LG E900 Optimus 7, Αναβαθμίσατε σε Windows Phone 7.5 Mango;

Από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης Windows Phone 7.5 Mango, οι κάτοχοι του μοντέλου LG Optimus 7 αντιμετώπισαν προβλήματα και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση. Με κόλπα και συμβουλές αναγνωστών κάποιοι τα είχα καταφέρει. Τελικά όπως αποδείχθηκε υπήρχε πρόβλημα με τα Optimus 7 το οποίο έχει λυθεί.

Οι κάτοχοι LG Optimus 7 έχετε αναβαθμίσει πλέον στην έκδοση Windows Phone 7.5 Mango;

Για όσους ρωτάτε αν τα αναβαθμισμένα σας μοντέλα θα αποκτήσουν τελικά κάποια στιγμή ελληνικό μενού, η απάντηση είναι “negative”.

Kudos to fotis

Επεξεργάστηκε την 20 Οκτωβρίου 2011 8:05

Σχόλια

  • ξανα λεω οσοι εχετε προβληματα βαλτε την origianal rom που ειναι στο xda και μετα θα μπορειτε να κανετε αναβαθμιση εγω ετσι πιγα σε mango :)

  • και εγω την περασα κανονικα, αλλα μετα αποφασισα να βαλω το ελληνικο μενου και δεν εμπαινε με τιποτα το μανγκο. αναγκαστικα να κανω force update

  • @galatis @Thanos Εγω εχω το Sansung Omnia 7 και εχω Mango απο την δευτερη ή τριτη μερα και ολα μια χαρα..! Απλα μετα απο πολλες προσπαθειες για ανευρεση της αναβαθμισης βρηκε πρωτα μια αλλη 7.04... και μετα αφου τελειωσε εκανε μονο του το Zune ελεγχω για αναβαθμησεις και βρηκε την 7.10... ή αλλιως Mango..! Παιδια προσπαθηστε και θα τα καταφερετε , αν ειναι θελετε τοσο πολυ το Mango περαστε μεχρι και ωρες πανω απο τον υπολογιστη..! Good luck guys..!

  • Κι εγώ, Mango με Ελληνικό μενού, πλήρες μετά από 15 δευτερόλεπτα "πείραγμα" στο MFG...

    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι πως στα Windows 7 μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στις εφαρμογές της Sim...

  • Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά..όταν ανοίγω το zune.. μου γράφει η ρύθμιση του τηλεφώνου δεν έχει ολοκληρωθεί..όταν είστε έτοιμοι αποσυνδέστε το από τον υπολογιστή και ολοκληρώστε τα υπόλοιπα βήματα σε αυτό το τηλέφωνο..
    τι πρέπει να κάνω;
    Ευχαριστώ

  • παιδες θελω βοηθεια...ειχα αγορασει το lg optimus 7 αλλα μετα απο λιγο καιρο το αφησα...τωρα ομως που το ξαναχρησιμοποιω θελω να του κανω την αναβαθμιση mango...πως το κανω ρε παιδια εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα κ δν το εχω...ευχαριστω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.