LG Nexus 5, Πιο επίσημο από ποτέ;

Πιο επίσημο από ποτέ θα λέγαμε ότι είναι το επόμενο Nexus 5 κατασκευής LG. Μάλιστα εκτός από τη διαρροή της πρώτης επίσημης φωτογραφίας του έρχονται και τα σχετικά “επιβεβαιωμένα” τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αυτά κάνουν λόγο για οθόνη με ανάλυση Full HD, συγκεκριμένα 1794×1080 (μειώνεται το μέγεθος με τα onscreen buttons), τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.3GHz και μνήμη RAM 2GB.

Η “διαρροή” των τεχνικών χαρακτηριστικών προέρχεται από μετρήσεις bencmarks και συνεχίζουν αναφέροντας κάμερα 13 Megapixels, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat. Ανυπομονείτε;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Σεπτεμβρίου 2013 19:44

Σχόλια

  • ήμουνα έτοιμος να πάρω από Αγγλία το nexus 4 στα 240 euro και τώρα βλέπω το καινούργιο!! πάλι σε αδιέξοδο ήρθα!! αμάν μας έχουνε κάνει να μην μπορούμε να κατασταλάξουμε πουθενά!!

  • Αν ισχύει τότε η Google μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι,αν κρατήσει βέβαια και την τιμή χαμηλά!
    Τότε πουλάω με μεγάλη μου χαρά το Nexus 4 και πάω για το 5 :D

  • Ξεφεύγει προς τα εμπρός η Google με αυτη τη συσκευή. Ειδικα με την καρτα μνήμης που ηταν ανασταλτικός παράγοντας. Πραγματικά το κινητό σκοτώνει

  • Ωραία όμορφα θεσπέσια λαμπρά τιιιιι καλααααα..... εκεί που εχω αρχίσει να φλερταρω με το iphone5s μου έρχεται μέσα στα μούτρα αυτό! Μια φορά το note2 θα φύγει. Οπότε και ναι είμαι απο τα άτομα που ανυπομονουν.

  • άθλιο το design! πολύ πιο ωραίο το 4! τι παθανε όλες οι εταιρίες και φεύγουν από τα premium υλικά τύπου γυαλί και αλουμίνιο και επιστρέφουν στο πλαστικό;

  • Εμένα με πειράζει αν είναι πλαστικό....Έχω εδώ και μία εβδομάδα το Ν4 και από ποιότητα κατασκευής μου αρέσει πάρα πολύ και δεν θα γυρνούσα με τίποτα σε πλαστικό κινητό (πρώην κάτοχος Xperia Neo V :P)....

  • Εντυπωσιακά specs αλλά αναμενόμενα....το 4 ήταν πολύ πιο ωραίο στο σχεδιασμό.
    Ελπίζω να είναι φωτογραφίες απο προπαραγωγη και να εχει κάτι που θα με κάνει να το ζήλεψω και να με κάνει να πούλησω το nexus 4 μου για χάρη του.

  • kostas m Επειδή ενδιαφέρομαι και έγω για nexus 4 απο αγγλία ξέρεις αν δέχεται κανονικά Ελληνική sim και αν η συσκεή και το πληκτρολόγιο έχουν ελληνική γλώσσα? Συγνώμη για την κάπως off topic ερώτηση αλλά δεν ήξερα που αλλού να την κάνω,στο θέμα μας τώρα τούμπανο φαίνεται το 5!

  • Ναι Stergios, Δεν πρέπει να έχει από αυτά που διαβάζω και εγώ, το έκανα delete. Σε ευχαριστώ.

    ΚώσταςΜ, Ναι σε όλες τις ερωτήσεις σου. Off-topic: Κάνεις search για το κινητό που σε ενδιαφέρει και συζητάς εκεί. Έχουμε γράψει ένα σωρό άρθρα για το Nexus 4.

  • Το καλό με τη Sammy είναι το physical button, το μόνο μείον του κινητού τα on screen buttons, κατά τ αλλά φυσάει...!!!

  • αν ανυπομονουμε λεει....

    μιλαμε αν καταφερει και εχει τιμη 15-20% κατω απο το g2 θα τα εξαφανισει ΟΛΑ
    .
    δεν υπαρχουν τετοια specs σε τετοια τιμη και μαλιστα να ξερεις οτι θα παιρνεις καθε android εκδοση και αναβαθμιση ΠΡΩΤΟΣ

  • κακάσχημο, πλαστικουρα, δεν εχει fingerprint recognision
    μια απο τα ιδια... μονο specs πυρηνες, megapixel και 1080 lol

  • @HtcFun: ebay φιλε μου..αγόρασα το Ν4 με καπέλο περίπου 50ε με τα μεταφορικά, 3μήνες πρίν το φέρουν, και 120ε φθηνότερα απ το καπέλο των 170ε που του φόρεσε η Wind.

    Περαστικά στα golden boys των εταιριών εδώ στο ελλάντα.

  • γεια σας! υπαρχει καποιος τροπος για την κωδικοποιηση στα μηνυματα? με τους χαρακτηρες? ξερει κανεις?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.