LG Premier Pro Plus: Εμφανίστηκε στο Google Play Console με MediaTek και οθόνη HD+

, LG Premier Pro Plus: Εμφανίστηκε στο Google Play Console με MediaTek και οθόνη HD+

Με την LG να έχει ήδη κυκλοφορήσει τη ναυαρχίδα της, το V60, αλλά και να έχει αποκαλύψει την πρόταση της στη μεσαία κατηγορία με το Velvet, είναι λογικό να περιμένουμε και κάποια budget πρόταση.

Στο Google Play Console εμφανίστηκε ένα νέο smartphone από την LG, αποκαλύπτοντας πολλές πληροφορίες. Εμφανισιακά, το LG Premier Pro Plus (L455DL) έχει αρκετά περιθώρια περιμετρικά και μεγάλο chin στο κάτω μέρος, ενώ υπάρχει και waterdrop notch για τη selfie κάμερα.

Στην καρδιά του LG Premier Pro Plus βρίσκεται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P22, συνοδευόμενος από 2GB μνήμης RAM. Η οθόνη είναι ανάλυσης 720p+, χωρίς να γνωρίζουμε το μέγεθος ή τον τύπο του panel. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται διπλό σύστημα κάμερας και ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.

, LG Premier Pro Plus: Εμφανίστηκε στο Google Play Console με MediaTek και οθόνη HD+

Μέσω του manual της συσκευής βλέπουμε πως θα υπάρχει η επιλογή για ευρυγώνιες λήψεις στην εφαρμογή της κάμερας. Επίσης, θα υπάρχει ξεχωριστό πλήκτρο για το Google Assistant και θύρα ακουστικών 3.5mm. Τέλος, η συσκευή θα υποστηρίζει FM radio και KnockOn, για αφύπνιση της συσκευής χωρίς το power button.

Δε γνωρίζουμε πότε και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει το LG Premier Pro Plus, αν και με τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι μιλάμε για συσκευή κάτω από 200 ευρώ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.