LG: Δηλώνει πιστή στο modular design

Με το LG G5 οι Κορεάτες έκαναν μια στροφή στο σχεδιασμό ακολουθώντας το αρθρωτό design. Λάνσαραν το LG G5 and Friends, τα οποία ουσιαστικά είναι κάποια αξεσουάρ που μπαίνουν στο κινητό και του δίνουν νέες δυνατότητες. Ωστόσο, με το LG V20 ακολούθησε ένα πιο κοινό design.

Σημαίνει αυτό ότι η LG αποφάσισε να αφήσει πίσω το λεγόμενο modula design; Η απάντηση είναι όχι και προκύπτει από τις δηλώσεις του Ken Hong, εκπροσώπου της LG, ο οποίος δήλωσε πως η εταιρεία δεν θα αφήσει πίσω το modular design για τη σειρά G.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανάπτυξη του LG V20 είχε ξεκινήσει όταν ανακοινώθηκε το LG G5, γι αυτό έχει το συγκεκριμένο design. Ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι το LG G5 δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει σε πωλήσεις, οπότε αποφάσισαν να κρατήσουν το design με το οποίο ξεκίνησαν στο LG V20.

Έχει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι η LG παραμένει αφοσιωμένη στο moduar design μετά και το ότι η Google σταμάτησε την ανάπτυξη του δικού της αρθρωτού smartphone που ήταν μέρος του Project Ara.

Ίσως με το LG G6 να έχει καλύτερη τύχη στις πωλήσεις.

lg modular design, LG: Δηλώνει πιστή στο modular design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Πάντως τα modules του G5 ήταν εντελώς άχρηστα!
Λογικό που δεν πήγe καλά σε πωλήσεις όταν είχε να ανταγωνιστεί το S7!

vasilist

Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα το modular design αλλά με αυτά που σου δίνει στην τιμή που σου δίνει το G5 είναι killer deal.

Theo

Το G5 μπορεί να μην έκανε τις πωλήσεις που ήθελαν οι Κορεάτες αλλά το κινητό είναι τελείως lagfree και πετάει κυριολεκτικά. Ένα αρνητικό μόνο που βλέπω εγώ, δυστυχώς δεν έχει amoled οθόνη όπως τα galaxy.

Αν. 3

Μόνο αρνητικό η μικρότερη Κ μη amoled οθόνη. Κατά τα άλλα το μόνο που πληρώνεις Κ δε σε κλεβει

George

Οποιος εχει ειδη ενα πολυ καλο τηλ ας σκεφτει ετσι για αλλαγη να μη τα σκασει στην ψωνισμενη κερδοσκοπικη αγορά smartphone κ ριχτε μια ματια στα ξεχασμενα απο ολα τα site laptop.οι ssd εχουν πεσει χωρια οτι τους συνδιαζουν με κλασσικους δισκους εγραφης κ τον ssd τον εχουν για το συστημα,κ θα παρετε πριιιιιιιιιονι για εναν μεσο χρηστη.σαν λατρης της τεχνολογιας μαγκες ξεχασατε τα pc κ σας παρασειρανε σε μια αγορα τοσο καλπικη (απο πλευρας πραγματικης αποδοσης εσωτερικης αποθηκευσης αναβαθμισεων κ.α) σαν αλλες γυναικες κ σας εχουν κανει να σκεφτεστε τα 400αρια καθε φορα για αλλο τηλ.ΖΗΤΩ ΤΑ PC ζητω τα απολυτα παραγωγικα windows για την μαζα κ ζητω ενα ακρος παραγωγικο android κοντα στα 250.

Ιωάννης jb

Ναι κ το g4 ήταν πολύ φθηνότερο από κάτι sony xperia z αλλά είδαμε κάτι θέματα που έβγαλε…
Επί του θέματος… είδαμε τι έκανε κ η google με το project ara.. Το παράτησε η lg θα έπρεπε να μη δώσει ούτε καν σημασία σε αυτά τα modular..
Άλλη μία χαζομαρα τις lg μετά τα πίσω κουμπιά που θα αποδειχθεί λάθος…
Εγώ τα έλεγα με τα πίσω κουμπιά… Έγιναν πραγματικότητα οι προβλέψεις μου…
Εδώ?? Αποτυχία μυρίζει πάλι.. Αφήστε τους να χάνουν λεφτά…

Ιωάννης jb

@George.. Δεν έχεις κ άδικο αλλά δεν έχεις κ δίκιο…
Κινητά πάντα έπαιρνε ο κόσμος…
Ok παλιά ήταν φθηνότερα αλλά σκεψου πόσο τραγικά ήταν σε σχέση με τα σημερινά….

Ok παραγωγικό το laptop… Αλλά πόσοι το χρησιμοποιούν για να παράγουν??
Θέλεις να σου πω εγώ??? Ελάχιστοι..

Ένα καλό laptop που κοιτουσα τις προαλλες έκανε πάνω από 7 κατοσταρικα…
Κ είχε 256ssd, 8gb ram, ανάλυση fhd κ cpu τον 6200 πακέτο με την 530 αν θυμάμαι καλά…
Δε το λες κ φθηνό.. Κ δε το λες κ ουαου..
Εσύ με 4-5 κατοσταρικα θα πάρεις πολύ χειρότερο μηχάνημα..
Ρε μεγάλε με λιγότερα από 2 κατοσταρικα παίρνει κανείς το moto x κ καθάρισε…

petros7

Mπορει να μην εκανε τις πωλησεις που ηθελαν οι Κορεατες, αλλα για να λεμε αληθειες ειναι ενα τελειο κινητο ναυαρχιδα, ταχυτατο, με τελεια καμερα και χωρις προβληματα, με την χαμηλοτερη τιμη στη αγορα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.