LG G6: Νέα renders δείχνουν brushed μέταλλο στην πλάτη

Σε 20 μέρες από σήμερα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του LG G6, το οποίο θα διαδεχτεί το περσινό LG G5. Αφήνοντας πίσω το modular design, η LG ευελπιστεί φέτος να έχει καλύτερη τύχη στις πωλήσεις.

Μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια την τιμητική τους έχουν τα leaks, τα οποία όσον αφορά στο LG G6, είναι άφθονα. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε δει κάποια renders που έδειχναν την γυαλιστερή πλάτη του κινητού και αυτό ερχόταν σε συμφωνία με την πληροφορία ότι θα χρησιμοποιηθεί γυαλί και μέταλλο για την κατασκευή του.

Σήμερα τα νέα renders δείχνουν πλάτη από brushed μέταλλο και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με τέτοιο design. Την Παρασκευή το κινητό είχε εμφανιστεί επίσης σε αρκετές εικόνες με brushed metal πλάτη. Στην μπροστινή πλευρά δεν υπάρχουν καθόλου κουμπιά, στην πλάτη είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα, ανάμεσα στους αισθητήρες είναι το flash και ακριβώς από κάτω ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στην κάτω πλευρά του κινητού αναγράφεται “G6”.

Tο κουμπί για τον ήχο είναι αριστερά μαζί με το power button. Δεξιά έχει τοποθετηθεί η υποδοχή για την SIM. Η γραμμή για την κεραία και η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά είναι εμφανή στην επάνω πλευρά. Στην κάτω πλευρά υπάρχει type-C USB με προστατευτικό κάλυμμα. Το LG G6 αναμένεται να διαθέτει πιστοποίηση IP67 ή IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη. Τα χρώματα που βλέπουμε από το leak είναι ασημί και μαύρο.

Όπως είπαμε το LG G6 θα ανακοινωθεί 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017. Είναι πιθανό να φορά Snapdragon 821, ο οποίος είναι μεν δυνατός, αλλά δεν είναι Snapdragon 835. Ο λόγος φαίνεται να είναι η Samsung, που θέλει να κρατήσει όλα τα αρχικά κομμάτια του 835 για το Samsung Galaxy S8.

lg g6 images, LG G6: Νέα renders δείχνουν brushed μέταλλο στην πλάτη

lg g6 images, LG G6: Νέα renders δείχνουν brushed μέταλλο στην πλάτη

lg g6 images, LG G6: Νέα renders δείχνουν brushed μέταλλο στην πλάτη

lg g6 images, LG G6: Νέα renders δείχνουν brushed μέταλλο στην πλάτη

lg g6 images, LG G6: Νέα renders δείχνουν brushed μέταλλο στην πλάτη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johntsian84

Ωραίο φαίνεται τελικά με τα άλλα χρώματα

Stelios

Δεν ,δεν ,το πιο άσχημο LG που έχει βγει ποτέ δεν ξέρω πως θα δείχνει ζωντανό αλλά στο στομάχι μου κάτσε ε ρε που είναι η ομορφιά των flex

Genesis

το flex 3 θα το δουμε ποτε?

εμενα παντως δεν με χαλαει αλλα ουτε με τρελαινει.

Demis

ugly bastard!!

Drakos

Stelios είσαι απλά ανώμαλος….μια χαρά είναι το κινητό ..

Demis είμαι σίγουρος ότι έχεις σ7 ετζ

KostasB

“Το κουμπί για τον ήχο είναι αριστερά μαζί με το power button.”
Από πού διαπιστώνεται ότι το power button θα βρίσκεται εκεί; Δεν φαίνεται πουθενά στις φωτό. Πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πάλι μαζί με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

page

Άμα έχει IR το παίρνω. Αλλιώς με το G4 που ακόμα είναι μία χαρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.