LG LS860 Cayenne, Με συρόμενος QWERTY πληκτρολόγιο και ICS;

Σε θολές φωτογραφίες εμφανίστηκε το LG LS860 με την κωδική ονομασία Cayenne που προορίζεται για την αμερικάνικη αγορά και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Sprint. Φέρεται να έχει οθόνη 4 ιντσών LCD IPS, πλήρες QWERTY συρόμενο πληκτρολόγιο και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S3. Σας έχουν λείψει τα smartphones αυτού του τύπου;

Πηγή

Σχόλια

  • Σουπερ! Αλλα βλεπω οτι δεν εχει μπροστα καμερα, τουλαχιστον να εχει καμια 8αρα πισω καλα θα ειναι διαφορετικα θα καταληξει στα φτηνιαρικα και εγω θα ηθελα ενα κινητο τετοιο με πραγματικα καλη καμερα!

  • ναιι εχω ενα vivaz pro και δεν το αλλαζω αν δεν βγει android με querty πληκτρολογιο :P

  • Τα πληκτρολόγια αφής δεν μπορούν να πιάσουν τα φυσικά. Αν γράφεις αρκετά με το κινητό θες οπωσδήποτε qwerty. Ας ελπίσουμε ότι θα παρουσιαστούν νέα εξελιγμένα μοντέλα και από άλλες εταιρίες.

  • Μακάρι να αρχίζουν να βγάζουν κινητά τέτοιου είδους. Το n900 ήταν το καλύτερο κινητό μου.

  • ...ΜΕΤΑ απο το Ν810 το Milestone και το Ν900...ναι μου εχουν λειψει πολυ...ακομα και στην Οθοναρα του ΝΟΤΕ δεν φτανω την ταχυτητα και την ακριβια των φυσικων πληκτρολογειων....και το κακο ειναι οτι κανεις δεν εχει βγαλει μια θηκη ας πουμε σαν του ιφον 4 με συρομενο πληκτρ. απο κατω....θα χαμε τουλαχιστον μια επιλογη AddOn... :-(((

  • Χρειάζεται το συρόμενο πληκτρολόγιο όταν γράφεις αρκετά στο κινητό σου. Δεν συγκρίνετε με τίποτα σε ταχύτητα και ευκολία. Για κανένα sms καλά είναι και τα υπόλοιπα, αλλά όταν μιλάμε για παραγωγικότητα, τα συρόμενα qwerty είναι μονόδρομος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.