Smartphones

Το LG G6 Mini αναμένεται ως LG Q6 με οθόνη 5.4 ιντσών

Από τον Απρίλιο έχουν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η LG μπορεί να φέρει την mini έκδοση της ναυαρχίδας της LG G6. Τότε αναφερόμασταν στο LG G6 mini, αλλά η ονομασία δεν ήταν καθόλου βέβαιη. Σήμερα, ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks, έρχεται με νέες πληροφορίες για την τελική ονομασία του μικρού της LG.

Αναφέρεται ότι έχει αριθμό μοντέλου M700, ότι έχει ήδη περάσει για πιστοποίηση από την αμερικάνικη FCC και η τελική ονομασία θα είναι LG Q6.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG Q6 αναμένεται να φέρει οθόνη 5.4 ιντσών (18:9 aspect ratio), ελαφρώς μικρότερη από την 5.7 ιντσών οθόνη του LG G6, αλλά κρατά το aspect ratio. Η αναλογία οθόνης-συσκευής θα είναι “λίγο πιο κάτω από 80%”, ενώ τα θυμίσουμε ότι του G6 είναι 78.6%.

Στην πλάτη θα τοποθετηθεί μονή κάμερα 13 Megapixel, η μνήμη RAM θα είναι 3GB, ενώ ο μεγάλος αδερφός διαθέτει 4GB. Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν πληροφορίες, για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε αν θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, ή θα διαλέξει κάτι από την mid-range σειρά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2017 12:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.