LG Odin, Το G3 με οκταπύρηνο επεξεργαστή και GPU a la iPhone 5s

Το επόμενο LG G3 θα είναι το πρώτο οκταπύρηνο LG smartphone και θα ενσωμετώνει δικό της επεξεργαστή γνωστό σήμερα ως LG Odin. Τα υπόλοιπα στοιχεία της πρωτότυπης συσκευής που καταγράφηκε και μετρήθηκε στο AnTuTu δείχνουν οθόνη με ανάλυση 1920×1080 pixels, 2GB μνήμη RAM, GPU Power VR Series 6, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και Android 4.2.2.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η ταχύτητα χρονισμού του επεξεργαστή που κυμμαίνεται μεταξύ 100MHz-1GHz αυτό ίσως σημαίνει ότι η LG έχει καταφέρει να κάνει τον επεξεργαστή να αποδίδει ιδιαίτερα καλά χωρίς να χρειάζεται αυξήσει το ρολόι του. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μιας και πρόκειται για πρωτότυπη συσκευή και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα τελικά της χαρακτηριστικά, ο επεξεργαστής δεν θα ζεστένεται.

Σημειώστε επίσης ότι η GPU που εμφανίζεται να ενσωματώνει ο LG Odin είναι Power VR Series 6 και πρόκειται για την ίδια σειρά που ανήκει και η GPU G6430 του iPhone 5s, αυτό σημαίνει ότι σε επίπεδο γραφικών το επόμενο LG G3 αναμένεται να… πετάει!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Δεκεμβρίου 2013 9:01

Σχόλια

  • αντε με το καλο να βγει οσο το δυνατον νωριτερα να τσιμπισουμε το g2 ακομα φθηνοτερα απ τα 400 Ε που κανει τωρα!!!

  • Το G2 πιθανότατα μετά τον Μάιο μπορεί να κάνει όσο και το Nexus 5 σήμερα. Δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ πιο κάτω.

  • Ο Odin όμως στο 1GHz είναι πολύ πιο αδύναμος από τον 800 που φοράει τώρα το G2 οποτε η προορίζεται για μεσαίας κατηγοριας συσκευές η θα του αυξήσουν συχνότητα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.