LG G5: Από 18 Μαρτίου ξεκινούν οι προ-παραγγελίες [Best Buy]

Samsung και LG ανακοίνωσαν μαζί τις ναυαρχίδες τους Samsung Galaxy S7 και LG G5 στην MWC 2016, όμως δεν θα βγουν μαζί στα ράφια. Η Samsung ξεκίνησε ήδη τις προ-παραγγελίες και θα βγει στην αγορά από 11 Μαρτίου.

Από την άλλη, το LG G5, σύμφωνα με το Best Buy θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στις ΗΠΑ από 18 Μαρτίου. Η κυκλοφορία του αναμένεται κάπου μέσα στον Απρίλιο. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung έχει μπροστά της περίπου έναν μήνα για να “παίξει” μόνη της.

Για το LG G5 δεν έχει δοθεί τιμή, αλλά υπάρχουν υποθέσεις ότι θα κοστίζει όσο και το περσινό LG G4, δηλαδή γύρω στα 600 δολ. εκτός συμβολαίου. Να πούμε ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελίες με τιμές 729 ευρώ και 829 ευρώ, αντίστοιχα.

Το LG G5 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με modular design, το κάτω μέρος του μπορεί να αποσπαστεί και οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τη μπαταρία ή να βάλουν κάποιο άλλο module για να βελτιώσουν τη φωτογραφία και τον ήχο. Ενσωματώνει οθόνη 5.3 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, Android Marshmallow, μνήμη RAM 4GB και κάμερα 16 Megapixel.

Δείτε επίσης: LG G5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2016]

lg g5 preorders, LG G5: Από 18 Μαρτίου ξεκινούν οι προ-παραγγελίες [Best Buy]

lg g5 preorders, LG G5: Από 18 Μαρτίου ξεκινούν οι προ-παραγγελίες [Best Buy]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Καινα λανσαριστει παλι μονη της θα παιξει. Νταξει τι ειναι τουτο ωρε;;;;;;;; Εχασε απο τη κυριλα του, εχασε και απο θεμα λειτουργικοτητας ( q-slide ????? Οεο ?????). Δηλ. τι;

Nightsp

Γενικά η LG φέτος πήρε μεγάλο ρίσκο, άλλαξε ολοκληρωτικά το design, έφερε νέες λειτουργίες για τις οποίες η αγορά μπορεί να μην είναι έτοιμη (π.χ modular design) και απλοποίησε το λειτουργικό της, φέρνοντας το πιο κοντά σε επίπεδα nexus (θετικό για εμένα και για πολλούς άλλους). Η SAMSUNG από την άλλη ακολουθεί το περσινό και πετυχημένο design με κάποιες επιπλέον λειτουργίες. Δεν ξέρω πόσοι θα είναι αυτοί που από s6 θα πάνε σε s7, όμως σίγουρα ανάμεσα σε s7 και g5 θα έλεγα ότι το g5 είναι το “καινούριο”. Επίσης, κάπου είχα διαβάσει ότι η Google με το Android N πέρα από τον app drawer που θα καταργήσει, θα φέρει και dual window mode (πάντα με επιφύλαξη), όποτε ίσως εξηγείται η απόφαση της LG να καταργήσει τα δικά της εργαλεία multitasking. Βέβαια δεν ξέρω από πλευράς marketing αν θα μπορέσει η LG να υποστηρίξει το g5 καθώς δεν είναι ούτε samsung αλλά ούτε και apple.

Στυλιανός Βασίλης

δαγκτοτω LG G5 με μπαντες

Paulos

@Nightsp Μ´ αρεσει που λες οτι η lg δεν θα υποστηριξει το g5. Απλα να σου θυμησω οτι η lg τα υποστηριζει τελεια τα τηλεφωνα της. Σκεψου οτι το g4 που κλεινει χρονο εχει παρει android 6 εδω και 2 μηνες ενω το edge plus που ειναι 4 μηνων ακομα προσπαθει.

Δημήτρης

Στο προηγούμενο κινητό είχα προτιμήσει το lg g3 από το samsung λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ραδίου. Τώρα αφού δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε αυτά για εμένα θα παίξει ρόλο σημαντικό η τιμή

Nightsp

@Paulos από πλευράς marketing γράφω ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το υποστηρίξει, όχι από πλευράς αναβαθμίσεων (λόγω χαμηλού budget που διαθέτει σε διαφήμιση σε σχέση με samsung και Apple)

fokion

θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς τους lg friends θα τους δινει δωρεάν;

Nick Greek

Αυτό για τον καλύτερο ήχο ήθελα να ξέρω δεν μπορούσε να το κάνει χωρίς το modular?

Skevos

Παιδιά το κινητό είναι τέλειο. Ειδικά αν βγει και 100-150 ευρά πιο κάτω απο s7 να δώ ποιος θα πάει να κάνει “αναβάθμιση” απο s6 –> s7 μιας και είναι σχεδόν ίδια κινητά. @Nick Greek φίλε μου το DAC που έχει το κινητό από μόνο του είναι 24 bit. Το DAC από την B&O είναι 32 bit. Τί διαφορά έχουν? Ότι το 32 bit σου δίνει καλύτερο ήχο για την αρκίβεια πιο βαθύ με πιο πολυ λεπτομέρεια. Όμως υπάρχει μια παγίδα εδω.. Αν ο ήχος εξ’αρχης είναι γραμμένος σε 24bit (που η πλειοψηφία του ήχου που κυκλοφορεί είναι 16 ή 24 bit σε ποσοστό πάνω απο 95% ) τότε τα 32 σου είναι άχρηστα. Οπότε πριν αγοράσουμε το οτιδήποτε μεγάλη προσοχή για να μην δίνουμε τζάπα λεφτα!!
Φιλικά πάντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.