LG Stylo 6: Έρχεται με επεξεργαστή Helio P35, 3GB RAM και 4.000mAh μπαταρία

Πριν λίγες μέρες, μέσω του γνωστού leaker Evleaks, είδαμε για πρώτη φορά τη νέα συσκευή της σειράς Stylo της LG, με ανανεωμένο σχεδιασμό, βασισμένο στο μοντέλο Velvet. Τώρα, το Stylo 6 εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Boost Mobile, αποκαλύπτοντας τα πλήρη χαρακτηριστικά.

Η σειρά Stylo είναι η μοναδική πρόταση της εταιρείας που έρχεται με ενσωματωμένο stylus, όπως η σειρά Galaxy Note της Samsung. Το Stylo 6 διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD 6.8 ιντσών με ανάλυση FHD+, με το notch τύπου water-drop να φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 13MP. H συσκευή έχει μικρά bezel περιμετρικά και αρκετό chin στο κάτω μέρος, ενώ στο πίσω μέρος βλέπουμε το νέο, ιριδίζων χρώμα.

Το τριπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από κύριο φακό ανάλυσης 13MP, ευρυγώνιο φακό στα 5MP και αισθητήρα βάθους στα 5MP. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Helio P35 της MediaTek, συνοδευόμενος από 3GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Stylo 6 ανέρχεται στα 4.000mAh, με την LG να διατηρεί και τη θύρα ακουστικών 3.5mm.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή του Stylo 6 ανέρχεται στα 219.99 δολάρια Αμερικής (περίπου 200 ευρώ), με το κατάστημα Boost Mobile να το έχει με έκπτωση στα 179.99 Δολάρια. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα πλέον δεν επιτρέπεται, όμως προκαλεί αίσθηση πως μία μη ανακοινωμένη συσκευή εμφανίστηκε με έκπτωση. Αναμένουμε επίσημη παρουσίαση και διαθεσιμότητα στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Μαΐου 2020 9:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.