LG G4: Η LG ετοιμάζει νέα έκδοση;

Η LG φαίνεται πως ετοιμάζεται να λανσάρει νέα έκδοση του LG G4, όπως δείχνουν οι διαρροές από την FCC. Ένα νέο smartphone με την κωδική ονομασία H815PX, πέρασε για πιστοποίηση, κωδικός ο οποίος χρησιμοποιείται για την ναυαρχίδα LG G4 σε Αμερική και Αφρική, οπότε υποθέτουμε ότι πρόκειται για νέα έκδοση του G4.

Όταν ανακοινώθηκε το LG G4 δεν είχε ασύρματη φόρτιση out of the box, αλλά έπρεπε να έχεις ένα ξεχωριστό charging cover για να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο feature και η FCC δείχνει ότι θα έρθει με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Μήπως λοιπόν η LG ετοιμάζει νέα έκδοση που θα έχει ασύρματη φόρτιση χωρίς να χρειάζεται το ξεχωριστό καπάκι και σχεδιάζει να τη λανσάρει την περίοδο των γιορτών για να ανεβάσει λίγο τους αριθμούς πωλήσεων;

Θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος LG G5; Μάλλον απίθανο φαίνεται καθώς είναι πολύ νωρίς και μόλις ξεκίνησε να κυκλοφορεί το άλλο της high-end smartphone, το LG V10 με διπλή οθόνη, διπλή μπροστά κάμερα και μνήμη RAM 4GB. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η LG θέλει να ανανεώσει λίγο το G4, αλλά όπως και να έχει περιμένουμε να μάθουμε από την ίδια περί τίνος πρόκειται.

Παράλληλα, να πούμε ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση του G4 σε Android Marshmallow, διαβάστε το σχετικό άρθρο: LG G4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow

LG G4: Ετοιμάζεται νέα έκδοση;, LG G4: Η LG ετοιμάζει νέα έκδοση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

κάτι να κάνουν για την μπαταρια γιατί το μόνο ελαττωμα του g4 ειναι πραγματικά άθλια αυτονομία (χειρότερη δεν παίζει)

Sotiris

Την αγορά του G4-αν δεν ήμουν fan της σειράς Note- θα την έκανα πολύ εύκολα με παράλληλη αγορά όμως μιας Zerolemon 8500mha. Το έξτρα πάχος δεν θα με ενοχλούσε αφού και τώρα έχω μια Anker 6400mha. To design όταν δεν συνδυάζεται με αυτονομία και ευχρηστία είναι… άχρηστο και να το χαίρονται όσοι παίρνουν μόνο τηλέφωνα από τη συσκευή τους.

ironmanmark40

Το LG G4 BEAT με την 5,2 οθόνη στα 1080p που είχε πει ότι θα βγάλει κάποια στιγμή πρέπει να είναι….

iPnos

@ironmanmark40

Το LG G4 Beat (ή αλλιώς LG G4s) έχει ήδη βγει. Κυκλοφορεί από τον Αύγουστο.

ironmanmark40

Ok, και εδώ Ελλάδα; το ειχα ψάξει για φιλο για να αλλάξει το g3s που εχει αλλα δε βρήκα κάτι… εάν ξέρεις ενημερωσε!

Gvirginia

@ironmanmark40 Το έχει στο skroutz: LG G4s (8GB) στα 218€ (κωδικός μοντέλου H735)

ironmanmark40

Ok, ευχαριστώ, το είδα , δε το ειχα πάρει χαμπάρι! 🙂 δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα εάν δε κάνω λάθος, και ειχα την εντύπωση ότι δεν είχε κυκλοφορήσει… καλή εναλλακτική για όσους δε μπορούν να πάρουν το “μεγάλο” g4.

Στυλιανός Βασίλης

μηπως θα κυκλοφορησει το LG G4 PRO ME SNAPDRAGON 820 octa core 4GB RAM DDR4

Nick

Ο snapdragon 820 είναι 4 πυρήνος και έχει 40% μεγαλύτερη απόδοση από τον 810 και όσο για το όνομα πια δεν είναι Krait αλλά kryo.

FERTIS

Εδω παει για κλεισιμο η LG Ποιος θα παει να το παρει ,ασε που σαν τιμη τρωει τις μεγαλυτερες βουτιες στα android παντα ,

iPnos

Ρε παιδιά τι τις περάσατε μερικοί εταιρείες τέτοιου μεγέθους, συνοικιακό μαγαζάκι της Ελλάδας του 2015 και λέτε συνεχώς “πάει για κλείσιμο η Χ, παει για κλείσιμο η Ψ”;

Pit

Σωστός ο iPnos

Griffin13

Το δικό μου LG G3 Πολωνικής κατασκευής αναβαθμίστηκε σήμερα σε Android 6 !

Nikosldr

@Griffin13 πηρες UX4?

Δημήτρης

εκτός τις άθλιας αυτονομίας (το έχω δέκα μέρες, και μετά απο πλήρη φόρτιση χωρίς να το χρησιμοποιώ αντέχει 3 ώρες) υπερθερμένεται σε ανυσηχητικα επίπεδα.. την ώρα που φόρτιζε έβγαλε μήνυμα απενεργοποίησης λόγω υψηλής θερμοκρασίας.. υπάρχει κάποια λύση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.