LG G3: Πολύ σύντομα η αναβάθμιση σε Marshmallow

Στα μέσα Νοεμβρίου οι πληροφορίες από την Πολωνία έλεγαν ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται το LG G3 σε Android 6.0 Marshmallow, και συγκεκριμένα μεταξύ 16 και 18 Δεκεμβρίου. Φαίνεται ότι τελικά οι πληροφορίες μπορεί να είναι σωστές καθώς η LG βρίσκεται σε φάση δοκιμών και έδωσε το open source code.

To ίδιο το update του LG G3 δεν έχει δοθεί προς το παρόν, αλλά αναμένουμε να μάθουμε σύντομα νέα από την Πολωνία, η οποία είναι συνήθως η πρώτη χώρα που έρχονται τα update της LG. Να πούμε ότι το open source code αφορά στην διεθνή έκδοση LG D855 του G3. Άλλες εκδόσεις ίσως καθυστερήσουν να αναβαθμιστούν.

Το LG G4 πήρε Marshmallow πριν από μερικές εβδομάδες (1.55GB) και μεταξύ άλλων έφερε Doze mode pπου βοηθάει στην εξοικονόμηση μπαταρίας, καλύτερη διαχείριση των δικαιωμάτων των εφαρμογών από τους χρήστες και βελτιωμένη υποστήριξη των καρτών μνήμης microSD. Επιπλέον, οι εφαρμογές της LG Q+ και Bridge μετονομάστηκαν σε Memo Capture+ και AirDrive αντίστοιχα.

Πηγή

Σχόλια

  • Η περσινή ναυαρχίδα της LG θα πάρει πιο νωρίς το 6.0 από τις φετινές της Samsung.. Μαλιστααα

  • @Dimitris
    Ολα μεχρι στιγμης ειναι φημες ασχετος οτι ειναι θετικές, μακάρι να βγουν αληθινές και να την παρουμε την 6.0 στο g2 μας αλλα εαν και οταν την παρουμε θα ειναι προς καλοκαίρι πλευρά οποτε υπομονη

  • @rose ισως οι 2 τελευταιες το εφτιαξαν λιγο (εκτος απ την αθλια μπαταρια) αλλα οντως οι αρχικες ηταν οτι χειροτερο..

  • Παιδια ο κολλητος μου εχει ρουταρισμενο το g3 και τωρα εχει την 6.01..αλλαζουν αρκετα πραγματα τα εικονιδια γενικα ολο το ui. Για μπαταρια δεν γνωριζω αν βελτιωθηκε!

  • Για την ναυαρχιδα (που λεγανε ) lg g flex 2 δεν υπαρχει κανενα νεο?
    το goolgλαρω και βγαζει αρθρα του 9-10/15

  • Καλημέρα πιστεύω να συνεχίσει έτσι η LG με τα updates να έρθει μαζί με την αναβάθμηση το U.X 4.0 ΠΟΥ ΦΩΡΆΕΙ το LG G4

  • Μην παραπονιέστε μια χαρά είναι το κινητό. Και οι πολλές αναβαθμίσεις είναι ένα ρίσκο η μία τρέχει καλά ή άλλη όχι οπότε μία το χρόνο και καλή!!!

  • Γιατί είναι άθλιο το 5.0? Τι συνταρακτικό περιμένεις να δεις δηλαδή με το 6.0? Aφού από πάνω πέφτει το UI της LG. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει και δεν έχω καμμιά πρεμούρα να έρθει το 6.0. Καλώς να έρθει, αλλά και έτσι είμαι ευχαριστημένος με το G3 μου, που πριν ήταν G2. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ναυαρχίδα που να μπορεί να αντέξει τόσες πολλές πτώσεις, από οποιαδήποτε γωνία, χωρίς να πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο αμυχές εξωτερικά. To G4 δεν το πήρα γιατί περίμενα το V10...εδώ ως τώρα με στεναχώρησε η LG...
    Σταθερά LG λοιπόν, για τα value for money κορυφαία μοντέλα, αλλά όχι με παρωπίδες.

  • Έχω το lg g3 αν είναι ευκολο απάντησε μου:Σήμερα το βράδυ τέταρτη αναβαθμισα το Κινητο μου αλλά δεν είναι android 6 είναι το 5 τι πρόβλημα υπάρχει έχασα 30 λεπτά τζάμπα;

  • @Γιωργος Κομ.
    Τοτε το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να περιμένεις

    Υ.Γ Εισαι σίγουρος οτι ειναι απο Πολωνία!, γιατι τα πολωνικά g3 εχουν παρει την αναβάθμιση απο οσο ξέρω

  • Απ'όσο ξέρω ούτε τα πολωνικά την έχουν πάρει ακόμα, ακολουθήσω την LG Πολωνίας στο Twitter και δεν ανέφεραν κάτι, μόνο οτιθα έρθει συντομα.

  • Εμενα ακομα να μου ερθει στο g4 ειναι καποιος αλλος ο οποιος ειναι κατοχος g4 και δεν την εχει παρει ακομα?

  • Σήμερα 29/12/15 ξεκίνησε στην Πολωνία όσοι έχετε πολωνικο μοντέλο Κάντε update και πείτε μας εντυπωσεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.