκαίρι για να πέσει η τιμή του, αν και 530 για αυτό το τηλέφωνο μια χαρά μου φαίνεται και να δούμε αν η οθόνη θα βγάλει καμιά φουσκάλα η τίποτα άλλα περίεργα, πάντως μπράβο στη LG που έβγαλε κάτι διαφορετικό από τα άλλα,

για μένα αυτό το κινητό είναι τρομερό ότι χρειάζομαι.

Περιμένω hands on Κωστάρα 🙂

Adam81

Παιδιά, το κινητό αυτό είναι βαθιά φιλοσοφημένο. Αν το έχεις στην κωλότσεπη και ξεχαστείς και κάτσεις στον καναπέ, δεν θα πάθει τίποτα, αφού θα εφαρμόζει απόλυτα.

Adam81

Παιδιά, το κινητό αυτό είναι βαθιά φιλοσοφημένο. Αν το έχεις στην κωλότσεπη και ξεχαστείς και κάτσεις στον καναπέ, δεν θα πάθει τίποτα, αφού θα εφαρμόζει απόλυτα.

Χρήστος

Κωστα πως σου φαίνεται σαν κινητο αξίζει

Gmis

το κινητο μου αρεσει μπραβο στην LG αλλα με τετοια τιμη ειναι ηδη χαμενο . Που να βρεις 899ευρω και ειδικα για κινητο ! Αν το G Flex κοστιζει τοσο ανυπομονω να δω κ να γελασω με την τιμη του Galaxy Round της Samsung ! 1000 ευρω θα κανει…

thanos

Το κινητο το εχω απο τον ιανουαριο το ειχα παρει 600 ευρω, οταν στην ελλαδα ακομα δεν το ηξεραν.ειναι απλα απιστευτο. Τα ppi που λετε καποιοι δεν εχουν καμμια σχεση, ουτε η αναλυση 720p, διοτι μιλαμε για νεα καινοτομια οθονης,οποτε δεν μπορει να συγκριθει με αυτες που κυκλοφορουν ολα αυτα τα χρονια.παιζει τα παντα απο μορφη video κ ηχου, κ ειναι λογικο γιατι τραβαει video 4κ κ full hd με 60frs. Κ η μπαταρια χαλαρα εμενα μου κραταει 3 μερες σχεδον.τωρα για την αποθηκευση που λενε καποιοι 32 giga ειναι, με καθαρα 25,κ αν θελω παραπανω εχω παρει καλωδιο otg κ καρφωνω επανω usb 64 giga κ τα βλεπω ολα. Ο,τι αλλο θελετε ρωτηστε με. Τα υλικα του ειναι πολυ καλα, ουτε φουσκαλες κ.τ.λ εμενα μου εκανε μια γρατζουνια αθελα μου κ σε μιση ωρα…bye bye.😀

Στεφανος Χονδρογιαννης

Εμαθα οτι υπαρχουν δυο ειδη χρωματων silver & black ποτε δεν εχω δει και τα δυο εσυ Κωστα ποιο χρησιμοποιησες ?

πετρος

Ρε παιδια στο skroutz η τιμη του κινητου ειναι 366 ευρω..πως γινεται να επεσε ετσι μεσα σε 2 μηνες… και αν ειναι ετσι αν και κανονικα να φανταστω δεν πρεπει να ρωτησω αλλα θα ρωτησω.. lg gflex ή huawei ascend g750???
Υ.Γ. Κωστα η αποψη σου και η βοηθεια σου θα ειναι υπερπολυτιμη

Κωνσταντίνος

Παιδιά μάλλον έχω θεματάκι με το καινούριο μου LG G FLEX!Δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου για πάνω από 24 ώρες και παρατηρώ τα εξής κουλά.Το κινητό κατά το ξεκλείδωμα κάνει restart από μόνο του.Δεύτερον όταν πάω να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι που χρησιμοποιεί την οθόνη οριζόντια το κινητό laggarei! Μήπως έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ιωακείμ Παπαδόπουλος

LG G3 ή LG G FLEX ?
Μαρεσει η οθονη απο το LG G FLEX αλλα σε σχεση με το LG G3 ειναι πολυ πιο αργο ποιο απο τα 2 (δυο) να προτμησω ?

Φιλιππος

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμένο μοντελο αλλά θα ήθελα να μάθω αν το κινητό αξιζει. Η γνώμη μου είναι πως αξίζει αλλά η δικιά σας γνώμη αξίζει περισσότερο και ιδιαιτερα η δικιά σου Κωστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.