Smartphones

LG G6: Ανακοινώνεται 26 Φεβρουαρίου – Τι θα φέρει;

H μεγάλη μέρα φτάνει για την LG και είναι η 26η Φεβρουαρίου, όπου στο πλαίσιο της MWC 2017, έχει προγραμματίσει press event. Ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων η οποία γράφει “See more, play more”.

Αν και δεν αναφέρεται ξεκάθαρα τι θα ανακοινώσει, περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια του LG G6. Το smartphone έρχεται να διαδεχτεί το LG G5 και πολλοί αναμένουν να βοηθήσει στην ανάκαμψη πωλήσεων, κάτι που δεν έκανε το G5.

Από το LG G6 δεν περιμένουμε modular design, όπως στο LG G5, το οποίο κατάφερε να δεχτεί καλές κριτικές, αλλά όχι να πουλήσει. Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθεί μέταλλο και γυαλί, ενώ θα παραμείνει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Θα φορά οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 2880×1440 pixels και 18:9 aspect ratio. Για καλύτερη ψύξη θα διαθέτει χάλκινους αγωγούς θερμότητας. Σύμφωνα με δικό της teaser θα έχει μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-συσκευής και αντοχή σε νερό.

Τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένα, αλλά θα περιμένουμε έναν μήνα και κάτι για να δούμε τι έχει ετοιμάσει φέτος η LG με τη ναυαρχίδα της.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2017 13:58

Σχόλια

  • Άντε με το καλό. Το g5 θεωρώ ότι ήταν από τις πιο υποτιμημένες ναυαρχίδες του 2016

  • εάν δεν θα παρω αυτό το κινητο θα παρω το LG V30 πρεπει να βαλει 8 GB RAM στο LG V30

  • Γιατί 《πρέπει 》να βάλει 8gb ram; Τι παραπάνω θα κάνει από το 6gb που και αυτά τα βρίσκω υπερβολή για κινητό. Κατά αλλά μακάρι να ταράξει λίγο τα νερά μπας και ανέβει ο ανταγωνισμός..

  • Και με το G5 μπαμ έκανε πολύ καλή απόδοση τιμή και ας μην έκανε πωλήσεις, για εμένα όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω το πιο υποτιμημένο τηλέφωνο του 2016.
    Μην μου πείτε για το modular design αυτό είναι έξτρα gimmick.

  • Νασο αληθεια τωρα η απορια σου ειναι η τιμη?? 699 θα εχει στα καταστηματα. δεν το ξερεις δηλαδη η περιμενεις να σου πουν 400 ευρω!! το g5 που εχω παντως εκτος απο την μπαταρια που κραταει λιγο και τα χρωματα της οθονης που θελω καποια στιγμη να γινουν σαν της samsung τα σπαει!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.