Motorola RAZR 2020: Έρχεται η δεύτερη γενιά του foldable smartphone τον Σεπτέμβριο

Το Motorola RAZR ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις στο χώρο των foldables, η οποία δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που η ίδια η εταιρεία έθεσε. Φαίνεται όμως ότι η Lenovo πιστεύει ακόμα στην ιδέα και είναι έτοιμη για τη δεύτερη προσπάθεια.

Σε συνέντευξη του στο Reframed Tech Podcast o Thibault Dousson, γενικός διευθυντής της Lenovo στη Νότια Αφρική, αποκάλυψε πως η εταιρεία είναι ετοιμάζει το διάδοχο του Motorola RAZR. Επίσης, ο ίδιος γνωστοποίησε πως η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Ενδιαφέρει επίσης: Motorola RAZR V3: Retro hands-on video

Αυτό θα σημαίνει πως οι αγοραστές του πρώτου foldable Motorola RAZR 2019 θα δουν τη συσκευή τους να παλιώνει αρκετά νωρίς. Όμως, αν αναλογιστούμε πως το αρχικό μοντέλο ανακοινώθηκε Νοέμβριο του 2019 και κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2020, ίσως η εταιρεία έχει στα σχέδιά της κάποιο αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα.

Το Motorola RAZR δέχθηκε αρκετά σκληρή κριτική λόγω των μέτριων χαρακτηριστικών αλλά της υψηλής τιμής του. Σε σύγκριση το Z Flip της Samsung πρόσφερε σχεδόν στην ίδια τιμή χαρακτηριστικά flagship μοντέλων του 2019, καλύτερες κάμερες και πιο ανθεκτική οθόνη. Εσείς τι θα θέλατε να δείτε στο επόμενο clamshell της εταιρείας;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Μαΐου 2020 9:02

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.