LG G3, τον Ιούλιο με Snapdragon 805 για να συναγωνιστεί Galaxy F;

Το LG G3 είναι ακόμα πολύ «φρέσκο» και δεν έχει κυκλοφορήσει παρά μόνο στην πατρίδα του την Κορέα, όπου και κατάφερε να αγγίξει τις 100.000 πωλήσεις μέσα σε 5 μόλις μέρες. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που παρά την εντυπωσιακή QHD οθόνη απογουτεύτηκαν από τον Snapdragon 801. Οι πληροφορίες όμως λένε ότι η LG θα κυκλοφορήσει μια νέα βελτιωμένη έκδοση της συσκευής μέσα στον Ιούλιο.

Οι πληροφορίες (ανεπιβεβαίωτες) λένε ότι ο κορεάτικος κολοσσός σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα μια έκδοση του LG G3 η οποία θα έχει πιό ισχυρή CPU και μεγαλύτερες ταχύτητες downloading.

Τα κορεάτικα media υποστηρίζουν ότι η LG θα βάλει Snapdragon 805 SoC, τον οποίο οι φήμες ήθελαν να μπαίνει στο LG G3 αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, και Qualcomm modem που εκμεταλλεύεται μέχρι 225 Mbps ταχύτητες download.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στον Ιούλιο ίσως δούμε να ανακοινώνεται το Samsung Galaxy F στο οποίο η Samsung φέρεται να χρησιμοποιεί εκτός από μεταλλική κατασκευή και QHD Super AMOLED panel, Snapdragon 805, 3GB RAM και 16 MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Οπότε, αν θεωρήσουμε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με λογική τιμή, τότε οι πωλήσεις του LG G3 θα ήταν αναμενόμενο να μην τα πάνε τόσο καλά όσο ξεκίνησαν. Επιπλέον το φθινόπωρο περιμένουμε και το Samsung Galaxy Note 4 με εξίσου ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η Prime έκδοση του LG G3 η οποία όμως κατά τα άλλα αναμένεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την κανονική έκδοση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουνίου 2014 14:12

Σχόλια

  • Τώρα δεν σχολιάζουμε! Τώρα απλά πέφτουμε στο πάτωμα και γελάμε☺😄😂😆 μέχρι δακρύων

  • Όοοοοχι κ@ρι0λ@κι!Έπρεπε να περιμένεις ένα μήνα ακόμη που θα ήταν διαθέσιμος ο 805!Τώρα θα κάτσεις με τον 801 και αμα σου αρέσει! 👀

  • χαχαχα ναδουμε τωρα τα καημενα τα lgships τι εχουνε να πουν!! (manosVs ακουει??.)

    εγω ενα πραγμα που εχω μαθει στη ζωη ειναι να μην κοροιδευεις γιατι καποια στιγμη το λουζεσαι...

  • Σε κάποια φάση πιστεύω πως αυτή εταιρεία έδωσε μια δυνατή💪 μπουνιά στα πλευρά της Samsung κάνοντας την να απαντήσει με ένα Samsung F. Αλλά αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει χαρακτήρα και να προσβάλει για εμένα το IQ των καταναλωτών τρέχοντας από πίσω από την Samsung για εμένα έχασε το παιχνίδι. Αλλά από την άλλη τόσο πολύ ανάγκη είναι να βάλεις αυτόν τον επεξεργαστή, δηλαδή στην Ασία 👲 με τέτοιες ταχύτητες τρεχουν❓ εμάς νομίζω δεν μας χρειάζεται γιατί στην Ευρώπη δεν πάμε με τόσα.
    Αλλά παρόλα αυτά λειτουργείσαι σαν την γκομενα που την φτηνής και τρέχει από πίσω και με αυτο εδώ τελικά μας δείχνει πως ότι Samsung είναι μεγάλη γιατί κάποιοι δεν βαστανε χαρακτήρα.
    Πιστεύω το άρθρο να είναι αλήθεια και να μην είναι ψεμα!!!

  • Τίποτα σίγουρο... φήμες απλά! για να χουνε θέμα τα "ζόμπι" της τεχνολογίας και να σχολιάζουν! :P

  • Τι έγινε ρε παιδιά? Τελικά έχει lag το G3 ή μόνο εγώ το έβλεπα? Το μοντέλο με τα 2GB θα παρει και αυτό τον 805? Η τιμή πόσο θα πάει τελικα?

  • Αν και ανηκω στους υποστηρικτες της sammy...θα πω το εξης...τα πραματα ειναι απλα...Μην Παρετε ρε Παληκαρια το Απλο και περιμενετε ενα, εναμιση μηνα να παρετε το Τουρμπατο...και εφοσον η φημη βγηκε πριν ακομα κυκλοφορησει το Απλο...no problema...τοσο απλα...
    Αθλιοτητα θα ηταν αν κατα τον Οκτωβρη Νοεμβρη στα καλα καθουμενα ..εβγαινε με τον 805...εκει Ναι θα υπηρχε Προβλημα....

  • ρε παιδια τι εγινε? δεν σας καταλαβαινω! μολις βγηκε το g3 ολοι λεγατε οτι κανει μεγαλη βλακεια που δεν εβαλε τον 805 κτλ. τωρα που αποφασισε να βγαλει και μια εκδοση με τον 805 (αν ισχυουν οι φημες) σας χαλαει???

    οπως και η samsung με το galaxy f θελει να εχει ενα ανταγωνιστικο μοντελο με τον τελευταιο διαθεσιμο επεξεργαστη και τα τελευταια specs για τους "μανιακους" με τα specs ετσι και η lg. γι'αυτο δινει και αυτη την επιλογη στον κοσμο.

    παντως πιστευω πως στην καθημερινη χρηση η διαφορα θα ειναι μικρη μεταξυ 801 και 805!

  • Εγώ LG υποστήριζα αλλά η αλήθεια να λέγεται...Κάνει σαν γκόμενα που την έφτυσαν όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω!Το g3 είναι ανώτερο του s5(και εννοείται πως δεν έχει lag μην μπερδεύεσαι φίλε @dark_master με το αίσχος που λέγεται touchwiz ή με το lag UI της Sony!)Επειδή η Samsung έκανε πρώτα από όλους σαν χαζογκόμενα επειδή η Lg έβγαλε καλύτερο κινητό και τρέχει να βγάλει το prime δεν σημαίνει ότι και η LG πρέπει να κάνει το ίδιο!Αν είναι δυνατόν!Ας περίμενε 1-2 μήνες για την παρουσίαση του g3 ώστε να μπορέσει να ενσωματώσει τον 805!Το μόνο καλό σε σχέση με την applesung είναι ότι θα το κάνει πριν κυκλοφορήσει το g3 στον υπόλοιπο κόσμο εκτός Κορέας ώστε να μην κρεμάσει τους πελάτες της.

  • Αυτό το άρθρο όπως και τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με αναβαθμίσεις μισοαναβαθμισμενων φετινών flagship, είναι αφιερωμένα εξαιρετικά σε όσους κάθε τρεις και λίγο γράφουν πώς αυτού του είδους ο ανταγωνισμός και ο κάθε ανταγωνισμός ανάμεσα σε εταιρείες είναι υπέρ μας.κάθε χρόνο και χειρότερα θα είναι μέχρι να μην πιάνει ο κανιβαλισμος λόγω απίστευτου κορεσμού, και εκεί πάνω θα μας πλασάρουν τα αναδιπλουμενα κινητα-ταμπλετ-υπολογιστές όλα σε ένα.φτου και απ την αρχή μετά μέχρι να κορεστει το πράγμα σε βαθμό που δεν βγάζουν τα κέρδη που θέλουν. Μαλωστε τώρα πάλι ποια θα είναι πρώτη, δεύτερη κλπ Στον πίνακα με τις πωλήσεις και αυτοι απλα γελάνε με την πάρτη σας και σας παίρνουν τα φράγκα για ψύλλου πηδημα ποια συσκευή βολεύει και αρέσει στον καθένα, μέχρι να σταματήσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Οι ψευτο μέτοχοι καιρός να ξυπνήσουν επιτελους

  • Αυτο προς υπενθυμιση οσων νομιζουν οτι υπαρχουν εταιριες καπιταλιστικες και εταιριες "του λαου".

    Πρωτη παραγραφος τριτη σειρα *απογοητευτηκαν*

  • Στο mega poll όλοι οι και καλά tech masters ψήφισαν το συγκεκριμένο κινητο, άρα λογικά τα μισά σχολια εδω σε αυτό το post θα έπρεπε να είχαν θετικό χαρακτήρα. (ε πως να έχουν αφου κι εκεί στην lg ότι να ναι κάνουν)
    Κατ αρχάς μερικοί δεν έχουν καταλάβει την βλακεία του να βγαίνουν δυο g3 (το ένα με 2 gb ram και το άλλο με 3, εμένα προσωπικά αυτό μου ρίχνει ένα ξενέρωμα)
    Τώρα λένε μετα απο 2-3 μήνες κυκλοφορίας, θα βγάλουν και τρίτο g3!! αν είναι δυνατον ρε παιδια υστερα μπαιναν και κράζαν την sony επειδή βγάζει κάθε 6μηνο ναυαρχίδα
    Εγω φυσικά και ψήφισα z2 στο poll (το οποίο θεωρώ κακός έγινε τότε) και θεωρώ πως έπρεπε στο μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού να ψηφιστει γιατί είναι το καλύτερο...
    Συγνώμη ρε παιδιά αλλα είμαι ο μόνος δηλαδη που στο g3 δε βλεπω ίχνος απο design? (μια σκετη οθόνη είναι με μικρα στρογγυλόμορφα μπέζελς και πολύ μονοκόματο, έχει και αυτα τα άσχημα κουμπιά απο πίσω ότι να ναι!! δεν είναι designάτο κινητό)
    Να πω για την χωρίς λόγο μεγάλη ανάλυση του (τη να τη κάνω ρε φίλε έλεος) ή για την στάσιμη μπαταρία του (ο κόσμος θέλει διάρκεια πλεον στα κινητά καλός η κακός όλα πλεον είναι mini υπολογιστές)
    Εντωμεταξί στην ελληνική αγορά άφαντο και όλοι το έχουν φηφίσει κορυφαίο.. και με διαφορά!! εντάξει μιλάμε θα τρελεθώ λογική καμία.

  • Έχω δίκιο ο αστυνόμος σαινης. Μας ταιζουν σαβουρα μέχρι να βγάλουν από την μύγα ξύγκι.

  • μα τον ιουλιο δεν θα ειναι ετσι κ αλλιως παγκοσμια διαθεσιμο και εκτος κορεας? προσωπικα επιδη μαρεσει πολυ το κινητο και πιστευα οτι ηταν το μοναδικο φαουλ ο cpu,αν ερθει με 805 καλυτερα γιατι οντως στα units απο κορεα παιζει lag με τον 801.
    με αλλα λογια αν ερθει ελλαδα μονο με τον 801 δεν παιζει να το αγορασω μιας και δεν θα ειναι future proof , αλλα αν ερθει με τον 805 τοτε ναι , ανετα ,και πειτε με προβατο ή οτι αλλο θελετε,με το g2 με κερδισε η lg γιαυτο και σκεφτομαι να τη ξαναπροτιμησω

  • ποιο ειναι το μειονεκτημα για μενα ως καταναλωτη???
    εκτος απο αυτους που αγοραζουν καινουργιο κινητο καθε τρεις και λιγο γιατι θελουν να εχουν το τελευταιο τελευταιο κινητο που βγαινει (ειναι πολλοι στις μερες μας), δεν βλεπω καποιο κακο σ'αυτο που κανει η lg, η samsung κτλ.

    η επιλογη που σου δινει ειναι εκει... δεν σε αναγκαζει κανεις με το μαχαιρι στο λαιμο να την παρεις!!!

  • ΝΑΙ ΟΤΑΝ Η SAMSUNG ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ S5 ΤΩΡΑ ΤΟ F ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΙΤΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ NOTE ΔΝ ΜΙΛΑΤΕ. Η LG ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 2 ΚΑΙ Η SAMSUNG 3-4. ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

  • και απο τι καταλαβα δεν θα ειναι διαφορετικο μοντελο, οπως πχ "g3 prime" που κανει η σαμσουνγκ απλα θα ερθει με αναβαθμισμενο cpu,τωρα τι σας χαλαει σε αυτο πραγματικα δε μπορω να καταλαβω απο τη στιγμη που δεν ειναι ακομα παγκοσμια διαθεσιμο και την παιρνει την lg εστω και τελευταια στιγμη να κανει διορθωσεις.
    μαλλον δεν θα εχετε με τι να γκρινιαζεται και σας χαλασε λιγο :P

  • Οι μισοί εδώ μέσα μπήκαν για να κράξουν, δηλώνοντας έτσι την τυφλή υποταγή τους στην αφέντρα σάμμυ. Δεν έχει νόημα να μπείτε σε αντιπαράθεση μαζί τους οι υπόλοιποι, γιατί οι περισσότεροι κράχτες κινούνται νοητικά σε χαμηλό level.

  • Παιδιά το ότι η LG έβγαλε μια αναβαθμισμένη έκδοση ναυαρχίδας πριν κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση(οπότε δεν κοροϊδεύει και τον πελάτη)δεν αναιρεί την μ@λ@κι@ που έκανε η Samsung με το s5!Μην μπερδεύουμε την (ξέρετε ποια) με τη βούρτσα!Είπαμε,λάθος της LG αλλά μην προσπάθησε να καλύψετε την πατάτα της δικής σας εταιρείας sammy sheep!Άντε μπράβο που βγήκαν οι υποστηρικτές της εταιρείας με τις 1000 εκδόσεις να την πούνε στην Lag!Όταν τα κάνει αυτά ω Samsung δίνει επιλογές στον καταναλωτή όταν το κάνει η LG πέφτει το κράξιμο!Ε ρε πρόβατα που είναι κάποιοι κάποιοι...

  • Οι μισοί εδώ μέσα μπήκαν για να κράξουν, δηλώνοντας έτσι την τυφλή υποταγή τους στην αφέντρα σάμμυ. Δεν έχει νόημα να μπείτε σε αντιπαράθεση μαζί τους οι υπόλοιποι, γιατί οι περισσότεροι κράχτες κινούνται νοητικά σε χαμηλό level

  • προσωπικά πιστεύω καλύτερη στρατηγική να αλλάξει τον επεξεργαστή σε κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει έξω από την Κορέα παρά να βγάλει νέο μοντέλο και να κοροϊδέψει τους εκατομμύρια κατόχους που το είχανε πάρει (βλ. Galaxy S4 με 600 αλλά και με 800 και Galaxy S5 και Galaxy F). μην τρελαίνεστε μερικοί φαν της Samsung. Μικρότερο το κακό να "προδώσει" 100000 πελάτες παρά να κοροϊδέψει 10000000 από αυτούς που κάνει η Samsung την τελευταία διετία

  • @Ιωάννης φίλε μου πόσο συμφωνώ για το design!
    Αχαχαχαχχααχ η απόλυτη κοροιδία! Με καμία δεν είναι g3 prime και ας μην τα συγχίζουμε αυτά όπως για εμένα δεν μπορεί να υπάρξει μ8 ή μ9 πριμε γιατί η htc είδη έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Prime ονομάστηκε το f γιατί θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο specs. Ότι χειρότερο ειδικά για αυτούς που το πήραν και είναι είδη αρκετοί. Τουλάχιστον η σαμμυ θα περιμένει περισσότερο για να το ανακοινώσει και θα είναι αρκετά πιο προικισμένο απο το κανονικό σ5. Νομίζω είναι καιρός να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για εσάς σκοπός τους είναι μόνο το κέρδος και πολύ απλά επειδή ήξερε ότι θα χάσει πολύ περισσότερα αν δεν έκανε αυτή την κίνηση αποφάσισε να την φέρει στα εκατομμύρια πελάτες που την εμπιστέυτηκαν! :)

  • αναρωτιεμαι ποιον συμφερει να βγαινουν τετοιες φημες !!
    και ποιον εχουν πονεσει οι πωλησεις του G3 !!

    για τα λαγκ που λετε , δειτε κανα καινουριο review και ακομα καλυτερα δειτε το απο κοντα και μετα κρινετε !!!

    αν ισχυει βεβαια , ειναι απαραδεκτη οπως και h samsung me to s5 kai to F ....

  • @Ιωάννης φίλε μου πόσο συμφωνώ για το design!
    Αχαχαχαχχααχ η απόλυτη κοροιδία! Με καμία δεν είναι g3 prime και ας μην τα συγχίζουμε αυτά όπως για εμένα δεν μπορεί να υπάρξει μ8 ή μ9 πριμε γιατί η htc είδη έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Prime ονομάστηκε το f γιατί θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο specs. Ότι χειρότερο ειδικά για αυτούς που το πήραν και είναι είδη αρκετοί. Τουλάχιστον η σαμμυ θα περιμένει περισσότερο για να το ανακοινώσει και θα είναι αρκετά πιο προικισμένο απο το κανονικό σ5. Νομίζω είναι καιρός να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για εσάς σκοπός τους είναι μόνο το κέρδος και πολύ απλά επειδή ήξερε ότι θα χάσει πολύ περισσότερα αν δεν έκανε αυτή την κίνηση αποφάσισε να την φέρει στα εκατομμύρια πελάτες που την εμπιστέυτηκαν! 😊
    Ααα και για να κίνηθεί σε τέτοια κίνηση κάτι θα πήγαινε Χ με το g3 για αυτό να μην ζουν σε ουτοπίες μερικοί πρσπαθόντας να πείσουν τους ίδιους τους τους εαυτούς ότι το g3 ήταν το τέλειο smartphone στην καλύτερη τιμή με τα μικρότερα bezels χωρις κολλήματα κ.τ.λ με την τέλεια οθόνη του που ούτε μπαταρία δεν έτρωγε..! Wake up! 😊✌

  • Ξεκινησε και η LG τα χαζα της Samsung.. αλλη ναυαρχιδα καθε 2 μηνες!
    Παρτε χαμπαρι οτι μας κοροιδευουν και ριξτε τους ενα μεγαλο ακυρο..
    Και οποιος εχει αμφιβολιες για το αν μας κοροιδευουν να παει μεχρι την Κορεα να ρωτισει τους 100.000 που πηραν το G3 τι εχουν να πουν μετα απο αυτο

  • Παιδιά το ότι η LG έβγαλε μια αναβαθμισμένη έκδοση ναυαρχίδας πριν κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση(οπότε δεν κοροϊδεύει και τον πελάτη)δεν αναιρεί την μ@λ@κι@ που έκανε η Samsung με το s5!Μην μπερδεύουμε την (ξέρετε ποια) με τη βούρτσα!Είπαμε,λάθος της LG αλλά μην προσπαθείτε να καλύψετε την πατάτα της δικής σας εταιρείας sammy sheep!Άντε μπράβο που βγήκαν οι υποστηρικτές της εταιρείας με τις 1000 εκδόσεις να την πούνε στην Lg!Όταν τα κάνει αυτά ω Samsung δίνει επιλογές στον καταναλωτή όταν το κάνει η LG πέφτει το κράξιμο!Ε ρε πρόβατα που είναι κάποιοι κάποιοι…

  • Ας εξιγήσουμε κάποια πράματαα...
    Ο λόγος για τον οποίο πέφτει το κράξιμο της αρκούδας κάθε φορά που μια εταιρεία "τολμάει", αν είναι δυνατόν και "ντροπή" της να ξανακυκλοφορήσει μια ναυαρχίδα αναβαθμίζοντας ΠΧ την cpu της, είναι διότι οι περισσότεροι που θα πάνε απ τον πρώτο μήνα να δώσουν ένα σωρό λεφτά για να, αγοράσουν θέλουν να νιώθουν οτι έχουν το καλύτερο κινητό... Θέλουν να το νιώθουν και να το λένε πώς να το κάνουμεε δεν είναι ντροπή, πήρα ένα htc one m7 πριν λίγους μήνες κάτω απο 400 ευρώ, ενώ είχε μείνει πίσω σε τεχνολογία και δεν έχει την παραμικρή υποψία lag σε τίποτα. Αν καθαρά ενδιαφερόμασταν, να πάρουμε ένα smartphone, ωστε να κάνουμε τη δουλειά μας με ταχύτητα κι ευκολία, θα παρακαλούσαμε η κάθε εταιρεία να βγάζει ναυαρχίδα κάθε3 μήνες, ωστε να πέφτει γρήγορα η τιμή της προηγούμενης (να χει κι ένα δυνατό τμήμα που να υποστηρίζει όλες αυτές τις ναυαρχίδες με συχνά updates) . Αλλα όχι εμείς θέλουμε την τελευταία, θέλουμε να λέμε οτι έχουμε το καλύτερο το δυνατότερο, το πιο τούμπανο...
    Δεν είναι ντροπή, αλλα ας μαζευτούμε όλοι εμείς κι ας το βρωντοφωνάξουμε...mμε χαλάει ρε samsung, lg, htc, apple etc που βγάζειςαναβαθμισμένη έκδοση, κι ας έχουν βγεί ένα σωρό εκδόσεις του laptop μου με καλύτερη cpu, τί θθα λέω εγώ τώρα στους γύρω και στον εαυτό μου... Ας το φωνάξουμε λοιπόν, πάντα η παραδοχή είναι ένα θετικό βήμα...

  • @nikos πρωτα απο ολα σε σχεση με τα υπολοιπα high end κινητα η τιμη του ειναι εξαιρετικη για αυτα που προσφερει αυτοι ειναι τα κοροιδα που δινουν τοσα λεφτα για το προβληματικο και γεματο lag android ενω εμεις που εχουμε iphone απολαμβανουμε πολυ γρηγορο κινητο σταθερο λειτουργικο φοβερη ποιοτητα κατασκευης εχουμε το μοναδικο κινητο με 64 bit οι υπολοιποι ακομη να βαλουν 10 μηνες μετα την παρουσιαση του iphone 5s και βλεπω επισης ολα τα android εχουν παραμεινει ιδια σε σχεση με ενα χρονο πριν πραγμα που κανει ακομη πιο ευκολο το εργο του iphone 6 που θα παρουσιαστει εκει να δεις πτωση που θα εχουν κατι πατσαβουρες οπως το s5 το g3 το m8 το z2.φιλικα παντα

  • @ Dimitrinho 64bit είναι... το blue screen of death ομως το ξερεις?Ακόμη ποσες εφαρμογές χρησιμοποιούν την 64bit αρχιτεκτονικη?Γιατι και τα windows είναι αλλα...
    Επίσης μήπως θες να μα πεις αν δοκιμάσω να σου στείλω ενα μήνυμα αν θα μου έρθει αναφορα?
    Mε 4G η μπαταρία σου πόσο κρατάει άραγε?
    Καλό θα ήταν λοιπόν να μην τα ισοπεδωνουμε όλα και να χαιρόμαστε τον ανταγωνισμό γιατί μόνο εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι...

    Εντελώς φιλικά...

  • Μην κοιτατε τα review στο internet αυτα εχουν γινει με g3 που βγηκαν πρωτα κορεα! δεν εχει γινει παγκοσμια διαθεση της συσκευης τι δε καταλαβενεται?!? ΜΟΝΟ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
    το καλοκαιρι θα γινει και θελουν να εχουν προλαβει να ενσωματωσουν στο απλο g3 τον 805 αντι του 801.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ??ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ LG G3 PRIME!!!
    AΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ G3 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΉΚΑΤΕ ΕΠΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 805?!?!
    Ή σας νοιαζει για τους κορεατες? :P
    Πραγματικα ειναι να σε πιανει τρελα με καποια σχολια!σορρυ για τα κεφαλαια δεν επιτιθομαι σε κανεναν απλα θελω να καταλουν καποιοι τι ακριβως παιζει :)

  • @dark_master οχι δεν το ξερω γιατι ουτε στο iphone 5s μου ουτε στο ipad μου το εχω παθει ποτε οι δικοι σου οι sammy sheeps το επινοησαν.δεν ειναι μονο οι εφαρμογες αλλα το κανει πολυ πιο γρηγορο απο τα αλλα κινητα η μπαταρια οντως ειναι ενα θεμα αλλα τι να κανουμε τουλαχιστον ειναι καλυτερη σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα μετα απο 6 μηνες 1 χρονο στην κατοχη τους.

  • @Dimitrinho μην μπερδεύεσαι!Το IOS σαν λογισμικό είναι κορυφή(κατά τη γνώμη μου)το iPhone όμως είναι ΓΤΠ!Όσο για το ότι οι φετινές ναυαρχίδες των android δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τα προηγούμενα...Τολμάς και μιλάς εσύ που το iPhone έχει μείνει στάσιμο 4 χρόνια τώρα!Πάλι καλά που θα αλλάξετε και μέγεθος οθόνης στο 6αρι...

  • Μερικοί δεν το πιάνετε με τίποτα το νόημα γιατί τα ανάγετε όλα στη σφαίρα των funboys εκατέρωθεν, είτε παίρνετε θέση υπέρ κάποιας εταιρίας. Η Samsung ή LG κλπ ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και μπράβο τους αφού τους δίνουμε πατήματα.βλέπουν το συμφέρον τους και λειτουργούν αναλόγως. Το λυπηρό είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία ταυτίζεται με τα συμφέροντά τους ενώ τα δικά μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες πως να το κάνουμε τώρα, δε γουστάρω να μου πουλάνε τον sd800 down clocked για να μου τον ξανά πουλήσουν μετά από ένα χρόνο τον ίδιο πάλι με διαφορετικό όνομα και ποιο ψηλά χιονισμένο. Και να καθυστερούν επίτηδες τον 805 για να κάνει κάποιες πωλήσεις ο 801.και αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα που ισχύει για τα πάντα. Εγώ θέλω μια συσκευή που να έχει με το καλημέρα τις φουλ δυνατότητες που μπορεί να έχει και να ξέρω ότι αν την κρατήσω 2-3 χρόνια θα αντέξει, θα έχει υποστήριξη και θα πέφτει βάρος στην ανάπτυξη εφαρμογων κλπ που θα κάνει τη διαφορά. Και αν έχω και άνεση θα την αλλάξω και πιο μπροστά δε λέω... Αλλά δυστυχώς χωρέυουμε τον ανόητο χωρο των specs χωρίς νόημα και μικρή σημασία δίνουμε καθημερινά στο ότι η εξελιξη στο software σέρνεται, η υποστήριξη γίνεται όλο και χειρότερη, τα προβλήματα αυτονομίας που τα δημιουργούν πολλοί παράγοντες κλπ . μην έχετε αυταπάτες ότι η κάθε Samsung σκοτίζεται για το συμφέρον σας και όχι για το συμφερον μετόχων και συνεργατών . απλά διάλεξε τι σας αρέσει όταν νομίζετε ότι θέλετε να αλλάξετε κινητό και τέλος. Όλος αυτη η διαμάχη είναι το λιγότερο γραφική και δείχνει δυστυχώς όσο πίσω είμαστε σε συνείδηση

  • ελπιζω να το προχωρησει λιγο παραπανω και σε θεμα μπαταριας, ποιοτητας κατασκευης και αδιαβροχοποιησης!
    η γνωμη μου πλεον ειναι οτι για να αντιμετωπισεις αυτη τη κατασταση(αν θελεις να αποκτησεις android ναυαρχιδα samsung/lg/htc/sony) πρεπει να περιμενεις αρκετους μηνες αφου θα εχει κυκλοφορησει αυτη για να εισαι σιγουρος οτι δε θα την πατησεις!

  • Ας τον μαζέψει κάποιος αυτόν τον nikos ρε παιδιά!!!!
    Τι είναι αυτά που λέει!! θα πηδηχτώ απ το παράθυρο αμα συνεχίσει

  • @nikos το αναποδο ειναι. το iphone(5s)ειναι καλο(βλεπε 64 bit)αλλα το ios ειναι γτπ. imho.

  • Εγω πιστευω οτι το ios ειναι καλο ενω το iphone ως τωρα οχι τοσο. Στο μεγεθος μονο σε ολα τα αλλ ειναι κομπλε. Ποιοτητα οθονης καμερα ηχεια κλησεις κλπ. Αλλα τι να το κανεις αν ειναι 4 ιντσες.

  • @Dimitrinho Θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά δεν είμαι κάτοχος κινητού Samsung και ούτε σκοπεύω να είμαι στο άμμεσο μέλλον...
    Όταν εννοείς πιο γρήγορο με τι το συγκρίνεις και σε τι τομέα?
    Επίσης σε αυτό που μου είπες δεν μου ανέφερες αν τελικά έχεις παράδοση SMS στα μηνύματα σου για να γνωρίζεις αν παραδόθηκαν (και δεν αναφέρομαι στο imessages).
    Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι το IOS δεν αξίζει, αλλά δεν μπορείς να το πεις και μπροστά από τον ανταγωνισμό όταν:
    1 Μεγαλώνει την οθόνη του για να συναγωνιστεί τους υπόλοιπους (τη διαφήμιση με τον αντίχειρα την ξέχασες)?
    2 Το IOS έχει δανειστεί πολύ περισσότερα από το Android τα τελευταία χρόνια παρά το αντίθετο.Αυτό νομίζω κάτι σημαίνει...
    3 64bit εφαρμογές ακόμα δεν υπάρχουν για να κάνουν τη διαφορά παρα μόνο ελάχιστες..

  • @dark_master πιο γρηγορο στο ανοιγμα των εφαρμογων στην πλοηγηση με το safari και οι εφαρμογες επισης ειναι πολυ ποιοτικες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
    Οσο για την παραδοση sms δεν την χρησιμοποιουσα ουτε καν πριν παρω το 2009 το iphone 3gs οποτε το εχω συνηθισει και δεν εχω προβλημα τα πιο σημαντικα ατομα αν το εχουν κλειστο η εχουν αλλαξει αριθμο μου το λενε οποτε δεν υπαρχει λογος.
    Αυτο με τον αντιχειρα γιατι μου το λετε συνεχεια;εγω ποτε δεν ειχα προβλημα να μεγαλωσει η οθονη αλλωστε μια ηλιθια διαφημιση ηταν δεν το βρισκω κακο ξαφνικα να μεγαλωσει την οθονη του.
    Σιγουρα θα πεσανε καποιες αντιγραφες αλλα και παλι το android αντεγραψε πολλα περισσοτερα στο συνολο παντως απο το ios 7 και μετα μου αρεσει ακομη περισσοτερο και παραδεχομαι αν δεν εβγαζε το ios 7 θα το ειχα βαρεθει και θα πηγαινα το android θα ημουν με ενα lg g2 τωρα που τοσο θαυμαζω και σεβομαι αλλα τι να κανουμε με κερδισαν το ios 7 και το iphone 5s.
    Λογικο ειναι αφου ειναι στην αρχη ακομη το 64bit στα κινητα το ιδιο γινοταν οταν μπηκε το 64bit στους υπολογιστες θα δεις παντως οταν κυκλοφορησει το ios 8 θα εχουν βαλει πολυ περισσοτερα πραγματα για αυτο υπομονη μεχρι μεχρι το σεπτεμβριο μην προτρεχουμε.
    Θα ηθελα το 5s μου να ειχε τουλαχιστον 4,3 ιντσες και καλυτερη μπαταρια αλλα τι να κανουμε δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.