LG G6: Οι Αυστραλοί δίνουν δώρο smart TV 43″ με την αγορά του

lg g6 smart tv, LG G6: Οι Αυστραλοί δίνουν δώρο smart TV 43″ με την αγορά του

To LG G6 αποτελεί το μεγάλο στοίχημα φέτος για την εταιρεία. Θεωρείται μια από τις καλύτερες συσκευές που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, οι κριτικές ήταν αρκετά θετικές και η LG θα κάνει ότι μπορεί για να δώσει ώθηση στις πωλήσεις, μιας και το αρθρωτό LG G5 δεν κατάφερε να κάνει τις πωλήσεις που ήθελε η LG.

Η ναυαρχίδα είναι ήδη διαθέσιμη στην πατρίδα της την Κορέα, όπου και φαίνεται να έχει κάνει καλή αρχή με τις πωλήσεις. Σειρά παίρνει η Αυστραλία από 28 Μαρτίου όπου το LG G6 θα διατεθεί αποκλειστικά από την Telstra. Ο πάροχος ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες και το εντυπωσιακό είναι ότι με την αγορά του δίνει δώρο μια smart TV.

Πρόκειται για την G 2017 43″ FHD smart TV και θα δίνεται σε όσους αγοράζουν το κινητό με 24μηνο συμβόλαιο με πρόγραμμα 95 δολαρίων Αυστραλίας και άνω. Η προωθητική κίνηση μόλις ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι 9 Μαΐου.

Το LG G6 διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB, μπαταρία 3300mAh και Android 7.0 Nougat. Το design που δεν είναι πλέον αρθρωτό, αλλά έχει αντοχή σε νερό και σκόνη. Πρόσφατα ανέβηκε στην MediaMarkt Γερμανίας με τιμή στα 750 ευρώ.

lg g6 smart tv, LG G6: Οι Αυστραλοί δίνουν δώρο smart TV 43″ με την αγορά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φραγκώ

Μάλλον θα είναι για όταν παρουσιάσει burn in η οθόνη του LG G6. Χιχιχι

Vasilist

Άρα δίνεις 750€ και 1140€ που είναι το συμβόλαιο δύο χρόνων για να πάρεις μια τηλεόραση των 350 ευρώ!
Τρελή προσφορά! Χαχα
@Φραγκώ λέγετε image retention και φεύγει μετά από δευτερόλεπτα αν έχεις αυτό το πρόβλημα το burn in είναι μόνιμο και συμβαίνει μόνο στις amoled στα κινητά.

Fmitsos

=Eδω στην Ελλάδα όμως που τα σκαμε σαν κορόιδα, όχι μόνο tv δε θαχει , αλλά θα σκάσουμε και περισσότερα . Όσο για αburn in Πως και δεν έχω δει ποτέ τα προβλήματα που λέτε στις amoled ?Εκτός αν το κάθε πρόβλημα συμβαίνει μόνο στα κινητά συγκεκριμένων, που… δεν έχουν amoled. Πάλι καλά που δε σας ακούνε οι μεγάλες εταιρίες τώρα που πηγαίνουν όλοι σε amoled.

Sosimple

Οταν δωσει δωρο και κανα αυτοκίνητο, πειτε μου να το παρω.. 🙂

Asos206

Αδερφέ δε στα είπανε καλά… (vasilist) απλά πληροφοριακά να σου πω ότι κινητό πάρεις από οποιαδήποτε εταιρεία στην Αυστραλία το παίρνεις τσάμπα…

Jim

Καλα αυτοι κοροϊδεύουν σιγα τι δινουν 95 ευρω υα σκαει το μηνα και του δινουν 699 που θα εχει το g6 (ισως εκει να ειναι και φθηνοτερο) και αλλα 350 για την tv. Σιγα την προσφορα. Βεβαια αν συγκρινω τα ελληνικα συμβολαια ( δεν ξερω αν υπαρχει των 95 ευρω αλλα για 60 με 70 που υπαρχουν) σου δινουν εκπτωση 300 με 400 ευρω σε κινητα απλα για τα μπαζα. Και τωρα για το μπερν ιν. Ναι συμβαίνει burn in στις amoled ( στις φθηνές βεβαια) με φουλ φωτεινότητα και συνομιλία σε sosial media συνεχόμενη κάθε μέρα για 40 50 ίσως και παραπάνω λεπτά χωρίς να σβήσει η οθόνη για 2 χρόνια. Ετυχε σε s4 mini σε γνωστό μου. Υπό νορμάλ χρήση όμως μιας και έχουν περάσει 4 κινητά με amoled από τα χέρια μου, το ποιο παλιό είναι 3ετιας, δεν αντιμετώπισα πότε πρόβλημα. Και για μένα η amoled είναι οι καλύτερες οθόνες με τα ποιο ζωντανά χρώματα το καλύτερο μαύρο και τις καλύτερες γωνίες θέασης όπως και την καλύτερη θέαση κάτω από τον ήλιο. Το μόνο που με χαλούσε στα παλιά μοντέλα ήταν το λευκό που φαίνονταν γκρι αλλά πλέον έχει βελτιωθεί σημαντικά. Anyway amoled οι καλύτερες οθόνες για… Συνέχεια »

Γιάννος

Αυτή είναι χώρα για να ζει κανείς, όχι τα Βαλκάνια τα καμμένα.

Chris

Για το burn in, αν και λατρεύω τις amoled στο s5 μου μπορείς να ξεχωρίσεις 3 διαφορετικά κομμάτια οθόνης, (notification bar, η μέση της οθόνης και εκεί που βγαίνει το πληκτρολόγιο) όλα αυτά όμως μόνο με άσπρο background και μετά από 2 με 3 χρόνια πολύωρης καθημερινής χρήσης!

Χρηστος

Αν σκεφτεις οτι η Telstra ειναι εταιρια που κανει πολλες γκαφες με το δικτυο της και ειναι πανακριβη γι αυτα που δινει…
Παντως γι αυτο που λετε μερικοι, αν παρετε κινητο εκτος εταιριας κινητης τηλεφωνιας ειναι πανακριβα… το s7 edge ειναι ακομα στα 1100$, το s6 κατω απο 800 δεν το βρισκεις. Επειδη εγω πηρα το S7 edge απο την Vodafone(με προσφορα ανανεωσης συμβολαιου με 10GB internet απο τα 6GB που ειχα) δινω τα 85$ τον μηνα του παγιου μου +αλλα 8$ γισ την συσκευη τον μηνα οποτε δεν ειναι δωρεαν οπως ειπε καποιος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.