LG G2 φωτογραφίες hands-on

Δεύτερη επαφή επί ελληνικού εδάφους με το LG G2 και αυτή τη φορά το ισχυρότερο Android smartphone της LG θα μείνει στα χέρια μας για καιρό ώστε να το δουλέψουμε εξαντλητικά και να σας το παρουσιάσουμε μέσα από ένα ακόμα hands-on video στο TechblogTV (πλησιάζουμε τους 20.000 subscribers!). Ξεκινάμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και θα συνεχίσουμε με τη δοκιμή.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 25 Σεπτεμβρίου 2013 12:54

Σχόλια

  • Με τα 32GB ξέρουμε πότε θα έρθει , όχι μόνο για Ελλάδα αλλά γενικός για την Ευρώπη, γιατί αν είναι μόνο με τα 16GB θα πάει χάλια και μου αρέσει πολύ.

  • Δηλαδή, Κώστα, αυτή την εβδομαδα πήρες στα χέρια σου το z1, το g2 και το blade 5?
    Πολύ δουλειά για το σαββατοκύριακο!!! :)
    Περιμένουμε υπομονετικά τα hands on videos.

  • Johntsia84, Ελλάδα θα κυκλοφορήσει η έκδοση με τα 16GB. Τώρα αν κάποτε αργότερα κυκλοφορήσει και το 32GB δεν το γνωρίζω από σήμερα.

    Stratos, Ναι man! Έχει μαζευτεί υλικό! Έχουμε επίσης τα Vodafone Smart Tab III 7" και HTC Desire 500!...

  • το μόνο που δεν μαρεσει (από φωτογραφίες έστω) είναι το πίσω καπάκι θυμίζει της σαβουροκατασκευες της samsung

    Κωστα εσύ που το κράτησες στα χέρια είναι σαν και αυτό που έχει το s4? η καλύτερο?

  • Kύριε Βλαχάκη θα ήθελα παρακαλώ να μας πείτε αν η έκδοση με τα 16GB μνήμη θα παίρνει κάρτα microsd?Eυχαριστώ.

    • Darth, δύσκολη ερώτηση και θα πρέπει να ξαναβρώ το S4 για να τα βάλω πλάι-πλάι. Το G2 εντυπωσιάζει με την οθόνη του και το ελάχιστο περιθώρειο. Το έχω εδώ δίπλα μου και περιμένω πως και πως να ξαπλώσω και να ασχοληθώ μαζί του με την ησυχία μου.

      Καλησπέρα Κώστα, όχι το LG G2 είτε με 16GB είτε με 32GB ενσωματωμένη μνήμη, δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD. Ο ελεύθερος χώρος στην έκδοση με τα 16GB είναι περίπου 11GB.

  • @Κώστας Βλαχάκης thanx όπως και να έχει σκιστο το βράδυ το κινιτακι να μας κάνεις καλό review ΣΚ :p

  • Κινηταρα σε ολα του αναμενουμε το hands on!! @Οδυσσεα με το σουκου που γραφει ο κωστας, εννοει οτι το hands on θα ειναι ετοιμο λογικα το σαββατοκυριακο. :)

  • Οι εκδοσεις που επρεπε να ειχαν βγει ηταν δυο 32gb και 64gb
    τα 16 χωρις sd ειναι αχρηστα πλεον!
    Να κοιταξουν να φερουν τα 32gb και γρηγορα!

  • το επομενο μου κινητο!!!τα σπαει λεμε!!!θα το χτυπησω με το νεο ετος που θα εχει πεσει κ λιγο η τιμη του στα skrouzτομαγαζα!!!!!!!!!!!!!

  • Αυτό θα πάρει καμιά αναβάθμιση από LG η θα το πάρουν όλοι σαν το Μεσσία και μετά θα σκυλοβρίζουν που τους ξέχασε η μαμά εταιρία στην 4.2.2 ?
    Τελικά μόνο τα πλαστικά της Samsung ενοχλούν μου φαίνεται

  • Δε θέλω να γίνω γραφικός, γιατί το ξάνα έγραψα και σε άλλο τοπική, άλλα για να καταλαβαίνουν όλοι τα πραγματικα δεδομένα: Η συσκευή είναι κινητήρα. Οτι ποιο γρήγορο έχει βγει μέχρι στιγμής, 5.2 ίντσες οθόνη με την καλύτερη εκμετάλευση χωρού. Ελάχιστα πλάισια. Μέχρι εδώ ολά καλα. Στην Ελλάδα όμως έρχεται η εκδοση με 16 γιγα που έχει ελεύθερα ΜΟΝΟ 8 γιγα. Τσεκαρισμενο, δεν το υποθέτω. Sd δεν παιρνει, οποτε η 13αρα κάμερα παει περίπατο. Πρακτικά θα αναγκάζεται να βγαζεις φωτο και βιντεο σε χαμηλή ανάλυση, γιατί απλα δεν εχεις χώρο να τα αποθηκευσεις. Επίσης λιγες εφαρμογές βάζεις έτσι.. Με λιγα λογια είσαι περιορισμένος. Ενω και η οθόνη στα πιο πόλλα, ο οφελιμος χώρος είναι και λίγο μικρότερος απο το s4 απο τη στιγμη που έχει τα softkey στην οθόνη. Ακόμα καθ στα παιχνίδια, σχεδόν παντα δε φεύγουν τα softkey, οποτε η οθόνη γίνεται στην πράξη μικρότερη.
    Με αυτά τα δεδομένα, μολίς κυκλοφορήσει κανένα galaxy s4s, θα μείνει στο ράφι, μια κατα 90% άριστη συσκευή..

  • @Darth
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
    Να ρωτήσω και κάτι ακόμα όμως:
    Το rds στο ραδιόφωνο τί είναι;

  • Kύριε Βλαχάκη σας ευχαριστώ για την ενημερωτική απάντηση και έχω να δηλώσω ότι για μένα το συγκεκριμένο κινητό τελείωσε γιατί κινητό που δεν παίρνει κάρτες microsd μειονεκτεί και που θέλω να καταλήξω?έχω δύο σφραγισμένες άδειες με χάρτες πλοήγησης (Destinator και Ginius Driver Dont"Panic)και αν δεν παίρνει το smartfone κάρτα microsd δεν μπορώ να της βάλω επάνω,τουλάχιστον αυτό μου είπανε από την MLS.

  • Κυριοι γεια σας.!!! θα συμφωνησω με τους χρηστες sosimple και Teo.!!!! η LG παρολο που ημουν μεγαλος θαυμαστης της στις καλες εποχες της (optimus 2x), δυστυχως με τις αναβαθμισεις τα παει πολυ χαλια.!!!! οσο καλα χαρακτηριστικα κ να εχουν τα ακριβα της μοντελα!!! μπορει να σας φαινεται 1 εκπληκτικο smartphone το g2, ομως η sammy ηδη εχει φορεσει 4.3 jellybean στο note 3 κ τον ιανουαριο με φεβρουαριο ετοιμαζει το υπερτατο S5, με ασυλληπτα χαρακτηριστικα. ( 4 g ram, 2.6 ταχυτητα επεξεργαστη κ.τ.λ). Ασε που μπορει να σκασει μυτη κ με την νεα σειρα F.!!!!! οποτε καταλαβαινεται τι σημαινει αυτο... κ συν ο,τι η sammy εχει ηδη ανακοινωσει τις αναβαθμισεις της σε ποια μοντελα θα γινουν. σκεφτειτε πως... το galaxy S2 φοραει 4.1.2 jellybean αυτη την στιγμη,κ ειναι κινητο 2 χρονων, κ το υπαρχων S4 θα φτασει κ μεχρι την 5.1, κατι που αυτο σημαινει πλήρης ικανοτητες των συσκευων.!!!! σημαντικό δεν είναι μόνο η δημιουργία νέων κινητών αλλά και η υποστήριξή τους... τους φιλικους μου χαιρετισμους.!!!!

  • Πήγα χθες στο πλαίσιο και το είδα. Είναι ΤΕΛΕΙΟ. Αν και πλαστικό σου δίνει την αίσθηση ότι είναι γυάλινο από πίσω. Επίσης τα κουμπιά είναι σε παρά πολύ βολικό σημείο.

  • Αν επιτρεπεται κυριε Οδυσσεα και δεδομενου οτι το περιμενω πως και πως (!!!), σε ποιο "πλαισιο" το ειδατε????

  • @Αλέξανδρος
    Το είδα στο πλαίσιο του Ψυχικού (Ομήρου 5), αλλά λογικά σε όποιο και να πας θα το έχει.

  • Περίμενα την τιμή του, στο skroutz, χαμηλότερη. Το πιο φτηνό στο skroutz είναι στα 533€ με τιμή στο πλαίσιο 599€, τη στιγμή που το xperia z1 είναι στα 544€ από τα 749€. Έχει κανείς κανένα σχόλιο;

  • Ένας φίλος μου είναι Καναδά αυτές τις μέρες αν βρει το 32gb και μου το φέρει θα δουλεύει κανονικά Ελλάδα?? Να τον βάλω να ψάξει να μου το βρει??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.