LG Optimus Note, Διπύρηνο Android με συρόμενο πληκτρολόγιο

Είναι αλήθεια ότι τα κινητά με συρόμενο πληκτρολόγιο δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης αποδοχής στη χώρα μας. Το αντίθετο συμβαίνει στην Αμερική αλλά και στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης. Εκεί το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο κατέχει σημαντικό μερίδιο και αυτή η τάση αναμένεται να έρθει και στη χώρα μας τους επόμενους μήνες σύμφωνα με στελέχη της αγοράς.

Στην Κορέα ανακοινώθηκε το LG Optimus Note, ένα από τα ελάχιστα Android smartphone μαζί με το HTC Desire Z που διαθέτουν συρόμενο πληκτρολόγιο. Το Optimus Note διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας NOVA και διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 στο 1.2GHz, Διαθέτει κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και τρέχει Android 2.3 Gingerbread. Το πάχος του είναι 12.3 χλστ.

Ποιοί από εσάς θα επιλέγατε smartphone με συρόμενο πληκτρολόγιο και για ποιους λόγους;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Σεπτεμβρίου 2011 15:56

Σχόλια

  • Εάν έρθει Ελλάδα θα το πάρω σίγουρα. Βολεύει πού περισσότερο για να κρατάς σημειώσεις. Εξ ου και το Note.

  • Εγώ έχω το desire z και με το πλήρες πληκτρολόγιο είμαι πωρωμένος βολεύει απίστευτα πολύ στο να γράφεις μηνύματα email σελίδες στο ίντερνετ είναι τέλειο!

  • Προσωπικά με καλύπτει το εικονικό πληκτρολόγιο που έχουν τα smartphone και θεωρώ περιττό να κουβαλάω και ένα ενσωματωμένο συρόμενο πληκτρολόγιο στην συσκευή μου.
    Σίγουρα όμως καλό είναι να υπάρχει και αυτή η επιλογή σε κάποια κορυφαία smartphone γιατί κάποιοι χρήστες βολεύονται περισσότερο με αυτό.

  • Προσωπικά δεν τα πολυσυμπαθώ αλλά το συγκεκριμένο είναι πού λεπτό! 12.6 χιλιοστά σε αντίθεση με τα 14.6 του desire Z.

  • Αρκετα ενδιαφερουσα προταση απο την lg. Αν ειχε καλυτερη καμερα θα το αγοραζα με κλειστα ματια, αν ερχοταν ελλαδα φυσικα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.