LG: Θα κυκλοφορήσει σειρά 5G smartphones με νέο brand τον Μάιο

LG, LG: Θα κυκλοφορήσει σειρά 5G smartphones με νέο brand τον Μάιο

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η LG θα διακόψει τη σειρά G, αυτό σημαίνει ότι το LG G8X ήταν το τελευταίο μοντέλο της σειράς. Νεότερες αναφορές από κορεάτικα μέσα θέλουν την κατασκευάστρια να παρουσιάζει μία νέα σειρά smartphones υπό νέο brand.

Νέα σειρά 5G smartphones

Σύμφωνα με το Korea Times, η LG ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια σειρά με 5G smartphones τα οποία θα λανσάρει ως αντικαταστάτες των G Series. Επιπλέον, σύμφωνα με την αναφορά τα νέα smartphones θα χρησιμοποιούν Snapdragon 7XX επεξεργαστές.

Οι μοναδικοί επεξεργαστές της σειράς που έχουν συμβατότητα με 5G δίκτυα είναι οι Snapdragon 765 και 765G. Οπότε, τα νέα LG smartphones θα διαθέτουν αυτά τα SoCs, που είναι φθηνότερα από τον flagship Snapdragon 865 τον οποίο διαθέτει το V60.

Αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα συγκεκριμένα smartphones. Κάποια κορεάτικα μέσα είχαν ισχυριστεί παλαιότερα ότι τα νέα LG θα έχουν θήκη με δεύτερη οθόνη, στο module των καμερών η κύρια θα έχει αισθητήρα 48MP, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh, και η διαγώνιος της οθόνης τους θα είναι μεταξύ 6,7 ιντσών και 6,9 ιντσών.

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω αποτελούν απλές φήμες. Τουλάχιστον μέχρι να τα επιβεβαιώσει η ίδια η εταιρεία. Η παρουσίαση της νέας σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.