LG Stylus 2: Έρχεται στην MWC με οθόνη 5.7″ και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Στην MWC 2016 μαζί με το LG G5 και τη νέα σειρά X, που περιλαμβάνει τα X cam και X screen, η LG θα ανακοινώσει επίσημα και το LG Stylus 2, δηλαδή τον διάδοχο του περσινού LG G4 Stylus.

Το LG Stylus 2 συνοδεύεται από stylus pen, το οποίο έχει nano-επικάλυψη αντί για rubber και δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια. Από τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 5.7 ιντσών 720p, ίδια με το LG G4 Stylus, αλλά είναι πιο λεπτό με πάχος στα 7.4 χλστ. και πιο ελαφρύ σα 145 γρ.

Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz (υποθέτουμε Snapdragon 410), LTE συνδεσιμότητα, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 3000mAh, μνήμη RAM 1.5GB, κάμερα 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

To LG Stylus 2 τρέχει Android 6.0 Marshmallow out of the box, κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά χρώματα: λευκό, titan, και καφέ. Για την τιμή του η LG αναφέρει ότι θα τιμολογηθεί “εξαιρετικά”, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει ακριβώς.

Περισσότερα θα μάθουμε στην MWC 2016, με το press event της LG να γίνεται 21 Φεβρουαρίου και φυσικά η σημαντικότερη ανακοίνωση είναι το LG G5.

Πηγή

Σχόλια

  • Θα προτιμούσα προσωπικά, να έχει τιμολογηθεί λιγότερο "εξαιρετικά" αλλά να έχει οθόνη FHD και κάποιο SOC απο την σειρά SD 61X αντί για το low end χάλι που ανακοινώσανε. Για παράδειγμα, κάτι σαν το ultra smart 6. Δεν νομίζω να το φέρουν κατά ευρώπη μεριά αυτό.

  • Καλό και με χαμηλή τιμή... αλλά εχω τη αίσθηση οτι η lg κάνει αποπειρες αυτοκτονίας...
    Την ώρα που μπορεί να του βάλει το κάτι παραπάνω και να μιλάμε για εξαιρετική πρόταση...
    Θα βλέπουμε τα ppi κάπου στο 250 και θα αναρωτιόμαστε τι ετος έχουμε!!
    Θα βλέπουμε το ενάμιση γιγα ραμ και θα ξενερώνουμε με την τσιγκουνιά τις lg!!
    Θα βλέπουμε cpu-gpu και σε κάτι βαριες εφαρμογές θα έχουμε θεματάκια και θα λέμε δεν εδινα 50 ευρώ πιο πάνω να πάρω το άλλο που είχε sd810..
    Μικρές λεπτομέρεις που μετράνε...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.