LG G4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

lg g4 android nougat update, LG G4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που έκανε η Google διαθέσιμο το Android Nougat, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές σημαντικές συσκευές που δεν έχουν αναβαθμιστεί. Αυτό φαίνεται και από τα μικρά ποσοστά του Nougat, που λίγο καιρό πριν πέρασε το 10%.

Το LG G4 είναι μεταξύ των μοντέλων που δεν είχαν πάρει ακόμη την τελευταία έκδοση του OS της Google. Τον Μάιο η LG είχε υποσχεθεί το update, αλλά όχι πριν από το δεύτερο μισό του έτους.

Τελικά το κινητό ξεκίνησε να αναβαθμίζεται, αλλά μόνο στην πατρίδα του τη Ν. Κορέα προς το παρόν. Το update εμφανίστηκε στο LG Bridge app, το οποίο σου επιτρέπει να συνδέσεις το κινητό σε Mac ή Windows PC, να κάνεις backup και update.

Επιπλέον στο XDA Developers είναι διαθέσιμα τα KDZ images του update, αλλά μόνο για τα μοντέλα F500S, F500L, F500K.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει να έρχεται η OTA αναβάθμιση, αλλά λογικά δεν θα πρέπει να αργήσει.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

ξεκίνησε αλλη μια κορυφαια bootloop εμπειρια!

NtinosMD

S6 το πηρε νωριτερα κ διχως θεμα… Για να δουμε πως θα το παιξει το χαρτι των αναβθαμισεων η ετερη κορεατικη μεγαλη εταιρεια εδω…

Παπαροκας tiamat

ντινος επειδη το χω έχει θέμα. η ταχύτητα γρηγορης φορτισης επεσε κατα πολυ,η συνδεση με nfc έχει bug,το fingerprint κ γενικά το τηλ εγινε πιο αργο. νομιζω η Samsung ακολουθει το παραδειγμα της apple να δινει προβληματικες αναβαθμισεις για να σε σερνει σε αγορα του πιο νεου

Παπαροκας tiamat

sorry το smartview ήθελα να πω οχι το nfc

Τάκης

Δεν ξέρω τι λετε για το s6 το A516 που την έχει πάρει μετά το s7 παει σφαίρα το κινητό με την 6.0.1 έδειχνε να είχε θεματάκια πλεονμς την 7.0 πηγαίνει σφαίρα χωρις ιχνος κολλήματος Επίσης την πηρε πρώτα απο A517

GeorgeR

Ειμαι απο τους τυχερους που εχουν το τηλεφωνο εδω και 1,5 χρονο και δεν μου εχει κανει bootloop. Ας ελπιζουμε να μην το καταστρεψουν με αυτο το update

forneverarrow

Το γεγονός ότι δίνει nougat σε μια συσκευή που ξεκίνησε με lollipop λέει, κατ’ αρχήν, πολλά. Πρόκειται για flagship συσκευή που ξεκίνησε (αν θυμάμαι καλά) να πωλείται στα 599€ τη στιγμή που το S6 κόστιζε εκατό παραπάνω, ενώ έξι μηνες μετά το έβρισκα στα 350€ σε καταστήματα (όχι online)! Επομένως, μόνο θετικό είναι το γεγονός. Έχω το 7 στο G5 εδώ και αρκετούς μηνες και πρόκειται για μια εξαιρετικά ομαλή έκδοση απο την LG, όποτε λογικά δεν θα έχει θέμα ούτε στο G4.

Εκεί που πρέπει να τα πούμε ένα χεράκι στην LG είναι στο θέμα της αφαιρουμενης μπαταρίας… Πραγματικά φοβάμαι να σκεφτώ τι θα κάνω στο μέλλον μιας και πλεον κανένα flagship δεν έχει το συγκεκριμένο feature. Πέραν της πρακτικής αξίας του να έχεις μια δεύτερη μπαταρία διαθέσιμη, δίνει και τη δυνατότητα να το κρατήσεις μερικά χρονάκια παραπάνω. Ακόμα έχω ένα Galaxy S3 mini για δεύτερη συσκευή που του άλλαξα πέρσι την μπαταρία και δουλεύει άψογα. Αν δεν βρειθει κάτι στο μέλλον νομίζω θα μείνω στο G5 όσο αντέξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.