Τιτανομαχία: LG G3, Galaxy S5, One M8, Xperia Z2 [Mega poll #2]

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα το LG G3 και πλέον που γνωρίζουμε επίσημα και αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και όλες τις λειτουργίες του επαναλαμβάνουμε το Mega poll του Techblog και σας ζητάμε να επιλέξετε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο Android smartphone του 2014, G3, Galaxy S5, One M8 ή Xperia Z2.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 16:41

Σχόλια

  • g3! !!! Για εμένα το καλύτερο !!!!!
    και Πιο τίμιο σε Τιμή! !!!!!!

  • Μου κάνει εντύπωση πως όλοι έχετε ξεχάσει την καλύτερη κάμερα και τα 3γιγα ραμ του ζ2 και ψηφίζετε ς5. Α ρε καημένα fanboys της Samsung δεχτητε το δεν είναι καλύτερο από όλα

  • Θέλω να ψηφίσω g3 αλλά δεν το κάνω γιατί στα χαρτιά όλα ωραία είναι στη πράξη πρέπει να δούμε τι θα κάνει.αν και δεν έχω αμφιβολίες ότι θα είναι εξαιρετικό, απλά για ιδεολογικους λόγους δεν αποφασίζω για κάτι που δεν το έχω δει να δουλεύει

  • G3 για την μικροτερη αρχικη τιμη, για τα φοβερα κουμπια απο πισω, που βελτιωσε την καμερα στα σημεια με ουσια, που δεν μας πουλησε fingerprints, καρδιακους παλμους και αλλα τετοια αστεια, για τα μικρα πλαισια που ειναι Must για τα smartphones, για την φοβερη οθονη, το καλυτερο design, αποσπωμενη μπαταρια, microSD. Μπραβο.

  • Σιγα ρε αντρεας coolare αμα ειναι ετσι να μην γινονται polls να ερχομαστε να ρωτάμε μονο εσενα και οτι πεις να βάζουμε.... οσο για το σ5 μαμαει ασχέτως αν δεν σου αρεσει g3 και σ5 τα καλυτερα

  • Επισης οτι ειναι αποσπωμενο παιρνει και βελτιωση.
    Οποτε στο μελλον μπορει να κυκλοφορησουν μεταλλικες πλατες!!! και μεγαλυτερες μπαταριες..!!!!!

  • Το s5 μια απο τα ιδια Το z2 με προβληματα σε οθονη οπως διαβαζουμε, το m8 κατωτερο απο τις προσδοκιες που δημιούργησε. Τα ιδια τωρα κ το g3. Φετος τα πραγματα ηταν ενα λιφτιγκ του 2013.Εν αναμονη του note4.

  • Nokia 930 το καλυτερο κινητο και με διαφορα μαλιστα!!!!!!!!!Για βαλτε το σε poll να δειτε αποτελεσματα..

  • στο πρωτο MEGA POLL τη τελευταια φορα που ειχα τσεκαρει τα αποτελεσματα το G3 τους ειχε παρει μεχρι και τα σωβρακα με ενα 51%, τωρα που αποκαλυφτηκε και οχι μονο δεν απογοητευσε,αλλα γοητευσε (:P) ,νομιζω οτι η διαφορα θα εκτοξευτει υπερ του ακομη περισσοτερο...!!!!

    οι λογοι που το ψηφισα:

    - 32 giga storage (safeness...)
    - 3 giga ram (future proofness..)
    - ομορφος σχεδιασμος,με προσοχη στη λεπτομερεια (stylish..)
    - οθονη στις 5,5' στις ιδιες διαστασεις με τα υπολοιπα 5',5,1',5,2' κινητα (ergonomics-engineering..)
    - αποσπωμενη μπαταρια (simplicity-convenience..)
    - καλοσχεδιασμενο,εξυπνο ui (maturity..)
    - camera &OIS plus (reliability..)

    και φυσικα το value for money που προσφερει διαθετοντας ολα αυτα στα 649 ευρω..

    κανοντας λοιπον μια σουμα αν εγω εφτιαχνα μια διαφημιση για το g3 τα επιθετα που θα το χαρακτηριζαν και θα το αναδεικνυαν περισσοτερο ειναι:
    -secure
    -future proof
    -stylish
    -ergonomic
    (-so)simple
    -mature
    -reliable

    αχ και να χε και τον 805...

  • Θα περιμένω να καταλαγιάσει η "σκόνη" πρώτα και μετά θα αποφανθώ....

  • Ψηφίζω G3 , είναι το πιο ολοκληρωμένο , δεύτερο το S5, το Μ8 δεν έχει καλή κάμερα , το Ζ2 δεν έχει καλή εργονομία λόγω μεγάλων bezels και επίσης κατασκευαστικά προβλήματα (υπερθέρμανση κάμερας , αποσύνδεση wifi ,κακή συναρμολόγηση).

  • G3 με διάφορα το πιο όμορφο κινητό με τις καλύτερες λειτουργίες 😀

  • Όσες φορές και να το κάνεις το poll Κώστα, το αποτέλεσμα το ίδιο θα είναι...LG G3. Μπράβο στην LG, άφησε τα γατάκια να βγάλουν τις "μπαχατέλες" τους και τώρα του έστειλε για σάμαλι!!!

  • Ρε παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό παρουσιάστηκε χθες. Πως προλάβατε μερικοί να το πιάσετε,να το δουλέψετε και να το κρίνετε και είπατε πως είναι πιο ολοκληρωμένο?
    Ας έρθει με το καλό και εδώ είμαστε.
    Ήθελα να ήξερα πως μερικοί κρίνεται κάτι μόνο από τους αριθμούς και τις φωτογραφίες χωρίς να τα δείτε καν από κοντά. Σε άλλα θέματα τις ζωής σας αλήθεια έτσι αποφασίζετε?

  • M8 λόγο design,software, κορυφαίας ποιότητας ήχου και λόγου του ωραίου και οριμου Sense 6 δεύτερο το Ζ2, μετα ερχετε το G3 και μακράν τελευταιο το S5 με το lag σε όλου του το μεγαλείο και με την amoled που κανει το άσπρο πράσινο και με ενα design χειρότερο απο κινεζικής απομίμησης

  • @temasek
    Η οθόνη του S5 ανακηρύχθηκε κορυφαία για κινητό από το displaymate κατόπιν εκτεταμένων μετρήσεων. Εντάξει ο καθένας μπορεί να γράψει ότι αρλούμπα του κατέβηκε στο κεφάλι αλλά να μην κάνουμε και το άσπρο-μαύρο.

  • Αλλο τι ειπε το displaymate κλπ. Ειναι ασυμαντο. Ο κοσμος τι λεει μετραει. Γιατι ο κοσμπς θα ειναι αυτος που θα αγοραση θα δοσει τα λεφτα. Και η LG αποκτα δυνατο ονομα σιγα σιγα. Και ας μην αρεσει σε μερικους φανατικους εδω μεσα.
    LG G3 ειναι πρωτο και με διαφορα.
    Τσουζει? Χαχαχααααχαχαχααχα

    Lg, g3. Lg, g3. Lg, g3. Lg, g3.
    Γιατι ετσι μας αρεσει.
    Δωσε πονω LG.
    Γουσταρω

  • Επικρατεί ένα κινητό λόγω των μικρών bees,της QHD οθόνης και τα 3gb ram.Τη στιγμή που το gs5 έχει πιστοποίηση IP67, έχει δαχτυλίδι αποτύπωμα, έχει καλύτερη κάμερα κτλ κτλ.Το μόνο που υστερεί το gs5 είναι η μνήμη ram αλλά αν πάρεις όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικα κάνει πλάκα στο g3.Και να δω όλους εσάς που το ανυποκονουσατε και θέλατε QHD οθόνη την αυτονομία της συσκευής με 3.000 mah μπαταρια και 5.5 ίντσες οθόνη! Περαστικά!

  • Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε μια συσκευή που παρουσιάσθηκε μόλις χθες (27/5), αλλά οι προδιαγραφές του G3 είναι πολύ καλές και σε πολλά σημεία ανώτερες του ανταγωνισμού. Αυτό που δεν μπορώ, ειλικρινά να καταλάβω, είναι από την μια ο έντονος παρορμητισμός ορισμένων, με εκφράσεις του τύπου, "το θέλω τώρα", "ζήτω η LG!!!" κ.α. και από την άλλη ο οπαδισμός που μας διακρίνει, ακόμα και σε ένα τομέα σαν αυτό των κινητών..., χαλαρώστε παιδιά για κινητά συζητάμε και όχι για κάτι σημαντικό για την ζωή μας, εκτός και αν το κινητό για κάποιους είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους, οπότε το πρόβλημα είναι μεγάλο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε....

  • G3!!!!!! δαγκωτό για μένα μακράν καλύτερο σε όλους σχεδόν τους τομείς από τα άλλα.

  • Δεν υπάρχει λόγος για 2ο poll.Το techblog έπεσε μέσα σε όλα τα specs του g3 και με αυτά έγινε το προηγούμενο poll με αυτά θα γίνει και τώρα!Το πολύ πολύ οι λίγοι δυσπιστοι για το g3,τώρα που παρουσιάστηκε επίσημα να το ψηψίσουν και αυτοί.

  • @nikos
    Πλακιτσα εκανα για να πειραξω λιγω τους φανατισμενους σαμσουνακιδες.
    Μπας και καταλαβουνε επιτελους τι μ.... που γραφουν εδω μεσα συνεχεια
    Σαν το s5 κανενα. Η που λενε, τι ειπε η ταδε σελιδα για το κινιτο τους. Αχχχχχ

  • Ακόμα δεν βγεικε το διαπιστώσατε οτι είναι καλύτερο σε ολους τους τομείς.ποιοι είναι αυτοι οι τομείς performance που έχει qhd σε snap 801,3000mha με το optimus UI; ή μήπως στο build quality και στην ποιοτητα ήχου υπερτερεί από τα αλλά;

  • @temasek
    Αυτα εχει η ζωη.
    Καποιες φορες κερδιζεις, και καποιες θα χασεις.

  • Ενω το σ5????σκιζει απο εμφανιση ασχημιας ετσι δεν ειναι???μπαταριαρα 2800 και 2g ram?????με εκπληκτικο πιεσομετρο???και ολα αυτα στην τελεια τιμη των 750 ευρω????χαχαχα γελαει ο κοσμος...g3 με εμφανιση οθοναρα μπαταρια 3gραμ και 650 ευρω η 32αρα εκδοση!!!!!η σαμυ με το σ5 πλεον σεβεται μονο πως θα σας παρει τα ευρωπουλα και τπτ παραπανο!!!!!!

  • Ψηφισα το G3 αυτο ειναι για λιγο ομως μεχρι να παρουσιαστει το iphone 6 που θα ειναι το κορυφαιο κινητο με διαφορα

  • Ζ2 δαγκωτό αφού έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αλλά και ξεχωριστά που δεν τα έχουν τα υπόλοιπα smartphones . είναι το μεγαθήριο των μεγαθήριων το Ζ2 από τη sony

  • @Dimitrinhο
    Θα γίνει το αντίστοιχο poll , iPhone 6 vs G3 mini , S5 mini και όλα τα υπόλοιπα mini.

  • Ανάμεσα σε αυτά θα ψήφιζα το G3, αλλά ήδη έχω πάρει το iNew V3, οπότε περιμένω κάτι καλύτερο.

  • Μετά την οριστικοποίηση των specs αλλά και την αναμενόμενη τιμή, ψήφισα και εγώ...και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο θα ψήφιζα κάποιος οτιδήποτε άλλο από το G3. Απλά το κορυφαίο κινητό σήμερα στην χαμηλότερη τιμή (δλδ δεν είναι καν του στυλ "ωραίο αλλά ακριβό", ή "φθηνό μεν αλλά του λείπει το τάδε"). Τα πάντα όλα και χαμηλότερη τιμή από οποιοδήποτε άλλο ναυαρχοκιητό.

    Ακόμα και όταν βρουν τα διάφορα Prime (που θα κοστίζουν ακόμα παραπάνω από τα ταπεινά αδέλφια τους που ήδη τα πάτησε κάτω το G3) η επιλογή θα παραμείνει η ίδια....

  • @Γιαννης μεγαλο κομπλεξ που εχετε με το iphone με το 6 θα δειτε που θα εξαφανιστουν ολα τα android

  • το καλύτερο από τα παράπανω είναι το Ζ2 αφού έχει την καλύτερη κάμερα με με δυνατότητες εγγραφής βίντεο 4K και μια 2MP κάμερα στο μπροστινό μέρος και σε συνδυασμό με την πολύ καλή οθόνη και τον επεξεργαστή quad-core Snapdragon 801 .

  • @Αντώνης Μαρίνος. Περίμενε να έρθει με το καλό και μετά εδώ είμαστε.
    Μέχρι τώρα από τα reviews που έχω δει:
    1 Η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινή Όσο θα περίμενε κανείς.
    2 Η οθόνη ρίχνει τη φωτεινότητα μετά από ολιγόλεπτη λειτουργία απο τα παιδιά του phone arena λόγω υπερθέρμανσης του επεξεργαστή.
    3 λόγω ανάλυσης της οθόνης τα περισσότερα benchmarks δείχνουν ότι το μοντέλο με τα 2GB έχει επιδόσεις ίδιες με του S4 ενώ του μοντελου με τα 3GB χειρότερη σε σχέση με ολους τους ανταγωνιστές του.
    4 το μοντέλο με τα 3GB ακούγεται ότι θα αργήσει να κυκλοφορήσει Ευρώπη.
    5 Το μενού δεν φαίνεται σε πολλά reviews να είναι τόσο σβέλτο Όσο των ανταγωνιστών του, ενώ δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει οτι είναι beta δεδομένου ότι κυκλοφορεί από σήμερα στη Νότιο Κορέα.
    6 κανείς δεν έκανε αναφορά στη μπαταρία του που ήταν σημείο αναφοράς του G2.

    Μέχρι να έρθει λοιπόν εδώ ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα...
    6

  • ρε παιδιά το g3 δεν έχει καν κυκλοφορήσει και πιστεύω ότι το μόνο που είναι ισάξιο του αλλά και ίσως και καλύτερο είναι το sony Z2 . αμά συγκριθεί το g3 με το Ζ3 τότε με μεγάλη διαφορά κερδίζει το Ζ3 σχεδόν σε όλα τα σημεία . S5 και M8 δεν συγκρίνονται με g3 και Ζ2

  • έχεις δίκιο dark_master ότι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για ένα smartphone που δεν το έχεις στα χέρια σου να ξέρεις πως είναι όπως το g3 . Μέχρι στιγμής σε smartphone που έχουμε δει από κοντά το καλύτερο είναι το Ζ2 από τη sony που έχει και πολύ φωτεινή οθόνη και ζωντανά χρώματα αλλά και πολύ δυνατή κάμερα 20,7 και τρέχει πολύγρήγορα τις εφαρμογές χωρίς κολλήματα .

  • G3 για μένα
    Ειναι η πρώτη φορα μετα απο πολλές συσκευές που με ενθουσιάζει ετσι android κινητο.
    Προσωπικά παντως νοιώθω και βλέπω πως δεν του λείπει τπτ, αντιθέτως αυτη τη φορα η LG έδωσε ρέστα!!!

    Οταν με το καλο πέσει η τιμή του, αν και η αρχική του ειναι τίμια σε σχέση με τον ανταγωνισμό , σκέφτομαι σοβαρά να το αποκτήσω!

  • Εχει δικιο ο darkmaster.
    Το g3 δεν ειναι το πιο βελτιστο βλεπε Μ8 ,εχει κατωτερη καμερα απο σ5 ζ2 Βγηκαν φωτο υπερθερμενεται ο επεξ,ξεπλημενα χρωματα κ πεφτει η φωτεινοτητα μετα απο λιγο απο μονη της.
    Μπαταρια αμφιβολου διαρκειας.ποιοτητα αδιαφορη.Αυτα ολα κυκλοφορουν στο διαδυκτιο.
    Νεξους ΜΟΝΟ.-

  • Στο πρώτο poll, με ακόμα υπαρκτή την πιθανότητα το g3 να φοράει τον 805, να ειναι μεταλλικό, να ειναι αδιάβροχο με αυτά τα bezels, να έχει 3200mah μπαταρία και να κυκλοφορεί με 3 gb ram, μάζεψε το 51% των ψήφων.

    Στο δεύτερο poll, που γνωρίζουμε ότι φοράει τον 801, δεν ειναι μεταλλικό, δεν ειναι αδιάβροχο, δεν έχει 3200mah μπαταρία και θα κυκλοφορεί με 3 gb ram μόνο στην ακριβή έκδοση, παίρνει μέχρι στιγμής το 58% των ψήφων.

    Μετά εμείς είμαστε τα πρόβατα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.