LG G6: Τέλος η αποσπώμενη μπαταρία – Έρχεται κατασκευή από μέταλλο & γυαλί;

Το LG G5 δεν ήταν η ναυαρχίδα με την εμπορική επιτυχία που θα περίμενε η εταιρεία, καθώς το αρθρωτό design, οι “friends” και η προσθήκη μιας δεύτερης “wide-angle camera” δεν ήταν αρκετά για τους υποψήφιους αγοραστές.

Η προσοχή στρέφεται στο LG G6 και το plan που θα ακολουθήσει η LG. Οι πρώτες φήμες έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν και να κάνουν λόγο για αντοχή στο νερό και ασύρματη φόρτιση.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος David Ruddock επικαλούμενος εσωτερικές πηγές, αναφέρει ότι η LG αποφάσισε να ενσωματώσει τη μπαταρία στο κινητό. Εδώ και χρόνια η LG επιμένει σε αποσπώμενες μπαταρίες στη ναυαρχίδα της, αλλά όπως φαίνεται θα ακολουθήσει το γενικό trend. Η αγορά έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της μη αποσπώμενης μπαταρίας, οπότε και η LG μπορεί να την την επιβάλει λίγο πιο εύκολα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η LG θα ακολουθήσει ένα εντελώς διαφορετικό design. Το LG G6 θα έχει μια μίξη από μέταλλο και γυαλί, όπως κάνει η Samsung στα δικά της high-end. Λογικά θα δούμε έναν πιο κομψό σχεδιασμό από LG G5 και LG V20.

Τέλος, η νέα τάση είναι η αφαίρεση της θύρας ακουστικών, βήμα το οποίο έκανε η Apple με το iPhone 7, η HTC με το HTC Bolt και φημολογείται ότι θα κάνει η Samsung με το Samsung Galaxy S8. Ωστόσο, η LG επισημαίνεται ότι θα κρατήσει την υποδοχή.

lg g6, LG G6: Τέλος η αποσπώμενη μπαταρία – Έρχεται κατασκευή από μέταλλο & γυαλί;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πιστεύω πως οι κινήσεις που θα έπρεπε να κάνει η LG για το G6 θα ήταν οι εξής :
->Βελτίωση contrast οθόνης ( μαύρο όσο το δυνατό πιο κοντά στο μαύρο των amoled)
->Bελτίωση κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με διάφραγμα κάτω του 2.0
->Μπαταρία στα πρότυπα του G2 και ακόμα καλύτερη μιας και η συσκευή έχει μεγαλώσει.
->Βελτίωση ταχύτητας γρήγορης φόρτισης
->Design ίδιο με αυτό του G2 αλλά μεταλλικό ( πραγματικά όμως μεταλλικό ).και παράλληλα αλλαγή του design της κάμερας πίσω ( να μη μοιάζει με μεγάλο εξόγκωμα )
->Όχι αφαίρεση θύρας ακουστικών.

Αυτά.

vasilist

Κρίμα για την αφαίρεση της αποσπόμενης μπαταρίας, λιγοστέυουν οι επιλογές μου χρόνο με τον χρόνο.
Τουλάχιστον κρατάει την 3.5 χιλ θύρα.
johnware θα διαφωνίσω σε δύο πράγματα στην φώρτιση που είδη είναι απο τις πιο γρήγορες καθώς το g5 φωρτίζει απο 5% στα 100% σε μια ώρα άντε να πάει και 65 λεπτά και σε 25 λεπτά έχει πάει στο 60+.
Και στον χαμηλό φωτισμό που έχει απο τις καλύτερες λήψεις. Αλλά σίγουρα δεν θα έλεγα όχι στην βελτίωση αλλά ήδη έχει ανέβει πολύ σε απόδοση η LG.

Engineer

Κρατα υποδοχη ακουστικων και το εχω αγοράσει

JohnWave

@vasilist, δεν είπα ότι έχει κακή γρήγορη φόρτιση ή κάμερα στα σκοτεινά.:-) Ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο θέλει σε αυτά, ιδίως στην κάμερα στο χαμηλό φωτισμό όπου υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σε όλες τις ναυαρχίδες. Γενικά πιστεύω πως κάμερα και μπαταρία είναι οι 2 τομείς όπου πρέπει να επικεντρώνονται από εδώ και πέρα οι εταιρίες. Σε επεξεργαστές και ram έχουν φτάσει στο θεό ενώ άλλα πράγματα όπως αδιαβροχοποίηση και ήχος εξωτερικών ηχείων, δεν πιστεύω ότι επηρεάζουν την τελική απόφαση του καταναλωτή. Τώρα συγκεκριμένα για την LG, νομίζω πως πρέπει σε αντίθεση με άλλες εταιρίες όπου έχουν φτάσει σε εξαιρετικά επίπεδα, να βελτιώσει και την οθόνη στο contrast.

forneverarrow

Δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσουμε να αγοράζουμε flagship εφόσον δεν μας ικανοποιούν πλέον (όσους από εμάς). Υπάρχουν πολλές αξιόλογες συσκευές της μεσαίας ακόμα και μικρής κατηγορίας με μικρό κόστος, όμορφη εμφάνιση και επαρκή απόδοση. Οκ, δεν θα έχεις άμεσα το τελευταίο Android αλλά αν έχεις δώσει 200€ δεν θα σε ενδιαφέρει και τόσο, σε αντίθεση με την περίπτωση που δίνεις 700€ και σε δουλεύει στα μούτρα η κάθε Samsung. Αν φτάσουν να πουλάνε flagship μόνο σε όσους πετάνε λεφτά και σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη από ισχυρή συσκευή, μόνο τότε θα βάλουν μυαλό και θα ακούσουν τη γνώμη του κόσμου.

killgrill

@forneverarrow
είσαι πολύ σωστός φίλε…

Παπαροκας tiamat

Το μονοραγματικο προβλημα της lg ειναι οτι εχει καταντησει συνωνυμο της αναξιοπιστιας.

Saša

Ας ειναι καλα των 2.5 ετων G Pro 2 μου που πριν 5 μερες φορεσε ολοκαινουργια μπαταρια και συνεχιζει σαν να ηταν day 1. Ευχαριστουμε LG.

Christos

Ta volumes buttons tha eimai pisw sthm plath tou g6 ??(an nai tha einai super)

bezilys

@Christos μακάρι όχι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.