Smartphones

LG G6: Κοροιδεύει μικρές οθόνες και μεγάλα smartphones [videos]

Σε περίπου ένα 24ωρο, η LG θα ανακοινώσει επίσημα από την MWC 2017 στη Βαρκελώνη, το πολυαναμενόμενο LG G6. Το κινητό δεν είναι από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά, καθώς έχουν υπάρξει διάφορες διαρροές ενώ και η LG μέσα από teasers μας έχει προετοιμάσει για το τι θα δούμε.

Στο επίσημο κανάλι της στο YouTube ανέβασε δυο νέα teaser video για το LG G6, όπου στο ένα “κοροϊδεύει” τα κινητά με τις μικρές οθόνες και στο άλλο τις μεγάλες συσκευές. Αυτό που προφανώς θέλει να πει είναι ότι το LG G6 θα έχει μεγάλη οθόνη σε μικρό σώμα.

Από live φωτογραφία που είχαμε δει πρόσφατα το LG G6 δίπλα στο LG G5, παρά το γεγονός ότι το G6 θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών, είναι σχεδόν το ίδιο σε μέγεθος με το 5.3 ιντσών LG G5. Η οθόνη έχει ανάλυση QHD (1440×2880 pixels) και aspect ratio 18:9. Σε αντίθεση με το περσινό LG G5, το LG G6 δεν θα έχει modular design και αλλά θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 3200mAh (μη αποσπώμενη) και πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει αντοχή σε νερό.

Δείτε τα video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Φεβρουαρίου 2017 11:58

Σχόλια

  • H ίδια παραμύθα απο όλα τα στρατόπεδα.
    Μία η Samsung, μία η LG μία η Apple...
    Έχουν καταντήσει γραφικοί...
    Άλλος έχει μικρά χεράκια άλλος μέτρια, άλλος μεγάλα...ότι θέλει άς πάει ο καθένας και τέλος.
    Να πώ "έλεος"; (και αυτό γραφικό έχει καταντήσει...).

  • Καλά μας δουλεύουν... βγαίνει και κοροϊδεύει όταν η περσινή ναυαρχίδα με 5.3 ίντσες την οποία και κατέχω έχει το ίδιο μέγεθος με την φετινή με 5.7 ίντσες οθόνη?

  • Πάντως και στα δύο βίντεο τα δύο κινητά που και καλά κοροϊδεύουν φαίνεται να είναι iphones. Εμμονή με αυτή την εταιρεία πια...

    Πάντως όντως είναι πολύ βολικό να έχεις μια μεγάλη ευκρινεστατη οθόνη μέσα σε ένα μικρό "σασι". Εκτός του ότι είναι πιο εύκολο σε μεταφορά και χώρα άνετα σε μικρές σχετικά τσέπες μπορείς επίσης να βλέπεις άνετα βιντεο,φωτογραφιες και ο,τι άλλο χρειαστείς χωρίς να χρειάζεται να πιεζεις εντονα τα μάτια

  • Τα ίδια έλεγε κάποτε και η Apple με τους αντίχειρες και δεν συμμαζεύται...
    Πόσο τραγικό αυτό το marketing ρε φίλε ακόμη, πόσο;
    Εκτός των άλλων στα Iphones υπάρχει η λειτουργία double tap home button που κατεβάζει την οθόνη στο μισό.
    Φοβερά πρακτικό για όταν θα έχεις...καφέ στο χέρι. Ότι νάναι απο την LG.

  • Γιαυτο πριν λιγους μήνες κυκλοφορησε το απαράδεκτο σαπακι G5 που ταν μες τα μπεζελ!??

  • Κοροϊδεύει τους πελατες της που ειχαν αγορασει το g5 (εστω αυτοι οι λιγοι "ηρωες") οταν εμεις λεγαμε οτι ειναι τεράστιο για την οθονη του και προτείναμε αλλα κινητά..
    Και μια προβλεψη: Στο g6 αν βαλει καμια σοβαρη μπαταρία, θα κοροϊδεύει οσους παιρνανε κινητα με μεγάλη οθόνη και μικρη μπαταρία.. (τον εαυτό της παλι δηλαδή..)

  • Παιδιά εγώ που είχα το G5 δεν μου φαινόταν και τόσο μεγάλο. Δλδ με λίγα λόγια δεν είχα ποτέ θέμα με τα Μπέζελς του. Κάτι iPhones και κάτι Sony τι να πουν δηλαδή που μπορείς να κανείς πατινάζ στο πάνω και στο κάτω μπεζελ;; 😭😭😭

  • Δε νομίζω ότι κοροϊδεύει τον εαυτό της. Για κάτι άλλα λέει που το μισό τηλέφωνο είναι bezels, άρτια και οικοδομήσιμα.

  • Τα bezels ,μονο σε Sony και iPhone είναι μεγάλα. Οι άλλες εταιρείες, μαζί και η LG, νομίζω ότι κινούνται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

  • Επικεντρώνομαι στο σημείο του διαφημιστικού που η κοπέλα κρατά τον καφέ στο ένα χέρι και με το άλλο προσπαθεί να κρατήσει και να χειριστεί τη μεγάλη συσκευή. Αυτό συμβαίνει σε πολλούς είτε με ποτήρι,είτε με τσιγάρο, είτε με οτιδήποτε άλλο αλλά κα LG έχω μια ένσταση : Ξεχνάτε και εσύ και η Samsung ότι ενώ το συνολικό μέγεθος της συσκευής παραμένει ίδιο ( = ίδιο κράτημα στο χέρι) καθιστάτε πιο δύσκολο τον χειρισμό του πάνω μέρους της οθόνης μιας και αυτό βρίσκεται ψηλότερα σε σχέση με πριν κατά τη διαφορά ύψους περσινού και φετινού άνω bezel. Όταν πολλοί λέμε ότι δεν θέλουμε phablets δεν το λέμε μόνο για το κράτημα στο χέρι αλλά και για το χειρισμό με το ένα χέρι.

  • Ναι τα bezel του G5 είναι απλά κανονικά και όχι μεγάλα το μέγεθος του είναι φυσιολογικό αλλά με αυτή την διαφήμιση τρολάρει και τον εαυτό της μαζί με τον tiamat που δεν έχει αφήσει post για post της lg χωρίς θάψιμο.
    Μιλάει για σαπάκι ενώ το G5 έχει από τις καλύτερες κάμερες και είναι από τα πιο γρήγορα στην αγορά.
    Για την οθόνη θα συμφωνήσω ότι είναι απλά καλή τίποτα το ιδιαίτερο.

  • Το έχω ξαναπεί ότι το g5 είναι από τα πιο παρεξηγημενα κινητά του προηγούμενου έτους.

    Εγώ που το είχα στην κατοχή μου είχα εντυπωσιαστεί από την κάμερα του (ειδικά το manual mode σου επιτρέπει να βγάζεις ανεπαναληπτες φώτο ακόμη και με ελλιπη φωτισμό ενώ η macro κάμερα ήταν απλά όνειρο) από την ιδιαίτερα φωτεινή και ευκρινεστατη οθόνη του, από το πόσο ελαφρύ και λεπτό ήταν και από το γρήγορο ui του που είχε μηδαμινα κολλήματα. Η μπαταρία του ήταν οκ αλλά το γεγονός ότι ήταν αποσπωμενη (πράγμα που θεωρείται πολυτέλεια πλεον) σε συνδυασμό με το ότι φορτιζε φουλ σε λιγότερο από ώρα με έκαναν να μη θεωρώ τη μπαταρία του ως μειoν. Τέλος, πολύ βοηθητικη ήταν και η υπαρξη του ir blaster

  • Μια ζωή απο όλες μα όλες τις εταιρείες " μπηχτές " για Apple -I phone!
    Οτι διαφήμιση και να βγάλουν ο,τι και να πουν κάτι θα γίνει mainstream μονο οταν το πει η Apple . Δεν ξερω πως το καταφέρνει , η ουσία ειναι πάντως οτι τα καταφέρνει .....

  • Θα ηταν ωραια να κανει ενα video με bootloop, shadow screen και πως η μπαταρία απο full τελειώνει σε 8 ωρες με LG

  • Δεν μπορούν να βγάλουν ένα 4.7-5ίντσο με αυτά τα μπέζελς να μπορούμε να το βάζουμε στην τσέπη και να μη μας ενοχλεί; Όσοι είναι αναβάτες θα το εκτιμούσαν περισσότερο, ειδικά το καλοκαίρι. Βαρεθήκαμε να δίνουμε το κινητό μας στην γυναίκα μας που έχει πάντα τσάντα...το ίδιο κι αυτή!

  • Αφου ειδε και αποειδε περσι με το g5 ειπε να βγαλει φετος κινητο με μικρα μπεζελς. Ελπιζω να μην εχει κανα θεμα με μπουτλουπ και μπαταρια οπως λενε μερικοι και να τα παει καλα .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.