LG Wine Smart, Έξυπνο κινητό με σχεδιασμό clamshell

Το LG Wine Smart είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο με σχεδιασμό clamshell και οθόνη αφής ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και θέλουν μια κομψή συσκευή επικοινωνίας με όλα τα features των smartphones αλλά και την ευκολία χρήσης ενός απλού κινητού με πλήκτρα. Ενσωματώνει δυνατό ηχείο 1W για να ακούγεται και dedicated πλήκτρο για να μιλάτε.

Το Wine Smart ενσωματώνει οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, 1GB μνήμη RAM, κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA, ραδιόφωνο FM και μπαταρία 1700 mAh. Τρέχει Android 4.4 KitKat, είναι 4G/ LTE και έχει πάχος 16.9 χλστ. και βάρος 140.8 γρ.

Σχόλια

  • Ξέρουμε αν θα έρθει Ελλάδα και αν ναι, πόσο περίπου λέτε να κάνει;
    Απο τότε που πήρα το ταμπλετ και εκλεισα το Fb ψαχνω ενα τέτοιο κινητό (Καλή κάμερα, να κανει hotspot και μικρό +μπαταρία).. Ισως οχι clamshell αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο.

  • Γιάννης, Το βλέπουμε απίθανο να κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα ή ακόμα και γενικά στην Ευρώπη. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει κοινό για clamshell smartphones.

  • δεν το πιανω γιατι κυκλοφορουν μονο στους nippon ολα τα clamshell και τα συρταρωτα ,ξερω οτι εκει τα χρησιμοποιουν πολυ ,αλλα εδω γιατι δε σκανε ποτε;
    υπαρχει καποια θεωρια οτι ειμαστε λατρεις των mono των candy bar;

    θεωρω οτι τουλαχιστον οι λιγο πιο μεγαλοι,αλλα και πολλοι αλλοι θα ψοφαγαν για κινητο με κουμπια και μικρο σχετικα μεγεθος με δυνατοτητες του android ,και θα εκανε τη μεταβαση σε smartphone λιγοτερο "τρομακτικη"

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.