LG V10: Πούλησε σχεδόν μισό εκατομμύριο σε 45 μέρες [ΗΠΑ]

Με το LG V10 οι Κορεάτες επιχείρησαν να κάνουν μια διαφορετική προσέγγιση με high-end smartphone, το οποίο έχει μια δεύτερη οθόνη και διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Στόχος φυσικά είναι να αυξήσει η LG τις πωλήσεις της και φαίνεται να τα καταφέρνει. Η LG ανακοίνωσε ότι κατάφερε να πουλήσει σχεδόν μισό εκατομμύριο V10 στις ΗΠΑ.

Για την ακρίβεια σε διάστημα 45 ημερών κατάφερε να πουλήσει (όχι να αποστείλει) 450.000 κομμάτια από το LG V10. Με άλλα λόγια, μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα κατάφερε να πουλήσει 10.000 κομμάτια σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, η LG δεν παραλείπει να σημειώσει ότι το μερίδιό της στις ΗΠΑ σε smartphones με οθόνη 5.7 ιντσών και άνω, ανέβηκε τον Νοέμβριο από 26.7% σε 35.7%. Σε αυτό προφανώς συνέβαλε το LG V10. Το κινητό είναι δημοφιλές σε ηλικίες από 25 μέχρι 35 ετών και σε στελέχη εταιρειών.

Το LG V10 έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, δεύτερη οθόνη 2.1 ιντσών 160×1040 pixels, κάμερα 16 Megapixel με OIS, laser autofocus, LED flash, δυο μπροστινές κάμερες 5 Megapixel, εξαπύρηνο Snapdragon 808, μνήμη RAM 4GB, επεκτάσιμη μνήμη 64GB, μπαταρία 3000mAh και Android 5.1.1 Lollipop.

lg v10 sales usa, LG V10: Πούλησε σχεδόν μισό εκατομμύριο σε 45 μέρες [ΗΠΑ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Χρόνια σας πολλά.Το βασικότερο χαρακτηριστικό του v10 ειναι οτι δεν σπάει αν πέσει κάτω παρά μονο με δοκιμασμένη μεγάλη πτώση, σε συνδιασμό με το οτι ειναι ενα εξελιγμένο g4 το κάνει κορυφαίο.

Dkstarlet

Ελλάδα ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει και πότε??? πως μπορώ να το πάρω??? 🙂 🙂 καλές γιορτές σε όλους!!!

Panos7GR

Δεν ξέρω πόσο χρήσιμη είναι η δεύτερη οθόνη (όμως είναι σαφώς πιο χρήσιμη απο εκείνες τις edge της Samsung), αλλά από design είναι κουκλί!!!! Μακάρι η LG να το υιοθετήσει και να το τελειοποιήσει στην G σειρά της.

JohnWave

Όποια είδηση αφορά phablets 5.5+ ιντσών που πάνε πολύ καλά στις πωλήσεις, με απελπίζει.

Gpapa

@JohnWave
Επειδή εσύ έχεις κόμπλεξ πρέπει να απαγορευτούν τα κινητά στις 5.5 και πάνω?

george

Gpapa δεν εχει κομπλεξ απλα κατω τον 5ιντζων δεν υπαρχει τιποτα σε πολυ καλο τηλ πλην της sony.μας εχουν ξεχασει εμας που θελουμε ενα τηλ με τα ολα του γιατι αυτα που εσεις θελετε δεν ειναι τηλ ειναι μικρα tablet που κανουν μονο για ναρκισσους κ τεμπελχαναδες.γιατι μη μου πειτε οτι κινηστε γενικοτερα στην ζωη σας κ σας βολευουν τετοια τηλ;αραχτοι social αργοσχολοι ειναι οι περισσοτεροι νεοελληνες.

Ιωάννης jb

Συμφωνώ με george… Είναι τραγικό αυτό που κάνουν οι εταιρίες!!!!
Πρέπει να σοβαρευτούν και να βγάλουν μικρά τηλ σε στυλ z5 compact ίσως και μικρότερα…
Τη δλδ οι 4 ίντσες είναι λίγες;;; (Γιατί όχι ένα κορυφαίο κινητό στις 4 ίντσες; Με τη κορυφαία κάμερα, επεξεργαστή sd820, 4 γιγα ραμ και 32αρα επεκτασημη μνήμη με ανάλυση hd)… Δεν είναι δυνατόν να τις θεωρούσαμε πολλές πριν 4 χρόνια και τώρα λίγες!!! Αυτά τα πράγματα είναι νομίζω τραγικά και πρέπει να σταματήσουν!!!

Μήνας

Ωραία άποψη έχετε… Αργοσχολοι είναι όσοι προτιμούν της πολλές inches? Σορρυ αλλά δεν γίνεται να μην σε τρολαρο ψιλε.. Άρχισε μπάσκετ μιας και δεν σε ακούνε η μεγάλες εταιρίες η πάρε κάνα γάντι του μπέιζμπολ..προλαβενεις και τον Santa

Panos7GR

Αλήθεια 4GB RAM σε 4 ιντσών κινητό για ποιό λόγο;

george

Μηνας αργοσχολοι βεβαια εκτος αν το τηλ με τις πολλες ιντζες το εχετε σαν δευτερο για παιχνιδια πιο ευκολο browsing κ.α.επιμενω δεν μπορεις να κινηθεις να εισαι ορθιως κ να εχεις για κυριο τηλ τον δισκο σερβιρισματος. εχετε χασει την μπαλα αμερικανια ολοι το μεγαλυτερο καλυτερο.ειπαμε να χωραει κ φατσαρες σας τι τις τραβατε 100 φωτο την μερα με την αφεντια σας;

Darth

@george βασικά όχι ακριβός…
σε 4 ίντσες το καλό hardware δλδ μπόλικη ram μεγάλο cpu μεγαλη camera κλπ κλπ πιάνουν μπόλικο χώρο (οκ το μασαμε)…ναι αλλά όλο αυτο το hardware είναι άκρος απαιτητικό σε ενέργεια…
αυτό σημαίνει ότι θέλει έστω μέτρια μπαταρια.. ναι αλλά που να μπει? δεν έχει χώρο πλέον… τότε εταιρίες έχουν δυο επιλογές
1, να εχει πάρα πολύ μικρή μπαταρια και να μην βγάζει ούτε μισή μέρα (προφανώς και δεν θα το αγοράσει κανείς)
2. να το κάνει δυο φορές ποιο χοντρό το κινητό (ένα μικρο τουβλάκι) για να χωρέσει μπαταρια (κάτι σαν xperia compact) πάλι λόγο πάχους θα εχει περιορισμένο κοινό…

ετσι θα έχει απώλειες….

οσοοοοο μπαταρίες είναι στάσιμες μικρές συσκευές με δυνατό hardware απλά ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΣ

giannis

@george

Το χουμε και ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ αλλα μαλλον αυτο δεν περασε απο το μυαλο σου. Τα 5.5+ ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να μπορεις εν κινησει:

Να διαβάζεις email χωρις να βγαζεις τα ματια σου σε μια 4αρα.
Να διαβασεις λιγο απο το ebook σου περιμενοντας σε μια ουρα
Να δειξεις σε εναν συνεργατη μια λεπτομερεια στη φωτογραφια ενος προϊόντος η μιας εγκατάστασης.
Να γραψεις στα γρηγορα ενα κειμενακι(οπως αυτο το σχόλιο που γραφω) η ενα post γαι την ιστοσελιδα ή το blog η το facebook της επιχειρησης σου.
Να διασκεδάσεις βλεποντας μια ταινια στο μετρό χωρις να βγαζεις τα ματια σου για να δεις τους υποτιτλους.

και ολα αυτα σχεδον σαν ταμπλετ αλλα με καλυτερη φορητοτητα.

Εγω που προτιμώ να διαβαζω βραδυ στο κρεββάτι βολεύομαι πιο πολυ με το κινητο παρα με το 10ιντσο tablet

george

Darth βασικα εγω δεν μιλησα για 4ιντζες κ οχι να φοραει οτι καλυτερο κυκλοφορει.εγω θα ηθελα να υπαρχουν επιλογες κ στις κατηγοριες κατω των πεντε ιντζων.για μενα ενα τηλ 4.7 με τον τελευταιο επεξεργαστη κ 2γιγα ραμ ειναι τελειο.δηλαδη σαν το sony.αλλα για πες μου εκει κατω ποσα τηλ ειναι;ενα sony ενα samsung η οποια δε θα το ξαναβγαλει κ μιλαω για το alpha κ μετα το χαος.κ ποσα υπαρχουν απο 5.2 μεχρι 6;αν βαλεις κ τους κινεζους μεσα εχεις μια λιστα απο επιλογες που βαριεσε να διαβαζεις.ελεως δηλαδη μινι το πενταινζο;δεν εχω κατι με κανενα αλλα μου πεταχτηκε ο αλλος κ ειπε το αλλο το παιδι κομπλεξικο.ε λοιπον ναι εγω γινομαι κομπλεξικος οταν σας ακουω να μιλατε για χρηστικοτητα σε τετοια θηρια.χωρια οτι φενεστε κ γελοιοι οταν μιλατε με τα ταψια στο αυτι.

george

giannis αν το χρησιμοποιεις στην δουλεια σου κ γενικοτερα οτι κ αν κανεις δε μου πεφτει λογος εννοείτε μην τρελαθουμε κιολας αλλα με ενοχλησε ο Gpapa που πεταχτηκε κ ειπε τον αλλον κομπλεξικο μη χασει κ καμια επιλογη απο τις 1000 που εχει σε αυτες τις ιντζες κ παρουμε κ εμεις καποια στιγμη αξιολογο τηλ.γιατι μονο με ζ5 ζ3 κ alpha στα 400 ευρω δουλεια δε γινετε ειναι πολλα τα λεφτα.ενω εσεις περνετε κατι κινεζικα τουμπανα με 200 κ 250 ευρω αλλο πραμα.

vladimiros

Ελα :@ george σου βρηκα κινητο εσενα ακουσαν και θα το βγαλουν οριστε δεστο https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-mini-leaked-7945/
Παιζει να το ειδες κιολας..αντε δεν εχεις παραπονω τωρα!!

Πλακα πλακα παιδια πρεπει να αρχιζουν να βγαζουν ναυαρχιδες στα 4,6 κ 4,7 δεν γινεται να ειναι ολα πανω απο τις 5″.. οπως ξερετε ολοι μονο η sony το κανει αυτο,,και αποτι φαινεται μπορει και η Samsung!

Paraksenos

@ george
Βλέπω είσαι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων αδερφέ!
Το τηλεφωνάκι (λέμε τώρα) λογικό είναι να έχει τόσο καλές πωλήσεις αφού δείνει ότι ακριβώς θέλουν οι φίλοι του Android απο ένα τηλέφωνο!
Και πάνω απ’ όλα μια απο τις καλύτερες κάμερες σε κινητό!

Τώρα για όσους λυσσάξανε με το μέγεθος, πρέπει να είστε αρκετά κοντοί με μικρούλια στρουμπουλά δαχτυλάκια για να το πέρνετε τόσο προσωπικά 😀
Σας ξυνίζουν και οι κινητάρες που είναι 5 ίντσες? Ή μήπως είστε οι κλασσικοί Ελληναράδες που το μέλος σας δείχνει μικρό μπροστά στην τεραστιότητα του κινητού εεε?!

Πλάκα κάνω πλάκα κάνω, καλές γιορτές και με ψυχική υγεία μαγκίτες!!

Thanosgr13

Διαλέξτε ρε παιδιά όταν η Apple έβγαζε στις 4 ίντσες γκρινιάζατε ότι ήταν λίγες

rose

Δεν θέλουμε άλλο μεγάλες οθόνες …. Οι 2″ίντσες του νοκια 3310 χωρίς χρώματα είναι υπεραρκετη για τηλεφωνο…

Ιωάννης jb

Panos7GR… Γιατί να έχει 4 γιγα ένα 6ιντσο και ένα με 4 ίντσες να μην έχει; Υπάρχει περίπτωση το μικρό να μη μπορεί να κάνει κάτι που κάνει το μεγάλο; Ώρες ώρες απορώ με μερικά σχόλια!!!! Με το μικρό νομίζετε κάποιοι ότι δε μπορείς να ανοίξεις 20 καρτέλες στο chrome; Δε μπορεί να κατεβάσει κανεις 200 εφαρμογές; Με ένα super 4ιντσο δε θα μπορούσατε να έχετε 20 σελίδες γεμάτες windjet;;;;;;
Κάνετε λες και δεν είχατε ποτέ σας κινητό με 3μιση ίντσες.. Απλά σαςβάζουν τα καλά τα specs στα 6ιντσα και νομίζετε ότι μόνο εκεί χρειάζονται και πουθενά αλλού..
Συν του ότι με το μικρό έχει κανείς φορητοτητα και γίνονται όλα και με το ένα χέρι….

Ιωάννης jb

Και για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω 4 ίντσες, στην ουσία εννοώ να μπορεί να πιάνετε… δλδ να έχει πλάτος μικρότερο από 6 πόντους και ύψος μικρότερο από 12… Το πάχος δε θα με πειράζε να είναι ακόμη κ στο 1 εκατοστο!!! Πάλι λεπτό θα το έλεγες…
Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουν τα πιο πολλά κινητά πλάτος 7-8 εκατοστά, ύψος 14-15 και πάχος 0,6-0,7.. Ε όχι φτάνει..!!!!!! Όχι άλλο κάρβουνο!!!!

radiohead

Νομίζω οτι το μέγεθος 5,5 – 6 ίντσες είναι πολύ “έξυπνο” και θα δούμε μεγάλο ανταγωνισμό των εταιριών με δυνατά phablets στο προσεχές μέλλον. Η πολυχρηστικοτητα τους οφείλεται στο γεγονός οτι αντικαθιστούν οχι μόνο τα tablets, αλλά με την ραγδαία εξέλιξη των mobile cpu και gpus, ακόμα και τα laptops. Πρόκειται για 3 σε 1 συσκευές, για pc τσέπης βασικά με δέκτη τηλεφώνου..

Bill

Οσο θελουν οι Κινέζοι και οι Ινδοι τηλέφωνα παντόφλες και εμείς παντόφλες θα αγοράζουμε

Panos

Επειδή δεν βλέπω καμμια άποψη για το άρθρο ας σχολιάσω εγώ.. Τούμπανο το βλέπω κ αν έρθει Ελλάδα είναι μέσα στις επιλογές μου. Τώρα για το μέγεθος ο καθένας ότι τον βολεύει… Χρονια πολλα σε ολους!

Pantelis

Λίγα λόγια περί κινητού!!
Εγώ πάντως βλέπω ενα super κινητό απο την LG και θα είναι σίγουρα η επόμενη αγορά που θα κάνω!!
Καλές γιορτές,χρόνια πολλά σε όλους

Panos7GR

@Ιωάννης jb: Κι εγώ απορώ ώρες ώρες με υπερβολικά σχόλια που ειπώνονται χωρίς ίχνος λογικής.
Φυσικά και γίνεται καλέ μου φίλε ένα 4ιντσο να ανοίξει 20 καρτέλες στο Chrome, να έχει 200 εφαρμογές που οι 150 να είναι παιχνίδια κτλ κτλ. Όπως άνετα μπορεί να τα κάνει αυτά κι ένα Omate TrueSmart με 4GB RAM με τις 1.54 ίντσες οθόνη του. Φοβερό;! Αφού μπορούν γιατί όχι να μην βγάλουμε, έτσι; Άσχετα αν δεν είναι πρακτικό… Βλέπεις το θέμα δεν είναι αν μπορείς.
Δεν λέω να μην υπάρχουν επιλογές σε μικρότερες ίντσες και να υπάρχει κάθε χρόνο μια γκάμα επιλογής από 3.5-3.7 ίντσες μέχρι 6, λέω πως ότι top hardware σε τόσο μικρές ίντσες είναι ανουσιο.
Δεν αντιλεγω πως όλοι είχαμε πίσω στο 2010-2011 κινητά 3.5 έως 4 το μάξιμουμ ίντσες κινητά, όμως δεν τα χρησιμοποιούσαμε με τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε τώρα. Browsing για παράδειγμα από το τότε κινητό μου δεν θυμάμαι να έκανα. Νομίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου…

Nio

Γιατί να μην είναι αργοσχολοι αυτοί που έχουν μικρό κινητό και οι άλλοι που έχουν μεγάλο για να κάνουν την δουλειά τους επαγγελματίες???
Αργοσχολος είναι αυτός που μπορεί να έχει υπολογιστή στην τσέπη του και θέλει 4 ίντσες “smartphone”…….. Ούτε σε νεογέννητο δεν έπαιρνα 4 ίντσες κινητό. Έλεος.

dimitris

τα κινητα με τετοιο μεγεθος προφανως δημιουργηθηκαν για ατομα που δουλεουν σε εταιριες κατα κυριο λογο που θελουν να δειξουν το project τους,ειναι συχνα στο διαδυκτιο και γενικα χρειαζονται τετοιου μεγεθουσ κινητα..αυτος ο οποιοσ δουλευει σε οικοδομη η σε εργοστασιο θελει κατι μικρο και ανθεκτικο που να μην χαλασει η μητρικη απο την πρωτη μερα που θα το παρει στη δουλεια..παντως συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχουν κινητα σε compact μεγεθος με δυνατα χαρακτιριστικα αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο λογω του οσα ειπε και ο darth

george

Βρε την παλευετε μια σταλα;ποια project ποια δουλεια;ναι γινονται κ αυτα αλλα μη με τρελλαινετε που μου κανετε κ παρουσιαση απο το κιν σας και εκει εχετε ολοι τις επαγγελματικες σας δουλειες.κ ωπα ωπα δηλαδη απο ενα μικρο σε ιντζες τηλ δεν κανεις παρουσιαση;την παρουσιαση την κανετε με το να μαζευεστε ολοι πανω απο τον ωμο του αλλου κ κοιτατε την οθονη;η μεσω screen mirror;λοιπον το μεγαλο τηλ βολευει στο gaming στο αραγμα για browsing κ στο οτι οπως εχω πει κ ξαναλεω χορταινεις την μαπα σου κ τον ναρκισσισμο σου.για αυτο κ ειναι μοδα απο γκομενες μεχρι κινεζοινδους που τωρα βλεπουν ασπρη μερα κ ειναι wanabe γιαπιδες.

Ιωάννης jb

Nio το τερματισες!! απ’τα χειρότερα σχόλια που έχω διαβάσει..

Panos7GR.. Μίλησε κανείς για 1,5 ή για 2 ίντσες οθόνες?? Δλδ τόσο απίστευτο σου φαίνεται να έχει κανείς 4 ίντσες τηλ?? Δλδ πόσο πρόβατα μπορεί να είναι οι καταναλωτές απορώ!!!!
Κι εγώ 5,2 ίντσες τηλ έχω, αλλά κάποιες στιγμές είναι πολύ άβολο και πραγματικά τώρα δε με εξυπηρετεί!!!
Κ σκέφτομαι ο κόσμος παίρνει κάτι για να τον βοηθάει και για να τον εξυπηρετεί στις ανάγκες επικοινωνίας… Αυτό γιατί με κάνει να σκέφτομαι έτσι… μήπως θα πρέπει να το σκεφτείτε αυτό και πολλοί από εσάς;;;;
Αυτό με τα top specs σε 4 ίντσες είναι από τα όνειρα μου πλέον… Κρίμα που καταντήσαμε έτσι.. όσοι λέτε δε χρειάζονται λέτε αυθαιρεσίες όπως αυθαιρεσίες λέτε και όσοι λέτε ότι δεν είναι εφικτό για διάφορους λόγους!!!!

Vasilis

george , είσαι φοβερός!!! πάντως έχει καταντήσει αντί αισθητικό και βλακώδες να βλέπεις τυπάδες με 5,5 ίντσες και 6 στο αφτί … εγώ περισσότερο το θεωρώ αντιπαραγωγικό για ένα στέλεχος παρά κάτι ουσιώδες…και στο κάτω κάτω πιο επαγγελματικό παρμένει το laptop , άντε και κάνα καλο tablet…

Σταύρος Χρι

Εγώ μια φορά κινητό κάτω από 5,7 ίντσες δεν θα έπαιρνα ποτέ πλέον (εδώ κι 2 χρόνια) κι σίγουρα απέχω πάρα πολύ από τον ορισμό του αργόσχολου… Απλός η δουλειά μου είναι γραφείου πράγμα που κάνει την μεγάλη οθόνη απαραίτητη σε οτιδήποτε, από το σαχλαμάρισμα στο fb μέχρι κι την μελέτη κειμένων PDF… Συμφωνώ ότι όταν είσαι φορτωμένος με 10 σακούλες Super market κι χτυπάει το τηλέφωνο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αλλά όχι τόσο ώστε να αντισταθμίζουν τα πλεονεκτήματα της μεγάλης οθόνης…
Κι τονίζω ότι μιλάμε για μεγάλη οθόνη κι όχι μεγάλο κινητό… Κανείς δεν θέλει τα μεγάλα κινητά αλλά όλοι θέλουν τις μεγάλες οθόνες…

giannis

Οχι George δεν κάνουμε PowerPoint παρουσιασεις με τα phablet και ναι ενα καλο ταμπλετ ή ενα laptop ειναι σαφως πιο πληρεις λυσεις.
Η φορητοτητα και η ευκολια του κινητου ομως δεν παιζεται.
Και αντιθετα με τον Panos7GR εγω το 2008 εκανα browsing, εστελνα mail κι ανεβαζα στο tube βίντεο που ειχα τραβηξει, με το N95, και μετα με το iphone 3g το omnia 8910 και το 4αρι, και διαχειριζομουν και shop στο ebay. Αλλα ηταν μαρτυριο με τετοιες μικρες οθονες σε συγκριση με την ευκολια την τωρινη που ολα γινονται αν θελω απο το κινητο χωρις να με πονανε τα ματια απο την προσπαθεια. Σαφως και με ενα iphone 5s θα τα εκανα αυτα αλλα οχι με την ιδια οπτικη ανεση

dimitris

george ματαιο να σε πεισω εχεισ ηδη την γνωμη σου και δεν ακους αλλους…τεσπα ουτος η αλλως κ μενα δεν μαρεσουν τα phablet οποτε δεν το κουραζω….τελος συμφωνω με giannis περι των προνομιων των phablet εναντι των compact

Panos7GR

@Ιωάννης jb: Είπες “Με το μικρό νομίζετε κάποιοι ότι δε μπορείς να ανοίξεις 20 καρτέλες στο chrome; Δε μπορεί να κατεβάσει κανεις 200 εφαρμογές; Με ένα super 4ιντσο δε θα μπορούσατε να έχετε 20 σελίδες γεμάτες windjet;;;;;;” Και σου ξανά απαντάω στην πράξη μπορείς ακόμα και σε λιγότερες ίντσες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ!!!! Τι δεν κατάλαβες; Γι αυτό και θεωρώ top specs σε 4ιντσο είναι ανούσιο. Για δοκιμή άσε τωρινό σου κινητό και πάρε το παλιό σου. Αν αντέξεις να κάνεις browsing της προκοπής σε παραδεχομαι! “Κ σκέφτομαι ο κόσμος παίρνει κάτι για να τον βοηθάει και για να τον εξυπηρετεί στις ανάγκες επικοινωνίας… Αυτό γιατί με κάνει να σκέφτομαι έτσι… μήπως θα πρέπει να το σκεφτείτε αυτό και πολλοί από εσάς;;;;” λες. Μήπως εσύ θα έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα ότι ο κόσμος στράφηκε στις 5+ ίντσες γι αυτόν τον λόγο; Πλέον η επικοινωνία γίνεται μέσω texting κι οποίος αντιλέγει ας κοιτάξει καλυτερα τον κόσμο γύρω του. Για πες μου το ίδιο βολικά έγραφες σε 4 ίντσες κινητό; Όταν το πληκτρολόγιο σου έπιανε περίπου την μισή οθόνη για να μπορείς να πληκτρολογήσεις άνετα ήταν καλά ή που όσοι είχαν χοντρά δάχτυλα έγραφαν σε landscape ή έβαζαν το… Συνέχεια »

παπαροκάς tiamat

Μαρεσουν τα 12 ιντσων κινητα και τα 5.5 μου φαινονται μικρα, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι αμετρητες φορες κραταω κατι στο ενα χερι και με το αλλο προσπαθω να χειριστω κινητο και απλα κατεβαζω καντηλια γιατι απλα δε γινεται!!

With that said, ζηλευω το z5 compact σαν μεγεθος….

Ασχετο, Το v10 ειναι το κινητο της χρονιας !

Panos7GR

Γίνεται… Γίνεται… ! Βάλ’το σε one-handed mode και θα είσαι άρχοντας! 😉

Συμφωνώ για το V10 συμφωνω. Ίσως υπερβολικό το κινητό της χρονιάς, αλλά το καλύτερο της LG για φέτος είναι σίγουρα.

george

Παιδια σε οτι κ αν εχω πει ζηταω συγνωμη κανενα δεν ηθελα να προσβαλω κανεις δεν ειναι αργοσχολος απλα πηρε μια καφενειακου επιπεδου μορφη η συζητηση κ φταιω κ εγω σε αυτο.αλλα στο κατω κατω κακο ειναι να το κανουμε κ λιγο καφενειο;απλα μισος κ κακια προς κανενα δεν ηθελα να βγαλω.

giannis

@George
Προς θεου φιλε κανεις δεν θυμώνει στ αληθεια. Δεν γνωριζόμαστε απο κοντα και η δια πληκτρολογιου επαφη ευκολα δημιουργει παρεξηγησεις.καλες γιορτες να χεις

aggelos

Αυτό το ζόρι που υπάρχουν μεγάλα κινητά δεν το καταλαβαίνω. Άλλοι θέλουν παπάκι, άλλοι μηχανή, άλλη σμαρτ κοκ, ότι βολεύει τον καθένα! Εμένα με βολεύουν οι 5.5-6 ιντσες και δεν έχω θέμα, δεν κράζω όσους χρησιμοποιούν μικροτερα, έχουν άλλο γνώμονα να ειναι μικρότερο.
Για όλους υπάρχουν μεγέθη που βολεύει, τόσο απλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.