LG Optimus L9 II, Κυκλοφόρησε με τιμή 249 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 249 ευρώ το LG Optimus L9 II με οθόνη 4.7 ίντσες LCD IPS ανάλυσης HD 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Το Optimus L9 έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 8GB, υποδοχή για micro SD, ραδιόφωνο FM και Android 4.1.2 Jelly Bean.

Χαρακτηριστικές λειτουργίες του LG Optimus L9 II είναι είναι οι QSlide 2.0 (άνοιγμα και την ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο ή περισσότερων εφαρμογών), Time Catch Shot στην κάμερα (αυτόματα διαδοχικές λήψεις πριν ο χρήστης πατήσει το κλείστρο), QTranslator 2.0 (αυτόματη μετάφραση λέξεων η φράσεων ακόμα και off-line) και QRemote για χρήση του σας τηλεχειριστήριο διαφορετικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

LG Optimus L9 II
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 400 1.4GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 305
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.7 ίντσες, TrueHD LCD IPS, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 2460 mAh
Διαστάσεις: 128.4×66.5×9 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2013 8:16

Σχόλια

  • Το κινητό το έχω δύο εβδομάδες περίπου και είναι από τα καλύτερα Αdroid που έχω πιάσει στα χέρια μου. Προηγούμενο κινητό που είχα Galaxy Sii. Μπαταρία Κώστα έχει 2150 αλλά είναι φοβερή όπως και το κινητό. Ούτε ζεσταίνεται ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Το προτείνω με χίλια.

  • Πριν 4 μήνες πήρα το Xperia SP με 350€ & το μετάνιωσα σαν το σκυλί.. Χίλιες φορές Nexus 4, όπως είπε & ο φίλος πιο πάνω.

  • Πολύ καλό το LG NEXUS 4, αλλά από μπαταρία τι λέει; Να πάρουμε καμιά μπαλαντέζα συνέχεια για φόρτιση;
    Το παραπάνω λέει πολλά.Πιο πολλά λέει το LG G PRO LITE,με κόστος κοντά στα 300(;;;;) ευρώ ,αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει στην Ελλάδα.Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, καλό θα κάνει.
    Καλό Σ/Κ .

  • Όσον αφορά το nexus 4, με βαριά χρήση, ανοιχτά επί μονίμου βάσης wifi και data μου βγάζει μια γεμάτη μέρα. και με το "μια γεμάτη μέρα" εννοώ το βράδυ που πέφτω για νάνι και το βάζω να φορτίσει έχει κάπου στα 25% με 30%. Και με την 4.4 θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία!

    Σίγουρα L9ii θα έχει καλύτερη αυτονομία βέβαια γτ είναι το μισό nexus 4 από μέσα με την ίδια μπαταρία. Απλά αυτό το καιρό που το nexus 4 στα σκρουτζομάγαζα έπεσε αρκετά το θεωρώ πολύ "value for money". Πέρα από αυτό αν είχε πιο χαμηλή τιμή το L9ii θα το τσιμπούσα για δωράκι

  • Εμένα παιδιά το κινητό μούσα αρέσει. @paschos76 γιατί λες ότι το μετάνιωσες για το SP ?

  • @ Ο/Η Χρήστος Παπαβασιλείου λέει:
    Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45

    Κρύβε λόγια, μαζευόμαστε πολλοί με nexus 4. Άστους να παίρνουνε blinkfeed....αστιεύομαι παίδες....

    Η μπαταρία είναι ένα θέμα, αλλά who cares....εγώ για να πω την αλήθεια τα απογεύματα το βάζω κανά τέταρτο πάλι στη φόρτιση...αλλά τη δεύτερη μέρα...:))...

  • Πάρα πολύ καλή επιλογή στα 250 ευρώ και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τα μεγάλα καταστήματα το πουλούσαν και 300.Στην ουσία αποτελεί ένα 4Χ με διορθωμένα κάποια μικροπροβλήματα ( θερμότητα, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και ιδανικότεροι drivers για διάφορα παιχνίδια ). Μόνο στους πυρήνες υστερεί αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αν η ROM του είναι καλοφτιαγμένη.

  • Αυτο εννουσα μαλλον Κωστα. Το αλλο μαλλον θα ητανε το παλιοτερο μοντελο κ θα χαν μπερδεψει το ονομα. Πολυ ομορφο κινητο.!!!!!! Με ωραια bezels κ αυστηρες γραμμες...

  • Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έχει τόσο χαμηλή τιμή.
    Το έχω εδώ και 3 μέρες, το έχω φορτώσει με άπειρες εφαρμογές, και ούτε lag ούτε τίποτα.
    Είναι ίσως το πιο roll-αριστό κινητό που έχω πάρει στα χέρια μου (χρήστης πολλών android smartphones και tablets).
    Το προτείνω με χίλια. Στα θετικά η εκπληκτική οθόνη του, το ελάχιστο bezel, η ποιότητα κατασκευής, το κλείδωμα των δορυφόρων στα 20!!! δεύτερα, η πολύ καλή (όχι τέλεια) κάμερα, και τα ηχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος (όχι πίσω) της συσκευής. Το έχω σε λευκό χρώμα και είναι πραγματικό κόσμημα.
    Στα αρνητικά, δεν φωτίζονται τα κάτω πλήκτρα (ναι τραγικό), και ακόμη δεν υπάρχει θήκη ούτε για δείγμα. Ούτε καν ebay ή amazon.

  • @Χρήστος Παπαβασιλείου
    1. είναι τιμή κυκλοφοριας, σε ενα δυο μήνες θα είναι πολύ χαμηλότερη
    2. το nexus 4 δεν παράγετε άλλο αν το βρεις σε κάνα stock καλός

    +στο nexus 4 μπαταρία φεύγει νεράκι λίγο να το ζορίσεις μισή μέρα ούτε καν βγάζει

  • Κινηταρα δεν νομιζω να παιρνεις κατι καλυτερο σε αυτη τη τιμη, και μιλαμε για την επισημη!

  • Μια ερώτηση για όσους το έχουν, η κάμερα του είναι καλή, δηλαδή μπορεί να ξεπεράσει το xperia SP σε ποιότητα φωτογραφίας ας πούμε..?

  • @domkonak
    Φίλε έχει 2 ηχεία το τηλέφωνο? Από ποιότητα ήχου πως είναι?

  • @Μερκούριος Μπαϊράμης
    Δεν έχει δυο είχα το ένα είναι ηχείο...το άλλο είναι μικρόφωνο...

  • Παδια η τιμη του δεν υπαρχει. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε καποια ελληνικα καταστηματα εχουν το απλο l9 σε τιμη μεχρι και 100 πιο πανω. Εγω παραλιγο να το τσιμπησω αλλα βρηκα s3 στα ιδια λεφτα. Η μπαταρια του ειναι 2460 mAh. Και οι δυο πυρινες του ειναι καλητεροι απο τους τεσσερις του 4x. Πηγαινει μπαλα το κιν και εχει τιμη που δεν ανταγωνιζεται .

  • εγω που το εχω το κινητο στα χερια μου μπορω να το προτεινω αφοβα σε οποιον το σκεφτεται..η καμερα του ειναι πολυυυυυυυυυ καλη για ενα φιλο που ρωταει πιο πανω..και το λεω εγω που εδωσα το lumia 920 και δε μετανοιωνω ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ.η μπαταρια του κραταει παρα πολυ,το χρησιμοποιω αρκετα και με βγαζει παραπανω απο μερα για πλακα ομως.τα ηχεια του ειναι μια χαρα καθαρα και δυνατα και δε θα απογοητευσουν και τους πιο απαιτητικους.τελεια οθονη,φοβερη αποκριση στην αφη και γενικα η καλυτερη αγορα που εχω κανει.απιστευτο τηλεφωνο,πολυ λεπτο και πανεμορφο.!

  • @Μερκούριος Μπαϊράμης
    @manos.d
    Φυσικά έχει 2 ηχεία. Μάλιστα μέσα από τις ρυθμίσεις ήχου μπορείς να επιλέξεις στέρεο ή μονο, ή ποιο από τα 2 ηχεία να ακούγεται παραπάνω.

    @Ηρακλης
    Συμφωνούμε απόλυτα φίλε μου!!

  • @domkonak
    επειδή βλέπεις κατω στο κινητό δυο μεταλλικές επενδύσεις ηχείων δεν σημαίνει ότι έχει και δυο ηχεία...αν το παρατηρήσεις μόνο από το ένα βγαίνει ηχος...

  • Και αν δώσεις άλλα 40 παραπάνω από το nexus 4 παίρνεις το optimus g που είναι καλύτερο,δεν υπάρχει τέλος σε αυτή την λογική. Για αυτό το κινητό τα 250 ευρώ είναι μια χαρά,σύντομα θα πωλείται και πιο χαμηλά.

  • Αν κ χρησιμοποιω wp ειμαι μεταξυ αυτου κ του Moto g σαν δευτερη συσκευη σε πλεον ικανοποιητικες τιμες με αυτα που προσφερουν σχεδον ευκαιρια κ με καθοδικες τιμες στη πορεια!

  • Καλο φαινεται για τα λεφτα του. Ηδη ειναι στα 235 E (skroutz) και θα πέσει αρκετά ακόμα μεσα σε 2-3 μηνες. Σε αυτά τα λεφτά δεν έχει κάποιο σοβαρό ανταγωνισμό.

  • Το εχω και γω απο την Τετάρτη. Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες, δεν κολλαει καθολου, η μπαταρια βγαζει ανετα τη μερα ακομα και με βαρια χρηση, ωραια οθονη, καλη καμερα και πολυ ομορφο. Δινει την εντυπωση αρκετα ακριβοτερης συσκευης κατα τη γνωμη μου. Ειναι πολυ θετικο που καποιοι κατασκευαστες αρχισαν να δινουν αξιολογα smartphones στα 200-250 ευρω

  • Γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό και είμαι μεταξύ του LG OPTIMUS L9 II και NOKIA LUMIA 920. Δίνω αρκετή έμφαση στην κάμερα και στο βίντεο. Τι λέτε?Ποιό απο τα δύο να επιλέξω? Το L9 II έχει σταθεροποιητή εικόνας(έτσι γράφει το MediaMarket)? Βαρέθηκα να ψάχνω. Έχω βγάλει τα μάτια μου στον υπολογιστή.

  • kwnkab γεια σου φιλαρακι.εγω ειχα το 920 και το εδωσα και πηρα το l9 ΙΙ.δε μετανοιωνω καθολου το κινητο ειναι απιστευτο.στο 920 θα ξενερωσεις τη ζωη σου με τη μπαταρια,ουτε τη μερα δεν εβγαζε.μπορω να σου πω επειδη το εχω το κινητο οτι η μπαταρια του ειναι τερας,πολυ καλη μεγαλη οθονη,λεπτο και τελειο σχεδιασμο.τα ηχεια του ειναι σουπερ(καθαρα και δυνατα).οσο για την καμερα ειναι πολυ καλη και τη μερα και τη νυχτα.βιντεο full hd,autoficus και αυτα τα ξερεις.αλλα επειδη λες οτι σε νοιαζει η καμερα εγω σου λεω οτι δε θα χασεις.το 920 το χα παρει κι εγω για την καμερα αλλα δυστυχως τις εβγαζε σαν ψευτικες στα χρωματα.το lg εχει και δυνατοτητα ληψης για πιο ρεαλιστικη φωτογραφια.επισης κατι που λειπει απο το 920 και ειναι τραγικο ειναι οτι δεν εχει χρονοδιακοπτη.φυσικα το lg εχει τα παντα.ελπιζω να σε βοηθησα και ναχεις μια καλυτερη γνωμη. :)

  • Να είσαι καλά φίλε Ηρακλή. Ευχαριστώ για την απάντηση.Μήπως ξέρεις εαν έχει σταθεροποιητή εικόνας στην κάμερα και στο βίντεο? Πρέπει να έχει στην κάμερα, για το βίντεο δεν ξέρω.

  • μαλλον εχει κανονικα και στα δυο.καλα για την καμερα ειναι σιγουρο αλλα και στο βιντεο πρεπει ναχει γιατι οτι και να χω βγαλει δε βγαινουν τρεμαμενα.ειδικα σε μια συναυλια που βγαλα προσφατα εχει βγει μια χαρα.αυτο βεβαια που προκειται για λεπτομερεια ρωτα το πριν το αποκτησεις μη σε παρω στο λαιμο μου.εγω πιστευω οτι εχει παντως.θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος το μονο σιγουρο.αν θες να ρωτησεις το οτιδηποτε πες μου γιατι ειναι ευκαιρια που το εχω το τηλεφωνο.νασαι καλα..

  • Ευχαριστώ Ηρακλή. Μάλλον, θα το παραγγείλω. Αν και σκέφτομαι να καθυστερήσω λίγο την παραγγελία, μήπως πέσει η τιμή του. Ελπίζω ο Βλαχάκης να μας δώσει σύντομα αναλυτικό review.

  • σιγουρα θα τοχει στα υποψη του ενα hands on με την πρωτη ευκαιρια.καλα θα κανεις να περιμενεις.και θα πεσει η τιμη του και θα παρεις μια καλυτερη γνωμη απο το hands on.νασαι καλα και να τοχεις στα υποψη σου,ειναι κινηταρα!

  • πληροφοριακά
    από θέμα φωτογραφίας καλά τα πάει αλλά αν κάποιον ενδιαφέρει να τραβάει video ειδικά σε εσωτερικό χώρο τα πάει ΣΚΑΤΑ σε αυτό (δεν ξέρω αν ευθινετε software η hardware)

  • Με 8gb μνήμη (4-5 free), 4.1.2 λογισμικό (έλεος) δεν είναι και η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου. Παιδιά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις από το κινητό μας. Και όσον αφορά για τον σταθεροποιητή εικόνας / βίντεο ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το OIS του Nokia Lumia 920. Μέρα-νύχτα. Το λέω γιατί κάποιος έκραζε το 920 για την ποιότητα των φωτό του. Ήμαρτον παιδιά μην λέμε ότι να'ναι. Σε θέμα κάμερας δεν την φτάνει κανείς την Nokia. BTW LG Optimus 7 έχω, δεν κατηγορώ την LG. Κατά τα άλλα όμορφο κινητό και σε καλή τιμή.

  • @Magas εχει sdcard μέχρι 64 gb (άσχετο που γράφει 32 64 gb δοκιμαστικέ και δουλεύει) και 5 gb για εφαρμογές αρκούν με το παραπάνω
    και αν θέλεις τόσο πολύ περισσότερη μνήμη το L9 έχει one click root με το framaroot (ο ποιο άσχετος το κάνει ούτε pc θέλει) και με μια απλή εφαρμογή κάνεις Link το internal stroage στο external
    απλός μην τα τραγικοποιουμε όλα (έστω εκεί που υπάρχει εύκολη λύση)

    τώρα camera οκ είπαμε φωτογραφίες καλούτσικες αλλά στο video χάνει ........

    εξαλου δεν υπάρχει λόγος να το συγκρίνουμε με το 920, το 920 είναι εξαιρετικό κινιτο με ένα όμως μεγαλο μειονέκτημα, έχει WP τα οποία σε πάρα πολλούς είναι είτε άσχημα είτε απλός δεν καλύπτουν της ανάγκες τους
    (γενικός όποιος έκανε σύγκριση είναι λάθος)

  • @Darth

    4-5gb είναι λίγα κατ'εμέ. Κρίμα να υποφέρει από μνήμη ένα καλό κινητό. Λίγος χώρος για εφαρμογές. Το λειτουργικό του 920, WP, είναι και θέμα του τι προτιμά ο καθένας. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Ειδικά με την τωρινή Amber και την μελλοντική GDR3. Γενικά όμως με σχετικά μικρή τιμή και με αυτά που προσφέρει το L9 II είναι καλό. Και θα πέσει και άλλο η τιμή του. Μην ξεχνάμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες για το κινητό του.

  • @ Magasα εφαεφαρμογές τι να πω.. Έχω 123 εφαρμογές στο oppo find 5 και καταλαμβα(και κάνα 25 gb αρχεία δουλειάς για ftp server κλπ και multimedia) νουν στο σύνολο 1.6 gb (με κινητό κάνω πάρα πολλά) τι να πω πόσο παραπανω εφαρμογές να βάλει κανείς (εξάλλου αφού είπα αφού περνει sdcard με root και μια εφαρμογή που κάνει symlink των εξωτερικό χώρο λινεις το θέμα)

  • @Darth

    Κοίτα προσωπικά θα πήγαινα στο 920. Όχι μόνο λόγο μνήμης αλλά και άλλων όπως κάμερα. Αλλά οκ το καθένα κινητό έχει τις χάρες του.

  • @Magas οπος ειπα και έμενα μαρεσει πολύ το 920 αλλά τα wp για μένα δεν καλύπτουν ούτε 30% αυτών που κάνω............ ετσι ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΜΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ μόνο android η αν κάπου βρω κάνα μεταχιρσιμενο n9

  • @Darth

    Εγώ περιμένω να πέσει η τιμή του νέου 1520 μέχρι το καλοκαίρι αν και το κόβω να έχει ακόμα και τότε τσιμπημένη τιμή αλλιώς κανά Lumia 920 και μετά. Το LG L9 II από περιέργεια πάντως θα πάω να το δώ από κοντά σε κανά κατάστημα.

  • Γεια σας.Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Ενδιαφέρουσα και η ΄΄μονομαχία΄΄ Darth με Maga.H NOKIA θα βγάλει πολλά μοντέλα τους επόμενους μήνες....928......929.....1520...κ.α. Το 1520 λέει, μάλλον όμως θα είναι πανάκριβο. Μου αρέσει το L9 II (είναι πανέμορφο και στυλάτο κινητό), αλλά μάλλον θα επιλέξω το 920 λόγω κάμερας και βίντεο. Τι να πω, δεν ξέρω.

  • @kwnkab

    Εντάξει ''μονομαχία'' δεν την λες, ανταλλαγή απόψεων xD
    Πάντως αν και μου αρέσει και μένα το lg θα πάω στο 920, λόγω κάμερας / βίντεο κυρίως. Εκτός αν έχω την υπομονή και το ρευστό για το 1520 το καλοκαίρι, αν πέσει η τιμή του.

  • Επειδή με ενδιαφέρει τρέλα αυτή η συσκευή, μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει κάποιο θέμα με την κάμερα, κακή ποιότητα κατασκευής, κακή οθόνη, κολλήματα, lag , η οτιδήποτε...??
    Τα χαρακτηριστικά του πιστεύω πως με καλύπτουν. Απλά θέλω να έχει μια καλή, σχετικά με xperia sp, galaxy s2, κ.α. κάμερα. Επίσεις θέλω το ηχείο να είναι καλό, και να έχει μία ικανοποιητική οθόνη.
    Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.