LG LU6200, Με οθόνη 4.5 ίντσες 1280×720 pixels

Αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει προς το παρόν το Android smartphone LG LU6200 με huge οθόνη 4.5 ίντσες ανάλυσης HD 1280×720 pixels και τεχνολογίας AH-IPS για καλύτερη απεικόνιση από οποιαδήποτε γωνίας θέασης. Το κινητό θα τρέχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής 1.5GHz με 1GB μνήμη RAM και η μπαταρία θα είναι και αυτή μεγαλούτσικη στα 1830 mAh.

Τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά κάνουν λόγο για κάμερα 8 Megapixel, μπροστινή κάμερα 1.3 Megapixel και DMB (Digital Multimedia Broadcasting) για λήψη ψηφιακής τηλεόρασης στο κινητό. Αν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το μοντέλο Ευρώτη, αυτό το τσιπ φυσικά και θα απουσιάζει.

Ακόμα ένα μεγάλο smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες 1280×720 pixels αναμένεται αυτή τη φορά στην αγορά της Αμερικής, πρόκειται για το HTC Incredible HD. Ευρώπη και Ελλάδα αναμένουμε το Samsung Galaxy Note με οθόνη 5.3 ίντσες και ανάλυση 1280×800 pixels.

, LG LU6200, Με οθόνη 4.5 ίντσες 1280×720 pixels

Πηγή

Kudos to teo88

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spiros

Από τα καλύτερα κινητά της LG μακάρι να έρθει και Ελλάδα!!!

Γιώργος Στείρος

Ειναι αποκλειστικά για Κορεα

lorentzos

Ελα….αποφάσισαν να βάλουν 1g ram? αυτο ειναι είδηση!!!! αλλα και οθοναρα ε? 1280Χ720 pixel τούμπανο λεμε!!!!!

teodore88

ωρα για trueHD οθονες στα κινητα! ..με πολλα ppi, τα οποια δεν τα πρωτοεφερε η apple αγορα οπως γενικα πιστευεται, μην ξεχναμε το xperiaX1 με 312 ppi..

REDODIN7

Μακαρι να ερθει ευρωπη, εοισης λεγετε οτι δεν θα εχει μια απλη IPS αλλα μια AH-IPS που εχει βραβευτη !

The PokerGosh

Όσο μεγαλύτερη ανάλυση στα smartphone είναι ότι καλύτερο για να μπορείς να βλέπεις περισσότερα στην οθόνη που έχεις..
Πολύ ενδιαφέρον συσκευή..

XXX

Οι μεγαλες αναλυσεις, φερνουν και μεγαλες απαιτησεις ενεργειας και υπολογιστικης ισχυς και ειναι τελειως ανουσιες σε συσκευες με οθονη εως 4”, απο 5” και πανω θα κανουν την διαφορα, αλλα μετα παει περιπατο η φορητοτητα.

Νομιζω οτι οι εταιρειες εχουν φτασει σε ενα τελμα ως αναφορα το μεγεθος κ την καταναλωση. Πρεπει να αλλαξουν το design, ισως ευκαμπτες οθονες, αναδιπλουμενες κτλ να ειναι το μελλον, επισης μπαταριες αλλης τεχνολογιας, απο τις πολλες που ακουγονται θα βοηθουσαν.

tasos

o hell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.