LG G6: Χωρίς modular design η επόμενη ναυαρχίδα;

Η φετινή ναυαρχίδα της σειράς G, το LG G5 ήρθε με αρθρωτό design και τους τους λεγόμενους “Friends”, που ήταν modular αξεσουάρ για το smartphone. Η LG δέχτηκε θετική κριτική για την προσπάθειά της να καινοτομήσει, αλλά οι αριθμοί πωλήσεων δεν ήταν οι επιθυμητοί.

Το LG G5 δεν ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα smartphones της εταιρείας και οι πληροφορίες τη θέλουν να αφήνει πίσω της το αρθρωτό design. Ήδη κυκλοφόρησε το LG V20 χωρίς να υιοθετήσει το modular design και είναι πολλές οι βιομηχανικές πηγές που λένε ότι το LG G6 θα ακολουθήσει τα βήματα του LG V20, χωρίς την δεύτερη οθόνη.

Οι πληροφορίες λένε ότι διάφορα κομμάτια του LG G6 βρίσκονται σε διαδικασία παραγωγής και δεν έχουν modular design. Υπενθυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο η LG είχε δηλώσει παραμένει πιστή στο αρθρωτό design όσον αφορά στην επόμενη ναυαρχίδα, αλλά όπως φαίνεται μάλλον άλλαξε γνώμη.

Το LG G6 αναφέρεται ότι θα έρθει με “μυστηριώδεις λειτουργίες” που δεν έχουμε δει σε άλλα smartphones της εταιρείας, δεν γνωρίζουμε ποια θα μπορούσαν να είναι αυτά, αλλά το πρώτο πράγμα που μπορούμε να σκεφτούμε είναι η αντοχή στο νερό. Επιπλέον, κάποια στελέχη που ήταν υπεύθυνα για την δημιουργία του LG G5, έχουν αντικατασταθεί για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Το LG G6 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων κάπου την άνοιξη.

Θα θέλατε η LG να υιοθετήσει και στο G6 το modular design;

lg g6 modular design, LG G6: Χωρίς modular design η επόμενη ναυαρχίδα;

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Μπα δεν υπάρχει λόγος για modular και ειδικά όταν είναι τόσο ακριβά, εγώ όταν πήρα το G5 δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή το modular design αλλά την κάμερα/απόδοση /τιμή του.
Το μόνο ίσως που θα έλεγε σαν modular θα ήταν μια μπαταρία μεγάλη αλλά και έτσι 4 ώρες sot είναι αρκετές συν ότι αλλάζεις μπαταρία.

Apostolos

Όχι

Αστέριος Στέλιος

Γιατι όχι αν είναι στιβαρό και καλά ενωμένο το θεωρώ πολύ καλή ιδέα !!!
Το θέμα είμαι η LG να προσέξει πολύ περισσότερο το design , να προσθέσει καλούδια που αφαίρεσε ο ανταγωνισμός και αν πάλι θέλει να τους κερδίσει όλους να παρουσιάσει 3 συσκευές για το G6. Μία στις 4.7″ μια στις 5.2″ και μια 5.7″. Απλά το ένα από αυτά μα είναι modular. Όλα τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά να είναι ίδια. Μόνο ανάλυση οθόνης να εχει διαφορετική ram και ίσως να παίξει με 1 ή 2 κάμερες στα 3 μοντέλα που θέλω να είναι αδιάβροχα και καλό στερεοφωνικό ήχο και πολύ καλή κάμερα (μια ζουμ και μια ευρυγωνια)

TERMANOLOGY

@Αστέριος Στέλιος

σιγα μην βγαλει και 10 διαφορετικα μοντελα g6……………..

το κόστος θα εκτοξευόταν.

kalex

Ας βγάλει ενα G2 με συγχρονα χαρακτηριστικα και να το ονομασει G6. Μονο αυτο θα την σωσει

manosz

Αποσπομενη και δυνατη μπαταρία,ράδιο,έξοδο ακουστικών,κ οχι on screen κουμπιά… Αυτα!

Darth

Brace yourself, bootloop is coming

ΧΡΗΣΤΟΣ

@Darth ποτε ξανα lg!

vasilist

@Darth την επόμενη χρονιά να πάρω Samsung να μου σκάσει στα χέρια, iPhone να μου στραβώσει στην τσέπη, LG να μου κάνει bootloop, one plus one να μου κιτρινήσει η οθόνη, htc να μου χαλάσει το Wi-Fi, Huawei να μου χάσει το imei η xiaomi να μου χαλάσει το digitizer? Γιατί όλες οι εταιρείες που είπα είχαν κάποια στιγμή σε κάποιο μοντέλο τα προβλήματα που ανέφερα άρα σίγουρα και τα επόμενα μοντέλα θα το έχουν με την λογική σου.

miltiad

@vasilist +1000

Darth

@vasilist αλλο καποιο μοντελο αλλο αρκετα (g3, g4, v10 , 5x)

Nio

Kalex +1000!!!!
Darth Έχω το G3 δυόμισι χρόνια. Το 4g ανοίγει πριν το σκεφτώ και οι χάρτες φορτώνουν σαν να έχω το αιφον12.
Δεν λέω μπορεί να μου έτυχε η συσκευή.
Αλλά μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Όλες οι συσκευές έχουν προβλήματα.
Τα bootloop τουλάχιστον διορθωνονται.!!!!!!
Το bendgate και το bombgate όμως όχι.!!!! Οποιος εχει λιγο μυαλό δεν μιλάει καν για bootloop.

ΛΛ

Βασικα το ντιζαιν δεν ηταν καλό, με αποτέλεμα να πραγματι να δημιουργει προβλημα στις πωλήσεις. Επισης, πολλα απο τα επιπλέον πρόσθετα δεν ειχαν ιδιαίτερη χρησιμότητα ..παντως σαν τηλέφωνο σιγουρα ηταν υψηλο επιδόσεων αλλα σε αυτα τα χρηματα ολα παίζουν σημασια γιατι και άλλοι παίχτες εχουν κινητά υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.