LG G7 ThinQ: Λαμβάνει το Android 9 Pie και στην Ευρώπη

LG G7 ThinQ, LG G7 ThinQ: Λαμβάνει το Android 9 Pie και στην Ευρώπη

Τον Ιανουάριο τα LG G7 ThinQ στην Νότια Κορέα έλαβαν αναβάθμιση για την τελευταία έκδοση Android. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους η ενημέρωση αυτή δεν είχε γίνει διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές.

Όπως και να έχει, όσοι αγόρασαν το LG G7 ThinQ από ευρωπαϊκή αγορά θα λάβουν σύντομα την πολυπόθητη ενημέρωση στο Android 9 Pie. Ήδη, χρήστες από τη Τσεχία, τη Πολωνία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν ότι έλαβαν την ενημέρωση, κάτι που σημαίνει ότι προφανώς είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη.

Να σημειώσουμε, ότι κάθε διανομή ενημέρωσης λογισμικού γίνεται κατά πάσα πιθανότατα σταδιακά, κάτι που σημαίνει ότι ίσως χρειαστούν μερικές ημέρες πριν όλα τα ευρωπαικά LG G7 ThinQ λάβουν την ενημέρωση στο Android 9 Pie.

Ωστόσο, ακόμη και αν αναβαθμίσετε τη συσκευή σας στην τελευταία έκδοση λογισμικού Android θα παρατηρήσετε ότι η νέα έκδοση του LG UI έχει ακριβώς το ίδιο skin με αυτή που είχε στο Android Oreo.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δείτε κάποιες οπτικές αλλαγές. Η LG έχασε την ευκαιρία της να αλλάξει το UI με το Android 9 Pie και δεν ακολούθησε τα βήματα της Samsung και του One UI. Ωστόσο, συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε κάποια αλλαγή στο skin της LG με το Android 10 Q.

Η ενημέρωση περιέχει το τελευταία Android, τα security patch του Μαΐου, είναι 1,4 GB, και μόλις την εγκαταστήσετε θα βλέπετε την έκδοση λογισμικού V20b. Εσείς λάβατε το upgrade ή ακόμη δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα;

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ironman mark 45 αισίως...

Ακριβής μετάφραση του άρθρου του gsmarena. Άντε να μην είναι κακός , ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Όσο για το ui δεν έχει θεαματικές αλλαγές, τα νέα gesture του 9 τα έχει όμως.

NikosAr

Δηλ. το gsmarena έχει την παρθενογέννηση όσο αφορά τα άρθρα που ανεβάζει, δεν παίρνει πληροφορίες από κάπου ? Ε και λοιπόν κι έτσι να είναι … εμείς γουστάρουμε techblog και ενημερωνόμαστε από εδώ. Φιλικά.

Γιώργος Σ.

απλα αλλο ειναι να γραφεις ενα αρθρο απο την αρχη και αλλο απλα να μεταφραζεις ενα ετοιμο ξενο αρθρο.Αλλα ναι, την δουλεια σου εσυ και εγω την κανουμε οποτε κλαιν.

Xaris

Το ότι θα αναβαθμιστεί το lg g7 πιο πρώτα από το lg v30 αυτό δεν το καταλαβαίνω

Vag

Φίλε μου λογικό το lg g7 να την πάρει λίγο νωρίτερα, μιας και είναι ενα ολόκληρο χρόνο πιο καινούριο από το LG V30, και όχι το ανάποδο! Άλλωστε φαίνεται και από τα τεχνικά χαρ/κά, το g7 έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το V40 (845), ενώ το V30 έχει τον περσινό του (835)

Γιαννης

Φιλε μου το V30 η το V40 πρεπει να παρει πρωτο την αναβάθμιση?.Υπομονη εχει για ολους.

Xaris

Εντάξει αλλά υποτίθεται είναι πιο καινούργιο μοντέλο και το v30 και το v40 και πρέπει να πάρουν πρώτα αυτά την αναβάθμιση και μετά τα πιο παλιά μοντέλα όχι το αντίστροφο..

Spiros20033

Πότε το LG G6 θα πάρει την αναβάθμιση σε Android 9 στις Ευρωπαϊκές χώρες; Ρωτάω γιατί εδώ και 9 μήνες το έχω.

Γιώργος Σ.

καλο κινητο αλλα απο θεμα software μην περιμενεις τιποτα, μια ενημερωση ασφαλειας θα σου δινει και πολυ ειναι της Lg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.