LG G3, μπήκε σε διαδικασία παραγωγής και στοχεύει σε 10 εκατ. πωλήσεις

H LG δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πότε θα παρουσιάσει την ναυαρχίδα της LG G3 όμως πολύ πιθανό να γίνει στις 27 Μαΐου σε event που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία σε 6 πόλεις. Ο κορεάτικος κατασκευαστής σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε σε διαδικασία μαζικής παραγωγής τη ναυαρχίδα του και στοχεύει σε 10 εκατ. πωλήσεις όταν κυκλοφορήσει το LG G3.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, δεν υπάχει αμφιβολία ότι το LG G3 θα είναι πολύ δυνατό καθως θα έχει 5.5 ιντσών QHD οθόνη 2560×1440, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz, 3GB RAM, 16 ή 32GB εσωτερική μνήμη, 13MP κάμερα και θα τρέχει με Android 4.4 KitKat. Όμως τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις δεν φαίνεται πολύ εφικτός στόχος δεδομένων των δυσκολιών που παρουσιάζει η εταιρεία στο να προωθεί τις ναυαρχίδες της.

Εμείς αναμένουμε να δούμε, θα τα καταφέρει;
, LG G3, μπήκε σε διαδικασία παραγωγής και στοχεύει σε 10 εκατ. πωλήσεις
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros1211

Micro sd card θα έχει;

Dimitris547

stavros1211 νομίζω πως σε άλλα post έχω δει πως ναι θα έχει!!

JohnWave

Nαι θα έχει βάσει GSMArena.

Για να δούμε αν επιτέλους η LG αποφασίσει να ρίξει μπόλικο χρήμα στην προώθηση ώστε η ναυαρχίδα της να μη βγαίνει 1η μόνο σε ιντερνετικές ψηφοφορίες αλλά να βγαίνει 1η και στις πωλήσεις.

Το μόνο αρνητικό για μένα είναι οι 5.5 ίντσες καθώς στις 5.2 ο αντίχειράς μου κινείται οριακά στα άκρα της οθόνης του G2.

antonis

Μόνο 10 εκατομύρια. Πολύ λιγα μου φενονται.!

Genesis

και φέτος είναι η χρονιά της lg

John

Εδώ πουλάει το iphone με οθόνη 4″ που δεν είναι καν HD και 8 MP camera γιατί να μην πουλήσει το G3 που είναι πολύ ανώτερο σε όλα?

j

Το lg g2 πόσες πωλήσεις εχει κάνει ;;;;;;;

Lefteris

Μέχρι το Δεκέμβρη είχε κάνει 3 εκατομμύρια, περιμένει δλδ τριπλασιασμο και κάτι παραπάνω, των πωλήσεων.

tiamat

παιδια και το G2 ειχε στοχο τα 10 εκατομμυρια πωλησεις -οπως και το htc one M7. τωρα τι ψαρια επιασε το καθενα τελικα δεν το γνωριζω. να μιλησω για την LG σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι πιο περιπλοκο ,οποτε καλυτερα να περιοριστω στην παρουσια της στην ελλαδα που ειχε καλα και κακα σημεια. νομιζω για πρωτη φορα ειδαμε τοσο γρηγορα προιον της LG στα ραφια των καταστηματων αμεσως μετα την παρουσιαση! δεν ειχαμε καθυστερησεις οπως αλλες φορες. αυτο στα παρα πολυ θετικα!! επισης η εδω LG το στηριξε πολυ το κινητο της με διαγωνισμους, διαφημισεις σε mall, τηλεοραση και εμφανεστατα ξεχωριστα σημεια μεσα σε καταστηματα. και σ’αυτο της βαζω αριστα. αλλο ενα πολυ θετικο που παρατηρησαμε ειναι η αλλαγη στασης της μαμας εταιρειας στις αναβαθμισεις. το g2 πηρε την 4.4 ,το pro νομιζω ειναι καθοδον και ο κωστας μας ενημερωνει οτι το optimus g1 εχει σειρα. ειδικα αυτη η τελευταια παραγραφος εχει ιδιαζουσα βαρυτητα καθως νομιζω πως θα αποτελεσει τον καταλυτη ωστε η LG να μπορεσει να επανακτησει σχεση εμπιστοσυνης με τους καταναλωτες της. για service εχει τις καλυτερες συστασεις επισης σαν εταιρεια. και αυτο πολυ δυνατο πλεονεκτημα. τωρα παμε στα αρνητικα. δεν ειναι πολλα αλλα ενα και σημαντικο και εχει… Συνέχεια »

Αντρέας

Το δικό μου g3

Θα έχει αρχική rom 32 Gb, κάμερα 16mp Sony lens, θύρα για Micro SD και USB 3.
3 ή μακάρι και παραπάνω γιγα ραμ και snapdragon 805

Αντρέας

Το δικό μου g3

Θα έχει αρχική rom 32 Gb, κάμερα 16mp Sony lens, θύρα για Micro SD και USB 3.
3 ή μακάρι και παραπάνω γιγα ραμ, snapdragon 805 και μπαταρία 4500mha

Dimitrinho

Το δικο μου g3 θα εχει οθονη retina display καμερα 8 mp true tone flash θα εχει touch id θα ειναι φτιαγμενο απο αλουμινιο θα εχει επεξεργαστη a7 ARM v8 64bit χρονισμενο στα 1.3 ghz

LEFOSSAX

Η ναυαρχιδα της LG ειναι σαν όλες της άλλες φέτος τίποτα το καινούργιο ακόμα και το πίσω έξυπνο κουμπάκι στο LG g2 το έκανε διαφορετικό . Κι οχι το κουμπάκι δεύτερη φορα δεν μετράει.

True

@LEFOSSAX Δηλαδη ρε φιλε τι πρεπει να εχει ενα κινητο κατ’εσενα για να ειναι διαφορετικο??να εκανε καφε?? Τουλαχιστον η LG με την σειρα G, χρονο με το χρονο την αναπτυσει σημαντικα ΚΑΙ του βαζει τα κορυφαια χαρακτηριστικα!Επισης τα μικρα bezels που ομορφα τα βολευει στα κινητα της μεγαλωνοντας την οθονη για καλυτερη χρηση ενω αλλες ¨κορυφαιες¨ εταιριες δεν μπορουν να το κανουν,δεν το θεωρεις διαφορετικο? Συγκρινε απλα φετινες ναυαρχιδες 5,5¨(για να ειμαστε στην ιδια κατηγορια) με το αναμενονεμο G3 που θα αποκαλυφθει σε λιγες μερες!Και μετα πες μου τιs διαφορες που βρισκεις!

princegr

Καλά όλα αυτά να δούμε τι ψάρια πιάνει από δω και πέρα η LG σε ότι αφορά την υποστήριξη. Διότι για κάτι φίλους σαν και εμένα που είχαμε πάρει τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 4 ναυαρχίδες της εταιρίας η υποστήριξη ήταν ΧΑΛΙΑ. Δλδ να δώ τι υποστήριξη θα προσφέρει στις προηγούμενες ναυαρχίδες μετά την ανακοίνωση του G3. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι διότι απο εκεί ξεκινούν πολλά…….. Τι να το κάνω ένα smartphone με καλή υλοποίηση αλλά 2 χρόνια να έχει το ίδιο λογισμικό; (βλέπε G, 4x, 2x κλπ) και όχι μόνο αυτό άλλα έτσι δεν το υποστηρίζουν και οι developers. Μη μου πείτε ότι τα LG υποστηρίζονται από τους Devs όσο τα Sammy, Nexus και HTC; Εκεί είναι όλο το παιχνίδι διότι μιλάμε για Smartphones που κοστίζουν αρκετά χρήματα και απαιτείται υποστήριξη, όλα τα άλλα δλδ κατασκευή, specs κλπ πάνω κάτω όλοι τα έχουν με μικροδιαφορές (ανάλογα τι ζητά ο καθένας) τα οποία δεν αποτελούν κύριο παράγοντα επιλογής.

Arist Pateras

Η LG ήταν πάντα αγαπημένη εταιρία γι’ αυτούς που ξέρουν από τεχνολογία, δεν το παίζουν “δήθεν”, τα χρήματα που διαθέτουν να προσεγγίζουν όσο το δυνατό την πραγματική αξία προϊόντως. Χρόνια επιλέγω, υποστηρίζω και προτείνω LG. Γιατί αξίζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Γιατί είναι καθαρή εταιρία και κερδίζει οπαδούς συνέχεια με την αξία της και όχι με πονηρές κινήσεις! Χαίρομαι όταν κάποιοι χωρίς επιχειρήματα υποστηρίζουν άλλες μάρκες. Απλά… δεν ξέρουν! Το G3 όπως είπα: “θα κόψει …πισινούς”!!!

princegr

@Arist Pateras, μια και είσαι φωστήρας της τεχνολογίας για πες μας πόσες custom roms υπάρχουν και υποστηρίζουν ας πούμε το G2 που για πολλούς είναι το κορυφαίο κινητό του 2013; καλά να μη μιλήσω για άλλα τηλέφωνα, άστο καλύτερα……!!!!! Άρα το επιχείρημα σου έχει καταρρεύσει ήδη, διότι οι φωστήρες της τεχνολογίας θέλουν υποστήριξη κυρίως από Devs αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει λόγω του περιορισμένου βεληνεκούς κυκλοφορίας άλλα και της επίσημης υποστήριξης από την εταιρία.

Τομ

Παιδια μια χαρα εταιρια η LG αλλα μην την βγαζουμε την καλυτερη εταιρια επειδη ειναι value for money. Ξαναλεω οντως πολυ καλη εταιρια προσεγμενη ωραια προιοντα και τιμες. Αλλα μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας. 5 λεπτα στο σαιτ και ηδη εχω διαβασει 2 φορες οτι η LG ειναι η καλυτερη. Δεν ειναι. Απλα ειναι προσιτη. Μην τρελαθουμε τωρα..

spirios

@princegr στα τελευταια μοντελα της (βλ. g2, optimus g κλπ) εχει αρχισει να παιρνει σοβαρα την υποστηριξη (π.χ. 4.4, knock code) σε μια προσπαθεια της να κερδισει το παιχνιδι οποτε αναμενεται να δουμε τι θα κανει στο μελλον…

sosimple

@princegr: Καμία 30ρια custom rom για το g2. Επισης δυνατότητα επιλογης. Βάζεις ρομ απο 3 διαφορετικα τηλεφωνα: g2, lg flex, g pro 2. Απο τα ελάχιστα κινητα (ουτε το s4 δεν εχει) που εχει xposed framework (g2 fweakbox και αλλο ενα) αποκλειστικα γι αυτό. Με λιγα λογια και καμια custom rom να μην ειχε, δεν ειχε και μεγαλη σημασια, γιατι με το παραπανω μπορεις να αλλαξεις 500 πραγματα απλα και ευκολα ουσιαστικα εχοντας μια δικια σου custom οπως τη γουσταρεις. Ριξε μια ματια στο xda στο g2 να δεις ποσες σελιδες εχει. Θες 1 χρονο να τις διαβασεις. Με λιγα λογια ειπες την κοτσανα της χρονιας, αποκλειστικα επειδη δεν εχεις ιδεα και το παιζεις ξερολας. Και γνωριζω ποσο καλη υποστηριξη σε custom εχουν τα galaxy ( εχω και το s2) αλλα σε αυτο τον τομεα το g2 ειναι μια χαρα. Τελος μονο το κλασικο s4 εχει υποστηριξη καλη. Το 8πυρηνο εχει μετριοτατη (και σιγουρα χειροτερη απο το g2 που κοροϊδεύεις) Ενω το s4 με τον 800αρι επεξεργαστη, εχει την χειροτερη υποστηριξη ακόμα και απο άγνωστα κινητα. Στο xda εχει μια σελιδα, ΚΑΜΙΑ custom, ενω η samsung δεν εχει δωσει καν κιτκατ, και την βριζουν ολοι στο επισημο σαιτ της.. Αυτα… Συνέχεια »

Γιάννης

Καλύτερη εταιρεία γενικά και αόριστα δεν υπάρχει , όλες βγάζουν καλά προϊόντα αλλά και μέτρια ή μάπα. H LG όμως θα έλεγα ότι βγάζει καλύτερα κινητά αυτή την στιγμή σε σχέση πχ. με την Sony ή την HTC.

χρηστος σαμ

το θεμα ειναι να κανει καλο μαρκετινγκ και το κινητο θα παει μια χαρα
εδω το s5 πουλαει σα τρελο λογο μαρκετινγκ δεν θα πουλησει το g3?!

nikoss

5,5 ίντσες;;; κρίμα :((
δυστυχώς το iphone για όσους θέλουμε κινητά και όχι ταμπλέτ είναι μονόδρομος

True

@nikoss..5.5″ οθονη σε κινητο των 5.2″ με τουμπανα χαρακτηριστικα και καλητερη τιμιολογιακη υποστηριξη, παρα ενα iphone 5 με χαρακτηριστικα 4″ ετων πριν και κοστος 700.Θα δω τωρα που θα μεγαλωσει και το iphone για τα καλα, να δουμε τι θα λετε παντως!

princegr

Λοιπόν προκαλώ τον οποιονδήποτε να μπει τώρα στο XDA να δει πόσες Roms υπάρχουν για το g2. Ξερόλας το παίζεις εσύ @sosimple και φαίνεται από αυτά που γράφεις πόσο ιδέα έχεις με το αντικείμενο. Αν εσύ είχες ένα (1) LG στη ζωή σου εγώ είχα 5 ναυαρχίδες ξέρω και τι νούμερο ”βρακί” φοράει η LG δεν θα μου πεις εσύ. Τώρα για το s4 που μιλάς Ναι δεν μπορεί όλες οι εκδόσεις του να έχουν την ίδια υποστήριξη είναι το μόνο λάθος που κάνει η σαμμυ να βγάζει το ίδιο μοντέλο σε πολλές παραλλαγές ΑΛΛΑ, τα βασικά μοντέλα του S4 τα οποία είναι και τα ανταγωνιστικά δλδ το Ι9500 και Ι9505 απλά τσακίζουν σε υποστήριξη και δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης με το οποιοδήποτε LG που έχει βγει ή θα βγεί στο άμεσο χρονικό διάστημα. Όταν το S5, και δεν είναι ότι περιμέναμε να είναι, τις πρώτες μέρες πουλάει όσο περιμένει η LG να πουλήσει σε όλη του την καριέρα το G3; βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Εντάξει είπαμε βγάζει καλά προσιτά προϊόντα άλλα μέχρι εκεί, για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον πρώτο πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα στα οποία υστερεί. Όλοι θυμάστε ότι δεν έχει γραμμη παραγωγής της προκοπής και… Συνέχεια »

chris

βρε παιδι μου καποιοι εδωμεσα κοπτονται για τιις εταιριες λες και εχουν μετοχες ειτε στην μια εταιρια ειτε στην αλλη ,για μενα ειναι απλο ,σου αρεσει αγοραζεις ,δεν σου αρεσει αλαργα ποσο δυσκολο ειναι.τελευταια φορα δεν με ρωτησαν την γνωμη μου σαν εταιριες ουτε μου δωσαν πριμοδοτηση για να χω νοοτροπια εθισμου σε καμια…

Giorgos_Png

O άλλος λέει οτι είχε 5 ναυαρχίδες και περιφανεύεται κιόλας… sheeps gonna be sheeps.-

Manos

@princegr φιλε μου η Σαμμυ δεν φτανει ουτε στο μικρο της δακτυλακι την Ελ Τζι. Επιπλεον, το s4 δεν ειναι σε καμια περιπτωση σβελτο κινητο. Ειναι πολυ laggy. Εχω δοκιμασει τις ναυαρχιδες τους για να καταληξω σε κινητο, αρα μιλαω εκ πειρας.

Φιλικα, παντα! 🙂

Manos

* δεν φτανει την Ελ Τζι στην υποστηριξη. Σορρυ για το διπλο ποστ.

apostolos

Tiamar kai arist pateras έχετε χρειαστεί ποτέ το service lg? Αγορασα το l1 iiπριν κανενα δίμηνο για να το χρησιμοποιώ ως hot spot. Το θέμα ηταν οτι δεν δουλευε με καρτα της wind.Για να μην κουράζω με λεπτομέρειες και αφού δοκίμασα την κάρτα με άλλο τηλ, και δούλευε κανονικα,για να αποκλεισω το θεμα σήματος επικοινωνησα με lg.Ευγενεστατοι με δικατους εξοδα παρελαβαν το κινητό για επισκευή. Μετα μιας εβδομάδας το επέστρεψαν αναφέροντας ότι έγινε αναβάθμιση λογισμικού και ότι με καρτα βονταφον κ κοσμοτε δουλευει.Το δοκίμασα και τζίφος. Επικοινωνω με σέρβις και μου λενε το τραγικό ότι δεν ειχαν κάρτα wind να το δοκιμάσουν αλλά επειδή συμβαίνει συχνά αυτό το φαινόμενο να αγοράσω εγώ κάρτα κοσμοτε και αν δουλεύει παει να πει ότι έχει πρόβλημα το τηλέφωνο. Επικοινωνω με LG . και λέω καλά ολόκληρη εταιρεία δεν διαθέτει 5 ευρώ να αγοράσει μια κάρτα κ εντέλει γιατί θα πρέπει εγώ να κάνω την εργασία του σέρβις. Η ευγένεια πήγε περίπατο και άρχισαν τα ομορφα του στυλ να παω εγω στην wind να τους πω να στειλουν κάρτα στο σέρβις τους και κάτι τέτοια κουφά. Για να μην τα πολυλογώ το κινητό δεν μου το έφτιαξαν, σε πρόταση μου να πληρώσω κατι παραπάνω… Συνέχεια »

panagiotis

@manos..lagggy?μετα την 4.4.2 ολα ειναι μια χαρα.και πριν ηταν αν ξερεις να παραμετροποιεις το android και να το δουλευεις.αν εισαι ομως νεος στα andoid,εκει παω πασο και συμφωνω μαζι σου.κατοχος android εδω και 5 χρονια.

Αντώνης Μαρίνος

Επειδή κάποιοι όντως δεν ξέρουν και μιλάνε σαν να ξέρουν -και μάλιστα κάνουν και υποδείξεις- ΑΥΤΗ τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν κοντά στις 60 ROMs για το G2 στο XDA. Από αυτές πάνω από 10 είναι ports από άλλα αντίστοιχα κινητά, ενώ φυσικά -όπως ανέφερε και κάποιο παιδί παραπάνω- υπάρχει η δυνατότητα να περαστούν οι καθαρά Google ROMs που βγαίνουν για το Ν5.

Προφανώς αυτός ή αυτοί που μιλάνε για “ναυαρχίδες” αλλά ταυτόχρονα φαίνεται να θάβουν μια συσκευή, προφανώς ΔΕΝ έχουν αυτή τη συσκευή και είτε προσπαθούν να την μειώσουν (για να νιώσουν αυτοί καλύτερα !?!?!) είτε απλά αναπαραγάγουν ότι έχουν ακούσει στο web, χωρίς καν να μπουν στο κόπο να το κοιτάξουν μόνοι τους….

Τεςπα, αφού λοιπόν όλοι πλέον γνωρίζουμε την πραγματικότητα με τις ROMs για το G2, και αφού έχουμε δει τα πρώτα πραγματικά σωστά βήματα από πλευράς LG όσον αφορά την υποστήριξη/αναβάθμιση του λειτουργικού, απομένει να δούμε αν αυτό ήταν πυροτέχνημα ή θα συνεχιστεί με τα υφιστάμενα μοντέλα αλλά και το G3.

nikos

Πολεμος γινετε εδω’χαχαχα

sosimple

Πόλεμος γινεται γιατί ορισμένοι σαν τον princegr εξακολουθούν να το παιζουν ξερολες και να γραφουν αρες μαρες κοκοναρες.. Πριν προκάλεσεις τον οποιοδηποτε να μπει στο xda να δει πόσες custom εχει το g2 μπες πρωτα να δεις εσυ.. Το ριξες στα ασχετα τωρα, “ειχα 5 lg και ξερω και τι κυλοτα φορανε τα lg ” και αλλα γραφικα.. Δε μιλαμε για ολα τα lg.. Συγκεκριμένα για το g2 ανεφερες οτι δεν εχει υποστήριξη. Εχεις καταμαυρα μεσανυχτα. Δε γινεται να ξερεις καλυτερα απο μενα εσυ, που εχω και galaxy και g2 πως να το κανουμε τωρα.. Ουτε έγραψε κανεις οτι το s4 το κλασικο δεν εχει υποστήριξη. Πιθανότατα εχεις καλύτερη και από το g2. Σε καποια πραγματα ομως, (οχι στα παντα), ητε το πιστευεις ητε οχι το g2 υπερέχει και σε υποστήριξη. Μονο αυτο και οχι ολα τα lg ξαναλεω. Ας βρει καποιος g2 tweakbox για s4. ΔΕΝ υπαρχει. Και οποιος το εχει βαλει καταλαβαινει γιατί μιλαω. Ουτε μιλαω για service ή οτιδήποτε αλλο. Και το g2 εχει μειονεκτηματα. Απανταω συγκεριμενα σε αυτά που διαβασα τα οποια είναι εντελως λάθος. Και τα γραφουν καποιοι χαζοι ανθρωποι. Γιατι αν δεν ηταν χαζοι και ασχετοι δε θα επεμεναν σε κατι που δεν ξερουν.… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.