LG Rollable: Μία πρώτη ματιά στο επερχόμενο smartphone [CES 2021]


Η LG Electronics μας δίνει μία πρώτη ματιά στο επερχόμενο rollable μοντέλο της μέσα από τη CES 2021. Αρχικά, το όνομα της συσκευής θα είναι όντως LG Rollable, ενώ όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας η οθόνη θα εξαπλώνεται και από “κανονική” θα φτάνει το μέγεθος ενός tablet.

Δυστυχώς, πέραν ενός μικρού βίντεο και μίας φωτογραφίας μόνο του μπροστινού panel, δε γνωρίζουμε πολλά για την επερχόμενη συσκευή, με την LG να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της. Αυτό που μας κάνει εντύπωση βέβαια είναι ότι το LG Rollable δεν έχει κάποια οπή για τη selfie κάμερα, οπότε λογικά θα δούμε μηχανισμό pop-up, καθώς μία in-display selfie θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο το κόστος.

LG Rollable, LG Rollable: Μία πρώτη ματιά στο επερχόμενο smartphone [CES 2021]

Ήδη η Oppo μας έχει προσφέρει μία γεύση από το επερχόμενο Oppo X 2021, το πρώτο rollable που είδαμε όντως. Η TCL εργάζεται πάνω στη rollable τεχνολογία οθόνης, όμως το μόνο που έχουμε δει είναι ένα dummy. Οπότε, μέχρι να κυκλοφορήσει το LG Rollable, το οποίο δε γνωρίζουμε αν όντως δούμε στην αγορά, η μοναδική πρόταση που μπορεί κάποιος να αγοράσει αυτή τη στιγμή και να έχει smartphone και tablet είναι το Galaxy Z Fold 2.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Αυτό θα ήθελα να είναι το μέλλον των smartphones και όχι τα foldables. Mε αυτή την τεχνολογία μειώνεται ο όγκος της συσκευής σε σχέση με τα foldables και εξαλείφεται το πρόβλημα της σχισμής στο κέντρο της οθόνης. Δυστυχώς διάβασα κάπου ότι θα κοστίζει 2000-2300€ οπότε θα πρέπει να περιμένω κάποια χρόνια ώστε αυτή η τεχνολογία να εφαρμοστεί μαζικά από όλες τις εταιρίες, να γίνει η κύρια τεχνολογία και να πέσει η τιμή της. Όπως έγινε με τους δίσκους SSD και όπως σιγά σιγά γίνεται τις oled TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.