Η διαφήμιση του LG G3 που έβαλε την LG στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design μιας συσκευής, εξίσου σημαντικό ρόλο για τις εταιρίες παίζει το marketing και το πως θα την προωθήσουν. H LG επέλεξε να διαφημίσει τη φετινή της ναυαρχίδα LG G3 μπαίνοντας στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Συγκεκριμένα η πινακίδα με τη διαφήμιση του LG G3 είναι η μεγαλύτερη που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα.

Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο και έχει μήκος 240 μέτρα και ύψος 12 μέτρα, σύνολο περίπου 3,000 τετραγωνικά μέτρα. Για να κατασκευαστεί χρειάστηκαν 1,800 τόνοι ατσάλι και θα τη δουν πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι που θα ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο King Khalid. Αυτό σύμφωνα με την LG θα της φέρει επιπλέον κέρδη ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Προς το παρόν διαφημίζει το LG G3 αλλά λογικά στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί για τα νέα προϊόντα της.

Η LG δείχνει να θέλει να προωθήσει όπως μπορεί τα προϊόντα της ξοδεύοντας αρκετά χρήματα προκειμένου να τα κάνει γνωστά. Το LG G3 είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με Quad HD (1440 x 2560 pixels) οθόνη και αναμένεται να γίνει η πρώτη συσκευή της LG που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις.



Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Σεπτεμβρίου 2014 20:35

Σχόλια

  • Ρε παιδιά πείτε μου τι λέει στην πινακίδα γιατί δεν βλέπω και καλά...LG g3,καλά το διαβάζω? :P

  • Έξυπνη κίνηση. Κάνει εντύπωση και τραβάει την προσοχή,οποτε πολλοί θα μπουν στην διαδικασία να το ψάξουν και στη συνέχεια ολο και καποιοι θα προβούν σε αγορά..

  • Δεν θα έπαιρνα ποτέ ενα smartphone επειδή είχε έξυπνη διαφήμιση , όπως το G3 που υπάρχουν πολύ καλύτερα smartphones απότο g3 .

  • @george μηπως λεω εγω τωρα το note 4 ειναι καλυτερο ? εχω και επειχηρηματα αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα

  • @giannis αν έφτανες στο σημείο να καταλάβεις ότι είναι διαφήμιση, έχει αποτύχει αυτός που τη δημιουργεί. Η διαφήμιση πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που δεν το καταλαβαίνεις και υποσυνείδητα σου περνάει μηνύματα... Όσο για το G3, δεν υπάρχει καλύτερο, όπως και πέρσι για το G2. Λυπάμαι φίλε που σε στεναχωρώ! Έχω το G Pro και απόλυτα ευχαριστημένος!

  • @μιχαλης Mηπως λεω εγω το note 4 δεν ειναι smartphone αλλα phabet, εχω και επιχειρηματα αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα.

  • μπορούμε επίσης να πούμε ότι το g3 το 32αρι πάντα με τα 3gb ραμ ήταν από τα καλύτερα όταν βγήκε και το νοτε 4 από τα καλύτερα όταν θα βγει και τα 2 είναι phablet παρόλα αυτά δεν έχουν καμιά διαφορά από καμιά ναυαρχίδα καμιάς εταιρίας σε δυνατότητες ή χαρακτηριστικά .

  • Εφόσον ειναι καλυτερο το note 4 γιατί δεν βγηκε καλύτερο κινητό της χρονιας οεο???

  • Εχω πολυ προχειρα ενα κινητο το οποιο ειναι καλυτερο απο το G3. Το G2 :D

    Η διακριση αυτη αναφερεται στην διαφημιση επισης μια υπενθυμιση προς τους οποιους δεν διαβαζουν και απλα πλητρκολογουν.

    Πολυ καλο κινητο το G3 παντως απλα το σκοτωνει (ναι θα το πω) η οθονη του. Η οποια περα απο την αναλυση δεν εχει κατι το ιδιαιτερο και επισης η αναλυση σκοτωνει το performance του. Ειναι απο τους περιπτωσεις που απλα γινονται πραγματα για να γινουν. Αν εβγαινε το G3 ακριβως οπως ειναι με αλλο panel (1080p με καλυτερα χρωματα και φωτεινοτητα απο το παρον πανελ) θα το παιρνα αυριο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.