LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

Από εχθές Σάββατο έχουμε στα χέρια μας το LG Nexus 4 8GB το οποίο μας παραχώρησε για μια ολόκληρη εβδομάδα ο Αντώνης ένας φανατικός αναγνώστης του Techblog (αυτό θα πει “η τεχνολογία μας ενώνει!”) ο οποίος το έφερε από Αμερική πληρώνοντας συνολικά 360 ευρώ (Ελλάδα πόσo θα έχει;). Ξεκινάμε την παρουσίαση του smartphone με τις πρώτες φωτογραφίες και μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει hands-on video από το TechblogTV.

LG Nexus 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

, LG Nexus 4 φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΤechviewGR

To θέλω κι εγώ αν πάνε όλα κατ΄ευχήν (50%) μάλλον θα το κρατάω στα χέρια μου πριν το Πάσχα!

Γιάννης

Τι να πει κανείς γι αυτήν την κινητάρα,παρακολούθω τα νέα για την συγκεκριμένη συσκευή από τότε που έμαθα για αυτήν…ποιο iphone 5 και S3 γατάκια μπροστά του,και 500 ευρώ να κάνει (που δεν νομίζω) είναι πολύ καλύτερη τιμή από τα 670 του S3 και τα 740 του Iphone!

Antonis

Αν το αγοράσουμε από εξωτερικό π.χ. Αγγλία , Αμερική θα δέχεται τις δικές κάρτες sim ?

Αντώνης

Αν το αγοράσουμε από εξωτερικό π.χ. Αγγλία , Αμερική θα δέχεται τις δικές μας κάρτες sim ?

@Γιαννης
Φανταζομαι για την αρχικη τιμη του s3 μιλας 😉
Ενταξει ειναι ενα “κλικ” πιο πανω το κινητακι , παρα τις ελλειψεις του, που εγω προσωπικα δε τις θεωρω καν ελλειψεις,καποιος ομως θελει το “πακετο” (+sd , +radio ) ! Περιμενουμε να δουμε επιδοσεις Κωστα, αν και εχουμε δει πολλα βιντεο ΑΛΛΑ οχι του Βλαχακη και θελουμε να ολοκληρωθουμε! 😀 😀

κΑr

Οτι γράφει nexus απλα είναι καλό..(nexus 7-galaxy nexus user)θα το πάρω όταν ψωφισει το galaxy nexus μου απο το οποίο είμαι υπερευχαριστημενος..

zak91

Ανυπομονώ για hands on!!!

Blue

cVlachakis, μπορείς να μας πεις με ποιον τρόπο το έφερε Ελλάδα και του κόστισε 360 euro;

j1miroquai

συγνώμη ρε παιδιά !πείτε με old school η οτιδηποτε άλλο !Αλλά να μην έχει ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!δηλαδή τι περιμένει η google και η apple?να στριμάρουμε μουσική όλη μέρα και να χρεωνόμαστε με το kb?Προσωπικά πάλι στο galaxy s 3 θα ξαναγυρίσω μόνο και μόνο για αυτό.
Και επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην ελλάδα θα κάνει πολύ περισσότερο από 500 ευρώ.
Το κινητό είναι άψογο απλά το ραδιόφωνο το θεωρώ must (εγώ που το δουλεύω συχνά).Για άλλους που είναι όλη μερά σε ένα wifi κοντά μικρό το κακό.

Βασίλειος

Κώστα το menu του είναι ολόιδιο με το galaxy nexus , με μόνη διαφορά από τις φωτογραφίες σε κάθε οθονιά αυτό να έχει τις εφορμογές σε πλέγμα 5×5 ενώ το galaxy nexus σε 4×5!

Εσύ που τα έχεις δουλέψει και τα δύο ποιες διαφορές βλέπεις?

Ανέστης Τσέλας

Περιμενουμε hands on!!!!

Γιώργος Κ.

αναμένουμε τιμούλα αλλιώς……

theodoros

κοστα το τηλεφονο το εχις κανη φοτομοντελλο !!!!!!
εβγαλες μπολικες φοτογραφιες !!!!

vagelis da

ενα πραγμα μονο μου τη σπαει στα nexus,που τα virtual buttons πιανουν χωρο απο την οθονη…

lefteris

για να υπαρχουν virtual πληκτρα πρεπει το τηλεφωνο [αποψη μου παντα!!!] να ειναι πιο μακροστενο σε φαση galaxy nexus / iphone 5 ωστε να μην φαινεται η οθονη τετραγωνη αλλα μακροστενη.

ΓιάννηςΑτλ.

Είναι τόσο όμορφο και με τόσο καλά χαρακτηριστικά! Αυτό που του λείπει(προς το παρόν για Ελλάδα) είναι μια καλή τιμή! Μπράβο Google+LG

anonis

Ρε παιδιά όλα καλά και άγϊα με το κινητό.
Χωρίς ράδιο πάει κι έρχεται.
Αλλά η απουσία κάρτας μνήμης το θάβει!
Γιατί ρε google;
Βγάλε τουλάχιστον μια έκδοση με 32 να είναι όλοι κομπλέ!!!
Προσωπικά για μένα μεγαλον μείον είναι και η μη αποσπόμενη μπαταρία.Δηλαδή στα 2 χρόνια που θα τα φτύσει θα πρέπει να πας για καινούριο;
Κατά τα άλλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σκοτώνουν.
Απο υποστίριξη λογισμικού εχεις το κεφάλι σου ήσυχο επίσης.
Τώρα ο καθένας απο μας ζυγίζει κατά την άποψή του τα συν και πλην και αποφασίζει ανάλογα.
Εγω πάντως θα πήγαινα σε μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τα γούστα μου.
Εκτός και γίνει θαύμα με την τιμή του και αναγκαστικά τα παραβλέπεις όλα μπροστά
σε ένα απίστευτο value for money που λένε και στο χωριό μου.

Λορέντζος

Κώστα μεχρι να κανεις το hands on θελω να παρατηρήσεις εαν η 4.2.1 κανει τιποτα σκρολαρισματα κολλήματα π.χ στην καμερα οταν περιστρεφετε που κανει ενα κλικ, τα κρασαρισματα του browser απο αυτα που εχουν αναφερθει στο galaxy nexus με την 4.2.1

NickTheGreek

Κώστα, πως το κινητό θα φορτιζεται με wireless charging;

Γιωργος

Χωρις εξωτερικη καρτα μνημης και ραδιο …….καλο αλλα…..

mantos

@ Λορεντζος
Το θεμα με τον stock browser του Νexus εχει φτιαξει εδω κ αρκετες μερες. Μας ταλαιπωρεισαι 1-2 μερες. Επισης, εκτος του GN, το ιδιο προβλημα αντιμετωπισαν κ χρηστες αλλων κινητων (π.χ. s2). Ηταν γενικο το κακο απ’οτι καταλαβα με τον stock browser. Τελος, το Ν4 εχει σαν στοκ browser το Chrome, οποτε δεν νομιζω να υπηρξε θεμα..

Wolf

Είναι αρκετά όμορφο και είναι και nexus το οποίο σημαίνει αναβαθμίσεις..! Άλλα δεν δέχεται κάρτες μνήμης,δεν έχει αποσπομενη μπαταρία,δεν έχει ράδιο,η τιμή του λογικά δεν θα είναι και τόσο προσιτή όσο νομίζαμε και επιπλέον σε αύτη την κατηγορία βρίσκεις και Καλύτερες οθόνες. Εγώ νομίζω ότι αφού ακολουθεί κάπως τα χνάρια του iPhone(γυαλί πίσω,no micro sd, no radio,όχι αποσπομενη μπαταρία )θα έπρεπε τουλάχιστον να βγαίνει σε εκδόσεις 16/32/64 gb..! Κατά την ταπεινή μου άποψη τα σκήπτρα στο android τα κρατάει και θα τα κρατάει το s3 μέχρι να βγει το butterfly της htc. Θα ενθουσιαστουμε λίγο όταν έρθουν το butterfly και το optimus G άλλα μετά θα απαντήσει η Samsung και θα ξεχαστούν και αυτά..! Η ιστορία επαναλαμβάνεται..!

Panos7GR

Άντε!!! Ανυπομονούμε για το hands-on!!!!!! Το έχω ερωτευτεί το κινητό από τότε που παρουσιάστηκε. Έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής (σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει), έχει όμορφο για εμένα σχεδιασό (απλό και λιτό χωρίς πολλά πολλά), θα έχει φουλ υποστήριξη από την Google και είναι αισθητά προσιτό (αναλόγως από που και πως θα το αγοράσεις). Έχει βέβαια κάτι “κομπλεξικα” όπως μη αποσπασμένη μπαταρία, έλλειψη Ραδιοφώνου και έλλειψη θύρας για micro SD όμως για εμένα τα καλύπτει όλα το ότι είναι Google phone με όλα όσα σημαίνει αυτό. Βλέπετε έχει κουράσει η υπόθεση “αναβάθμιση”. Θα μου πείτε πως υπάρχουν και οι XDA… Ασφαλώς και υπάρχουν οι XDA και σαν καθημερινός επισκέπτης τους το ξέρω καλά, όμως όταν μερικές εταιρίες δεν δίνουν τα drivers κτλ τι να κάνουν και αυτοί οι κακόμοιροι; Γι αυτό Nexus και πάλι Nexus για φουλ υποστήριξη από Google, αλλά και από τους XDA! 😉 Ωστόσο εγώ αν το αποφασίσω για αγοράσω το Nexus 4 θα περιμένω να βγάλει την 32GB έκδοση, μήπως και πέσει η τιμή του 16αριου, όπως έκανε η Google με το Nexus 7! Γι αυτό ας περιμένουμε λίγο μήπως και μας επιφυλάσσει έκπληξη η Google… Κάτι τελευταίο. Σε ευχαριστούμε παρά πολύ φίλε Αντώνη που έδωσες το… Συνέχεια »

pakitgr

καλημερα παιδια,καλο το 4,αλλα ψαξτε και διαβαστε και κανα τεστ για να δειτε οτι ενταξει το iphone 5 το ξεσκιζει αλλα μπροστα στο το sgs 3 ειναι ενα τιποτα.ρωτηστε και τον Κωστα.μην ενθουσιαζεστε τοσο ευκολα χωρις να ξερετε…..

Giorgos

https://www.youtube.com/watch?v=rCBzIvkYaFI
Ρίξτε μια ματιά για το πόσο τίποτα είναι μπροστά στο S3…και το βρήκα πρόχειρα χωρίς να πολυψάξω. Έχω ξαναγράψει και παλιότερα αφήστε τα οπαδιλίκια με τις εταιρίες και αρχίστε να ψάχνετε…ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ!

Kostas

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikhtas

Κώστα κάνε και ένα συγκριτικό με s3 αν είναι εύκολο. Το κινητό έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις αλλά σε συγκριτικά με άλλα της κατηγορίας του και μάλιστα με το optimus g σε πολλά τέστ κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις, γιατί??

Σταυρος

Το κινητο ειναι απο τα καλυτερα που εχω πιασει στα χερια μου, και εχω πιασει πολλα. Εμενα προσωπικα τα τεχνικα του χαρακτηριστικα μου κανουν, δεν χρειαζομαι πανω απο 8gb μνημης και ουτε ραδιο θελω, η μπαταρια επεσε 1% ολη την νυχτα με ανοικτο wifi, οποτε δεν βλεπω προβλημα και εκει για να εχω αποσπομενη. Ενα χαρακτηριστικο μου εχει μεινει αφου το δουλεψα αρκετα, ειναι το πιο γρηγορο κινητο ΤΕΛΟΣ!!!. butter οπως λενε, με live wallpaper, και το κινητο ρολαρει ασταματητα και με κανενα χικ…μακραν η ταχυτητα επισκιαζει οτι αλλο μειονεκτημα βρειτε……Γνωμη δικια μου…

theodoros ioannou

Κοστα περιμενο πος και πος hands on

nikos

Κώστα μπορείς να δέις λίγο το ακουστικό κατά την διάρκεια μιας κλήσης εάν κάνει κανένα θόρυβο η βουητό?

Άγγελος

lg είναι τι άλλο θα περιμέναμε
δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο

Naeg

Για συγκρίνεται το με το S3 i9305 LTE με την 2ram και θα καταλάβετε οτι το S3 είναι αυτήν την στιγμή το κυρίαρχο σε αυτο το μέγεθος …..
Θα έβαζα πρώτο το Note 2 που παιζει πλεον μονο του ,χωρις αντιπαλω αλλα λογω μεγέθους το βάζω στην άκρη .
Εννοείται και θελω extra sd
Τι θα κάνουμε αυτά που κάνει και η apple ………?
S3 LTE i9305 δοκιμάστε το και θα καταλάβετε τι εννοώ …
Γνώμη έτσι ,μην παρεξηγηθώ .

Χρήστος

Διαβάζω περί αυτών που δεν σας αρέσουν, όπως και το γεγονός οτι δεν έχει ραδιόφωνο ή υποδοχή έξτρα μνήμης και απλά θέλω να πώ πως κι εμένα δεν μου αρέσει που όταν με παίρνουν τηλέφωνο (κάτοχος s3), ο ήχος ακούγεται μετά απο 3-4 δευτερόλεπτα εν αντιθέσει πχ με το Nokia n8 που τα έσπαγε, ειδικά σε αυτό το θέμα….!! Καθείς απο εμάς έχει τα καλά του και τα στραβά του, οπότε δεν γίνεται ΟΛΑ τα κινητα να αρέσουν σε ΟΛΟΥΣ μας…! Εγώ λοιπόν, ως Χρήστος, θα το αγοράσω το nexus 4 γιατί τα σπάει, άσχετα αν δεν έχει ράδιο και μπλα μπλα…!Και κάτι άλλο, τελευταίο…Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς απο εσας αν υπήρχε πρόβλημα κάποιας παραλαβης στο s3 όσο αφορά την κάμερα….το δικό μου, αν και την ημέρα,βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες,την νύχτα οι φωτογραφίες είναι πολύ κακές…!!Και δεν ξέρω τον λόγο…!!βγάζει κάτι σαν πράσινα στιγματα σε όοοοοοοοοοοολη την φωτογραφία και είναι το λιγότερο κακή η ποιότητα εν αντιθέσει πάαααλι με το n8 που οι φωτογραφίες του είναι εκπληκτικές μέρα-νύχτα…!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και υγεία σε όλους σας παιδιά και καλές γιορτές..!! 🙂

vasilis

Ηρθα για να δω τις λογομαχιες να συνεχιζουν!:)

nick

Κώστα από τα 8gb που έχει το τηλέφωνο πόσα είναι διαθέσιμα ?

δημητρης

παιδια απο θεμα μπαταριας τι γινεται??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.