LG Optimus 2X, Μεγάλα γκάζια [video]

Η LG Electronics Ελλάς, σε ειδική εκδήλωση παρουσίασε το εντυπωσιακό LG Optimus 2X. Οι υψηλές ταχύτητες που αποτελούν το κυριότερο χαρακτηριστικό του νέου LG Optimus 2X κυριάρχησαν στην παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην εγκαταστάση της Ξιφασκίας των Ολυμπιακών Ακινήτων, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν επιπλέον την ευκαιρία, να απολαύσουν την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης με απόλυτη ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις και με τη συνδρομή εξειδικευμένων εκπαιδευτών και οδηγών αγώνων.

LG Optimus 2X
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, διπύρηνος
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις 1.3 Megapixel
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Kάρτα μνήμης: microSD
Έξοδος HDMI, DLNA, WiFi, GPS
Μπαταρία: 1500 mAh

Στην καρδιά του LG Optimus 2X, βρίσκεται ο διπύρηνος επεξεργαστής Tegra 2 της NVIDIA με ταχύτητα χρονισμού 1GHz, που εξασφαλίζει στο νέο smartphone της LG κορυφαίες επιδόσεις και βελτιστοποιημένη απόδοση. Το Optimus 2X είναι εξαιρετικά γρήγορο στη φόρτωση των εφαρμογών και του λειτουργικού, προσφέροντας την πλέον ταχύτερη πλοήγηση στο Internet και την απόλυτη εμπειρία gaming σε κινητό τηλέφωνο, σε σύγκριση με τα smartphone που αξιοποιούν έναν μόνο επεξεργαστή και λειτουργούν στις ίδιες ταχύτητες.



Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:47

Σχόλια

  • δεν ξέρω βρε παιδιά αλλα εγώ ποτε δεν ήμουνα ευχαριστημένος από την lg!!!

  • Κωστα, τελικα ξερουμε καθολου τι παιχτηκε με την εκδοση του κινητου που δινει η Vodafone και γιατι μας προειδοποιουν οτι δεν εχουν ελληνικο πληκτρολογιο;

  • George, από το Facebook ξεκίνησε αυτή η ιστορία αλλά είναι Ράδιο Αρβύλα. Το LG Optimus 2X που διαθέτει η Vodafone έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού!

  • δεν ειναι ραδιο αρβυλα!στο site της vodafone λεει οτ ιδεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο αλλα μαλλον εχει και εχουν κανει λαθος!στα καταστηματα ποτε θα ειναι ρε παιιδα???ολο μας λενε αυριο και αυριο και δεν ερχεται ποτε!

    • Το LG Optimus 2X που διαθέτει η Vodafone έχει σίγουρα ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού.- Αυτή την εβδομάδα μας έχουν πει ότι κυκλοφόρησε κανονικά.

  • Κυκλοφορησε κανονικα..? Αμα το βρειτε σε καταστημα vodafone-πλαισιο στην αθηνα φτυστε με. Μας δουλευουν ψικο γαζι παιδια, ολα τα καταστηματα στην αττικη ρωτησα κανεις δεν το εχει. Μη μας παραμυθιαζουν αλλο, φτανει. Ελεος πια

    • Ναι η αλήθεια είναι ότι από αρχές Μαρτίου μας είχαν πει ότι θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του. Μπορεί να φέρανε λίγα κομμάτια και να είναι μεγάλη η ζήτηση. Πάντως να πουλήσουν θέλουν, όχι να σε "παραμυθιάσουν" όπως λες... Αν δεν το βρείς και βιάζεσαι, πάρε άλλο...

  • Εμενα ομως δεν μου ειπανε οτι εξαντληθηκαν τα κομματια που φερανε, μου ειπαν ΟΛΑ τα κατασηματα οτι δεν το φεραν καν. Ασε που οι πιο πολλοι δεν ξεραν ουτε καν το μοντελο.

  • Κωστα ,υποσχεθηκες ενα διαγωνισμο για lg optimus 2x θα παιξει ή το μετανιωσες?

  • Κώστα είναι κρίμα για μας που δεν έχουμε Facebook να χάνουμε τους διαγωνισμούς.
    Αν μπορείς στους επόμενους διαγωνισμούς βρες κάποια λύση ώτσε να μπορούμε και εμείς να λάβουμε μέρος,που είμαστε και τακτικοί στο techblog.

    Πήγες και εσύ βόλτα μέσα σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα Κώστα::Πώς σου φάνηκε;;

    • Ήταν καταπληκτικά! Μεγάλα γκάζια όπως αναφέρεται και στην αφίσα με το αγωνιστικό της F1. Μπήκα συνοδηγός σε ένα Renault Clio 2.0lt RS N3 195ps και τράβηξα το βίντεο που βλέπεις πιο πάνω. Δεν τράβηξα με την κάμερα Full HD 1920x1080pixels του Optimus 2X γιατι δεν μπορούσα να πάρω κινητό και βίντεο μαζί μου πίσω στο γραφείο.

      Σε ότι αφορά του διαγωνισμούς, όλους μα όλους τους έχουμε κάνει μέσα από εδώ, στο Techblog. Πειραματιζόμαστε όμως και με τα Social Media. Stay tuned λοιπόν... όλο και κάτι θα προκύψει πάλι το επόμενο διάστημα εδώ :)

  • Βίντεο από το άλλο... το κόκκινο αυτοκίνητο δεν έχει? Μήπως ξέχασες να πάρεις μαζί το δίπλωμα οδήγησης?

    • Μόνο το σασί που βλέπεις είναι, χωρίς μοτέρ!
      Θέλουμε πίστα Formula 1 στο Ελληνικό!! :p

    • kosatshd2, όχι άμεσα. Δεν το έχω το κινητό αυτή τη στιγμή στα χέρια μου.

  • μιας και ειμαι εγω αυτος που κερδισε το κινητο σας λεω οτι στο quadrant βγαζει 2600+ :)

    • domigr, να περιμένουμε κάποιον οδηγό που θα του έχεις περάσει Gingerbread πριν την επίσημη αναβάθμιση;!

      H LG έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread :)

  • χαχα να του περασω gingerbread ανεπισημα ? :P κατσε σημερα το πηρα :P βασικα νομοζω δεν εχει βγει ουτε ανεπισημα λιγο που το εψαξα :P

  • Οκ φιλε Κωστα.δεν το πηρα χαμπαρι γιατι περισσοτερη ωρα περναω εδω και οχι στο facebook.κριμα μπορει να ημουν ο τυχερος.αλλη φορα!

  • εγώ μόλις το πείρα απο vodafone.gr και έδειξε 2520 το quadrant!στον άλλο φίλο πως έδειξε 2600+?

  • α να μην ξεχάσω να πω οτι δεν είχε SD κάρτα μέσα και μου σπάσανε τα νεύρα!
    είχε όλα τα άλλα εκτός απο κάρτα

  • πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η vodafon δεν κάνει και σε αυτό το κινητό 18μήνα συμβόλαια ή να καθιερώσουν συμβόλαια 2 ετών ( αφου παγιο θα εχεις ούτως η αλλιώς ) , ολο μπούρδες ...... είναι δυνατόν να ζητάνε από τον κόσμο 350 ευρώ + 12 μήνες συμβόλαιο στα 50 ευρώ ?? τι να πω big fail αυτό δεν είναι προσιτή τιμή για μένα, κόλπα πάλι κάνουν !!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.