Samsung Galaxy Gear, Υποστηρίζει κάθε είδους ειδοποιήσεις πια

Το γνωστό smartwatch της Samsung, Galaxy Gear “πήρε” μία σημαντική αναβάθμιση πρόσφατα στην εφαρμογή Galaxy Gear Manager. Στο παρελθόν, είχε λάβει μία ενημέρωση, ωστόσο αφορούσε κυρίως σε bug fixes. Η νέα ενημέρωση είναι πολύ σημαντική διότι χάρη στην αναβαθμισμένη εφαρμογή Galaxy Gear Manager, το Galaxy Gear υποστηρίζει ειδοποιήσεις πια από σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, και έτσι προσθέτει σημαντικά στην λειτουργικότητα του.

Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο smartwatch της Samsung, από οποιαδήποτε εφαρμογή. Ορισμένοι χρήστες κατέφυγαν σε μία ανεπίσημη εφαρμογή στo XDA Developer forum (ATN Manager) για να έχουν αυτή την δυνατότητα, να λαμβάνουν δηλαδή ειδοποιήσεις με πλήρες το περιεχόμενο στην οθόνη του smartwatch από κάθε σχεδόν εφαρμογή. Με την επίσημη ωστόσο ενημέρωση της Samsung κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Όσο περνάει ο καιρός λογικά, η Samsung θα προσθέτει διαρκώς στοιχεία για να βελτιώσει την λειτουργικότητα του Samsung Galaxy Gear.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:27

Σχόλια

  • Σε λιγο θα χρειαζεται πια ενα galaxy σκουλαρικι για να λαμβανει ειδοποιησεις ο κοσμος...Λες και δεν εφτανε το κινητο! Αχρηστα πραγματα.

    Να το παρεις να πας για τρεξιμο βιομετρικα να μετραει να κανει ναι, κατυσεις, ποδηλατο ναι, σιγα μην αντεξει...Τι στο καλο δηλαδη πρεπει να κανεις με ενα ρολοι? Να σου λεει οτι αυριο θα βρεξει?

    Ασε που ειναι ασχημα. Στην τελικη ενα ρολοι ειναι (και) δηλωση μοδας, προσωπικοτητας ομορφιας. Ολα αυτα ειναι σαν παλιες κινεζιες των 5 ευρω τετραγωνα και κακασχημα...

  • Θα πάρει άραγε κάποια στιγμή update για να υποστηρίζει και άλλα android smartphone εκτός από τα galaxy όπως γίνεται με το sony smartwatch 2 ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.