LG G2: OIS Camera 13MP για τις καλύτερες στιγμές σας

Επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα, στην ανάπτυξη & στην καινοτομία, η LG συνεχίζει να προσφέρει τα πιο τεχνολογικά αναβαθμισμένα smartphones, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνες τις λειτουργίες που οι χρήστες έχουν αναδείξει ως πιο σημαντικές. Σε αυτό το πλαίσιο και καθώς το κινητό τείνει πλέον να αντικαθιστά τη φωτογραφική μηχανή στην καθημερινότητά μας, η LG αλλάζει τα δεδομένα παρουσιάζοντας το LG G2, το οποίο ενσωματώνει τη συναρπαστική τεχνολογία Optical Image Stabilizer (Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας).

LG G2: OIS Camera 13MP, LG G2: OIS Camera 13MP για τις καλύτερες στιγμές σας

Η υψηλής ανάλυσης, 13 ΜΡ κάμερα του LG G2 είναι εξοπλισμένη με την επαναστατική τεχνολογία OIS (Optical Image Stabilizer), η οποία συμβάλλει σημαντικά στην εξάλειψη της θολούρας (blurring), προσφέροντας ευκρινέστερες, φωτεινότερες και πιο ακριβείς εικόνες όταν οι χρήστες φωτογραφίζουν εν κινήσει ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον το πολλαπλό AF (πολλαπλή εστίαση) προσφέρει πολύ γρήγορο focus σε διαφορετικά πρόσωπα ή κινούμενα αντικείμενα, με 9 AF points, ενώ η υψηλή ανάλυση σας επιτρέπει να κάνετε zoom χωρίς να χάνετε ποιότητα, για να είστε σίγουροι ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι λεπτομερείς και ευκρινείς! Aκόμη, η Διπλή Κάμερα Εγγραφής του LG G2 επιτρέπει στο χρήστη να ενεργοποιεί την εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα ταυτόχρονα, ώστε να μπορεί να τραβά και τον εαυτό του και το σημείο που στοχεύει.

Μάθε για: Το έξυπνο πίσω πλήκτρο.

Με την τεχνολογία OIS και τη “γενναιόδωρη” 3.000 mAh μπαταρία, οι χρήστες του LG G2 μπορούν να το χρησιμοποιούν όπως και όσο θέλουν. Έτσι, μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, τις διαρκώς εναλλασσόμενες εικόνες και το πλήθος των εμπειριών, το LG G2 επιτρέπει στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν τις μοναδικές στιγμές της ζωής τους, χωρίς να χάνουν ούτε λεπτό!

LG G2: OIS Camera 13MP, LG G2: OIS Camera 13MP για τις καλύτερες στιγμές σας

LG G2: OIS Camera 13MP, LG G2: OIS Camera 13MP για τις καλύτερες στιγμές σας

LG G2: OIS Camera 13MP, LG G2: OIS Camera 13MP για τις καλύτερες στιγμές σας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Καλα μας τα λέει η LG. Με 10GB ελεύθερα στο χρήστη όμως κ χωρίς δυνατότητα επέκτασης που θα αποθηκευθουν όλες αυτές οι φωτογραφίες? Γιατί ναι μεν φαινονται καλα αλλα ένα πρόγραμμα GPS να βάλεις και καμιά 300αρια τραγούδια και έχεις θέμα μετά με το χώρο.
Πολύ καλή υλοποίηση του software αλλα από χώρο πάσχει!!!

manolinio7

πολυ διαφημισει εχει πεσει βλεπω…

Κώστας Βλαχάκης

manolinio7, Ναι σωστά. Πρόκειται για sponsored post από τα 5 συνολικά που θα δημοσιέυσουμε σχετικά με τις λειτουργίες του LG G2.

Έχουμε δημοσιέυεσει ήδη δύο, ένα για το πίσω πλήκτρο και ένα τη λειτουργία guest mode:
https://techblog.gr/mobile/lg-g2-advertorial-back-button-0001
https://techblog.gr/mobile/lg-g2-camera-ois-advertorial-3348

Solon

@dark_master
+1 κι από εμένα για το σχόλιό σου με το χώρο. 16gb σήμερα δεν είναι τίποτα. Η χαμηλή χωρητικότητα περιορίζει πολύ τη χρησιμότητα ενός smartphone όσον αφορά τα πολυμέσα.
Αν είχε 32 θα το σκεφτόμουνα αλλά και πάλι κατά γνώμη μου είναι λίγα πλέον.
Και είναι και τελείως βλακώδες κατα τη γνώμη μου να φτιάχνεις μια κινητάρα και να του βάζεις τόσο λίγη μνήμη τη στιγμή που ούτε θέμα χώρου αλλά κια ούτε θέμα κόστους υπάρχει πλέον. Αν μια micro SD 64gb πουλιέτε λιανική στο Amazon 45€ σκεφτείτε πόσο θα την πάρει μια εταιρία που θα κάνει παραγγελία 1.000.000 κομμάτια. Για 25-30 ευρώ διαφορά μιλάμε!
Ίσως σε κάποιες χώρες όπου τα συμβόλαια δεδομένων είναι φτηνά και όντως απεριόριστα (και όχι μόνο στο όνομα όπως σε εμάς εδώ στο Ελλαδιστάν) να αποτελεί λύση στο πρόβλημα το cloud storage, ειδικά αν υπάρχει καλή κάλυψη 4G. Αλλά εδώ στην Ελλάδα με τις τιμές και τους περιορισμούς που έχουν τα πακέτα δεδομένων αυτό είναι αδύνατον.

Γιώργος

Παιδιά υπάρχει και το USB OTG , όπως και το mini micro sd card reader.Και τα δύο σου προσφέρουν παραπάνω χώρο με κόστος βέβαια (κυρίως στο πρώτο) ένα καλώδιο να κρέμεται από τη συσκευή !

nikos

Φέρτε τα 32gb έλεος ρε LG

Nio

LG εβγαλες κινηταρα αλλα εχουμε δικιο. Ας το εβγαζες οπως το optimus G στανταρ 32αρι.
Τουλαχιστον φερτε στην αγορα κ την αλλη εκδοση.

Darth

μοναδικό και ΣΟΒΑΡΟ μειονέκτημα αυτού του κινητού είναι αποθηκευτικός χώρος 10 gb δεν φτάνουν ούτε για την καλήμερα…………. @Γιώργος usb otg άλλους σκοπούς εξυπηρετούν όχι να τραβάς video και να κρέμεται από κάτω φλασακι η να τραβάς video και με την μία να τρέχεις να μεταφέρεις τα αρχεία γιατί εχεις γεμίσει το χώρο (ότι και να κάνεις 5 λεπτά full hd 1.5 gb σε καλή ποιότητα) + να μην αναφέρω πόση μπαταρία τρως να τροφοδοτείς μόνιμα ένα φλασακι επδιδει ειναι high end συσκευη ας κανουμε ενα παραδειγμα τι θα βαλει ο χριστης μεσα δυο καλά games (1.5 gb το καθένα τα data τους τους) ένα σωστό gps με κάνα δύο τρις χώρες (έφυγαν άλλα 2,5 gb) να μιν βάλουμε και καμία 300 τραγούδια? (δεν είπα πολλά ένα μικρο ποσό είπα) πάνε άλλα 3gb να μην έχουμε από camera καμία 100 φοτο? άλλα 400 mb έφυγαν να μιν πιάνουν άλλα 200 300 mb τπτ caching αρχεία εφαρμογών κλπ? πιάνουν χοντρικά μας έμειναν 1gb αποθηκευτικού χώρου και βάλαμε κάποια βασικά πράγματα μέσα και αν θέλω να τραβήξω video? δλδ ούτε 5 λεπτά δεν θα μπορώ? καποιο nandroid backup? η άλλο παιχνίδι? η βιβλία? η κάτι αλλού? οεο ? 10 gb για ενα… Συνέχεια »

Μιχάλης

Συμφωνώ απόλυτα με τον darth. Πρέπει να καταργηθούν πλέον οι 16 GB εκδόσεις στα high end κινητά και φυσικά να μην ανέβει το κόστος όπως έκανε η Samsung με το note 3

Chris

Ρε παιδιά έλεος με αυτά τα 16GB! Σε όποιον δεν φτάνουν παίρνει την έκδοση με τα 32GB, δόξα τω Θεώ την έχουν φέρει ορισμένα καταστήματα και στην Ελλάδα.

tiamat

chris δεν ειναι ελεος! .τα μολις 16γιγα ειναι dealbreaker!! και να το θες ,πας αλλου!

Νικος

Και κλασσικά θα πεταχτεί ο γραφικός άσχετος να σχολιάσει, αν δεν το φέρει η αντιπροσωπεία εγγύηση δεν υπάρχει, 500-600 ευρώ για να μείνω χωρίς κινητό για κάνα 2μηνο σε περίπτωση που πάθει κάτι η μνήμη δεν δίνω, να εισάγει την 32 gb. και γρήγορα.

Φίλιππος

Chris κι εγώ μαζί σου! Αλλά όπως λέει και ο σχετικός Νίκος, εμείς είμαστε οι άσχετοι γραφικοί (ή μήπως δεν είμαστε;;; ) οι οποίοι δεν βάζουμε παιχνιδάκια στο κινητό, οπότε τα 16Gb μας φαίνονται μια χαρά για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Νικος

Ρε φιλε εσενα και οποιου του κανουν τα 10gb, καλα κανει και να βολευτει με αυτα,
εμενα που οι αναγκες μου ειναι για πανω απο 20gb για πιο λογο δεν μου δινει τη δυνατοτητα η ελληνικη lg να παρω την εκδοση των 32 απο τη στιγμη που υπαρχει μια χαρα? (στην αμερικη μονο η 32αρα κυκλοφορησε)
Δε λεω οτι η εκδοση των 16 ειναι χαλια ειναι ΤΕΛΕΙΑ για οποιον βολευεται στα 10 ελευθερα gb,
το θεμα ειναι οτι για εμενα και για οποιον θελει να εχει κανα βιντεακι και να απολαυσει τις 5,2″ ή να βαλει ηχο flac που τοσο μας διαφημισουν δεν μας φτανουν τα 32 και ζηταμε να φερουν τα 32, τοσο δυσκολο ειναι?

kostas

Η καλύτερη κάμερα σε κινητό που είχα ποτέ. Αυτο ειναι το θεμα μας.otg και τελος τελεια και παυλα g2 εισαι κ….

tolkien

Ποιος σας ειπε οτι δεν υπαρχει με 32 gb guys? Κοιτατε και θα δειτε οτι υπαρχει (μηπως Ελλαδα φερανε μονο το 16?). UK και Γερμανια που κοιταξα υπαρχει 32αρι. Πολυ ωραιο κινητο.

dimitrinho

Η αληθεια ειναι οτι με εχει προβληματισει που η lg δεν βγαζει την εκδοση με τα 32 gb ειναι υπερβολικα λιγα τα 16 gb για αυτην την κινηταρα που ειναι το μονο που μπορει να ανταγωνιστει το iphone 5s,μια απορια μονο λετε οτι υπαρχουν σε καποια μαγαζια η εκδοση με τα 32 gb αληθεια ποια ειναι αυτα τα μαγαζια;στο skroutz υπηρχε για καποιες μερες αλλα μετα δια μαγειας εξαφανιστηκε δεν ξερω γιατι και ετσι οπως παει με κανει να στραφω στο αντιστοιχο αλλα πιο ακριβο iphone 5s.παντως στο ιταλικο amazon βρηκα το G2 στα 480 ευρω

Nikos

Ναι αυτο λεμε οτι ενω υπαρχει εκδοση 32gb, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ lg δεν εφερε αυτη την εκδοση στην ελλαδα με αποτελεσμα να μην εχουμε εγγυηση στην ελλαδα, και αν ειναι να στελνω το κινητο αγγλια γεια χαρα.

Darth

@dimitrinho 32 gb μια χαρά υπάρχει…….. αλλά δεν το έφερε η LG Hellas (γενικός δεν φέρνει της ακριβές εκδόσεις στης μη αναπτυγμένες χώρες)
Ναι καλά ακούσατε πλέον και στα χαρτιά και στα χρηματιστήρια και στους οίκους αξιολογησεις Ελλάδα θεωρείτε μη αναπτυγμένη χώρα

patentas

Εγω θα το έλεγα απλά.. όποιος παραπονιέται πέρνει αυτό με τα 32. Υπάρχει και αυτο και όχι μόνο με τα 16. Όποιος θέλει πιο οικονομικο παίρνει με τα 16. ότι πληρώνεις παίρνεις. Επιλογές υπάρχουν

Darth

@patentas παίρνει 32 και δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα (εκεί είναι το θέμα όχι στο ότι δεν υπάρχει)

patentas

Δηλαδή αν το πάρω απο Expansys (όπως πήρα το One S που έχω) και πάω μετά στην LG hellas και τους πω οτι έχω πρόβλημα, δεν θα το κοιτάξουν?

kostas

Με 50giga στο box και άλλα 25 στο dropbox δεν έχω ανάγκη για παραπάνω από 10 gigα εσωτερική μνήμη μου φτάνουν και περισσεύουν.

Darth

@kostas πρεπει να μενεις σε αλλη χώρα δεν εξηγείται αλλιώς

με τιμές τον data και κάλυψη που έχουμε και μπαταρίες που υπάρχουν cloud είναι συμπληρωματική λύση για μικρά αρχεια τπτ παραπάνω

δοκίμασες να ανεβάσεις ένα video απο camera 7 8 λεπτά? από 4g/3g? εγώ ναι με το htc one (4g δίκτυο με καλό σήμα)
έφαγε 2 gb data σχεδόν(1.8 gb 8 λεπτα full hd καλού bitrate) πήρε 25 λεπτά να ανέβει και έφαγε 42% της μπαταρίας………….

τώρα αν εσύ βολεύεσαι με κάτι τέτοιο και μπορείς να σκας 100 200 ευρώ για data το μήνα και να κουβαλάς 2 3 battery pack μαζί σου πάω πάσο ζεις αλλού

για wifi δεν το συζητάω λόγο ταχύτητας και μόνο και οτι το έχουμε μονό σπίτι

kostas

Όχι φίλε εδώ ζω απλά το ανέβασμα το κάνω όταν είμαι σπίτι σε φόρτιση και συνδεμένος στο WiFi .Τώρα αν χρειαστεί να δω κάποια από της φωτο η άλλα αρχεία μου έξω το κάνω με 3g απλά.

Darth

@kostas kostas oh god χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά

εγώ δεν θα άντεχα με τπτ να ανεβαζω 2 gb απο το κινιτο με 1 mbps upload είναι χοντρικά 5 ώρες αυτό……………..

εξαλου όταν είσαι έξω ποιο πολύ χρησιμεύει αυτό δλδ τραβάς video μνήμη full γίνετε πρέπει κόπου να το πας……….. οχ δεν εχει που….. εκεί είναι ζόρι πήγα στην παρέλαση τράβηξα μερικό video γέμισα 17,5 gb δεν είχα για άλλο (εχω oppo find 5 32 gb με 18 gb ελεύθερα )

takis

πολύ άσχημο που δεν μπορούμε να πάρουμε το G2 με 16 gb . Αυτή η Lg μόνο την εξωτερική εμφάνιση του κινητού την νοιάζει .Έτσι δεν πάει μπροστά

kostas

Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει dslr φίλε τα βασικά κάνω με το τηλέφωνο .

Darth

δυστυχώς πολύ μεγάλη και πολύ βαριά……….. την πήρα και κάθετε δω και 3 χρόνια σπίτι σπανια την παίρνω μαζί μου
για τα βασικά δεν χρειαζεται να εχεις high end κινητό τότε παίρνεις με 200 ευρώ max και καθάρισες

GiannisMix

Υπάρχει κανένα συγκριτικό αξιόπιστο πάνω στη κάμερα;;;

δημητρης

πριν απο λιγο το παρελαβα!!!το κινητο ειναι απλα υπεροχο!!πεταει σε ολες τις εφαρμογες!!και δεν κολαει πουθενα!!!(πρωην κατοχος note1)

Takis

Το nexus 5 και το z1 έχουν Καλύτερη κάμερα

tolkien

Επειδη πηρα το LG G2 32gb μπορω να πω οτι δεν εχει καμμια σχεση με το προηγουμενο κινητο μου το Nokia Lumia 925. Η καμερα του LG (κατα την αποψη μου) δεν λεει μια σε σχεση με την καμερα του Lumia 925 (ως προς την καμερα ξενερωσα παντως. Εκτος της καμερας, το κινητο ειναι perfecto).

GiannisMix

@takis
για το nexus 5 δε ξέρω αλλα είναι αναμενόμενο το z1 να εχει καλύτερη κάμερα αφου είναι το μόνο που κοντράρει το 1020 σε αυτο το θέμα..
Γενικα το έπιασα στα χέρια μου το κινητό. Για κάμερες κ τέτοια εμπιστεύομαι τους χρηστές του τι θα πουν αλλα αυτη η οθοναρα σε τέτοιο σασί δειχνει φανταστική! Ωραίο και το Lumia 920 που έχω αλλα να τα λέμε όλα! Ένιωθα ότι κρατάω μόνο οθόνη με το G2 και ήταν κ ελαφρύ ειδικά σε σύγκριση με το δικο μου που τα εχει τα “κιλακια” του!!

Tasos

Το τηλέφωνο το έχω πάρει και είναι φωτιά,32g rom, από Κίνα το έχω πάρει μέσο ebay σφραγισμένο και made in Korea παρακαλώ!Και μόνο 450 ευρώ.Το nexus 5 δεν έχει καλύτερη κάμερα από το LG G2 άμα δείτε βίντεο στο you tube θα καταλάβετε τι λέω.https://www.facebook.com/photo.php?v=434711103300980&set=vb.307833572655401&type=2&theater

STRATOS

τασο μαρεσει παρα πολυ το lg g2 αλλα κολαω στα 16giga.εσυ που το πηρεσ απο κινα ειναι ολα οκ?ελληνικα κανονικα ετσι?οι οδηγιεσ ολα στα αγγλικα ρωταω γιατι δεν το εκανα ποτε να παρω κιν. απο ιντερνετ και εχω καποιουσ φοβουσ αν θα ειναι ολα ενταξει.με πιστωτικη γινεται η και με αντικαταβολη?ευχαριστω…………..

Tasos

Στράτο το κινητό έχει όλες τις γλώσσες το manual είναι μικρό και είναι στα αγγλικά αλλά δεν θα σου χρειαστεί, δεν έχει κάτι ώστε να διαβάσεις.Το πείρα μέσω ebay με paypal.Αντικαταβολή δεν παίζει από εξωτερικό.Απλώς κοιτάς να είναι αξιόπιστος ο πωλητής από την βαθμολογία που του βάζουν η αγοραστές και πάντα στέλνεις ένα email στον πωλητή πριν να κάνεις την αγορά για να συνεννοηθείς για την αποστολή του δέματος,πρέπει πάντα να στο στέλνει με κινέζικο ταχυδρομείο και να γράφει επάνω στο δέμα δώρο ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο,ποτέ με courier γιατί θα περάσει τελωνείο.Να ξέρεις ότι κυκλοφορεί και στην Κίνα και το LG G2 έκδοση Κορέας εσύ θα ψάξεις να λέει LG G2 D802 είναι το μοντέλο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, σου στέλνω και ένα link από ebay, αυτό που θα σου στείλω είναι ένας από τους πολλούς πωλητές που υπάρχουν και βλέπω ότι το έχει και σε πολύ καλή τιμή και τα έξοδα αποστολής είναι λίγα,απλά του στέλνεις ένα email και τον ρωτάς αν το στέλνει με ταχυδρομείο Κίνας αν ναι τότε του γράφεις να λέει δώρο επάνω στο δέμα ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο όπως σου ανέφερα πιο επάνω,πιστεύω να σε διαφώτισα όσο μπορούσα. https://www.ebay.com/itm/SALE-BRAND-NEW-LG-G2-D802-32GB-4G-LTE-SMARTPHONE-BLACK-UNLOCKED-/221285480743?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item3385a47927#shpCntId

Tasos

Στράτο το email ξέχασα να σου πω το στέλνεις στα Αγγλικά.

tolkien

Guys εχω κι εγω το LG G2 32 gb black. Το πηρα πριν κανα 1,5 μηνα. Κινηταρα. Παντως παραδεχομαι την LG γιατι το G2 εχει ελαχιστη καταναλωση μπαταριας. Ειναι ωραιο να εχεις κινηταρα, αλλα αμα και η μπαταρια του κινητου ειναι τρομερη τοτε παει αλλου το πραμα.
Εγω το πηρα απο Γερμανια χωρις φπα στα 455 ευρω τα 32gb. Οι Ελληναρες πουλανε 599 τα 16gb. Οτι πουν. χααχα.
Αν θελετε και θηκη παρτε την original της LG. Δειτε κανα βιντεο στο youtube. Για μενα ειναι τρομερη (LG Quick Windows Case for LG G2).

STRATOS

τασο ευχαριστω πολυ για την ενημερωση εισαι πολυ ενταξει αν χρειαστω κατι μπορω να σε ρωτησω?τι λεει το lg? εμενα το ασπρο μαρεσει ……………ευχαριστω

STRATOS

τασο αν παθει κατι μακρια απο εμασ η εγγυηση ισχυει τελικα?κατι διαβασα πωσ οχι. μονο αν ερθει ελλαδα το εψαξεσ αυτο?

Tasos

Και εγώ σε άσπρο το έχω.Από αυτόν που το αγόρασα λέει ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση,τώρα άμα ισχύει για Ελλάδα δεν το ξέρω,άμα πάθει κάτι μακριά από εμάς το στέλνεις μήνυμα από αυτόν που το αγόρασες και του το στέλνεις πίσω μετά από συνεννόηση με τον πωλητή φυσικά,κάτι άλλο δεν γνωρίζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.