LG Optimus L9, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του LG Optimus L9 (TechblogTV) σε Android 4.1 Jelly Bean όπως μαρτυρούν email που καταφθάνουν εδώ στο Techblog από κατόχους του L9 αλλά και όπως διαβάζουμε σε άλλα ξένα sites. Μαζί με το Optimus L9 θα πρέπει να περιμένουμε και την αναβάθμιση του μικρότερου Optimus L7.

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2013 15:37

Σχόλια

  • Για το optimus 4x hd κανενα νεο?
    Ευχομαι να μην επαναληφθει το ιδιο με το 2x..

    • Νίκος, Σχετικά με το Jelly Bean update του 4X HD ένας φίλος του Techblog έχει σχολιάσει πριν μερικές ημέρες ότι έχει περάσει με root την επίσημη έκδοση οπότε λογικά κάποια στιγμή (σύντομα?) θα είναι διαθέσιμη για όλους.

  • ΠΑΡΩΝ!
    @ Νικος εχει διαρευσει ισως η τελικη beta της 4.1.2 την οποια και περασα και πλεον υπαρχει και root αν θελει καποιος. Ειναι σταθεροτατη και μεχρι τωρα δεν εχω το παραμικρο θεμα. Το τηλ πλεον ειναι σε αλλα επιπεδα και εχει βελτιωθει θεαματικα σε ολους τους τομεις - πλην της μπαταριας που δεν ειδα εκει καποια βελτιωση....βεβαια το τηλ το γονατιζω ειμαι συνεχεια με wifi ή 3G ανοιχτο και το δουλευω αρκετα....
    Περαιτερω πληροφοριες εδω https://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1649

  • Φιλε Νικο δεν αργει η ενημερωση αλλωστε πολλοι απο εμας τρεχουμε την 4.1.2 που εχει διαρρευσει απο τις 5 Μαρτιου.Η ωρα πλησιαζει.

  • Επίσημη beta έχουμε περάσει.Υπομονή, λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε και την τελική έκδοση εμείς οι απόλυτα ικανοποιημένοι 4Xάδες :) Πάντως και η beta μια χαρά πάει.:)

  • Σας ευχαριστω πολυ ολους σας παιδια! :)
    Ειναι ηδη πολυ καλο κινητο, λετε ομως να ανεβει σκαλα μετα το root;

  • Ωραία άντε λέτε και στο optimus το l7 να γίνει ? λογικά το περιμένω παίδες...εσείς τι λέτε??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.