LG V20/ V11: Επιβεβαιώνεται και έρχεται μέσα στο έτος

Η LG επιβεβαίωσε την κυκλοφορία ενός νέου smartphone της σειράς V μέσα στους επόμενους μήνες, επαληθεύοντας τις φήμες. Κατά πάσα πιθανότητα η νέα συσκευή θα είναι ο διάδοχος του LG V10, με επικρατέστερες τις ονομασίες V20 ή V11 χωρίς αυτές να είναι ακόμα επίσημες.

The launch of the new V series and expanding sales of mass-tier K and X series models are expected to improve the business unit’s performance next quarter.

Να θυμίσουμε πως το LG V10 έχει ενσωματωμένη και δεύτερη βοηθητική οθόνη 0.2 ιντσών, μια ενδιαφέρουσα καινοτομία που όμως φαίνετα ότι δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν πρόσφατα δει τα φώτα της δημοσιότητας, ο διάδοχος του V10 θα έκανε την παρθενική του εμφάνιση τον Σεπτέμβριο, δηλαδή έναν μηνά πριν συμπληρωθεί ο ένας χρόνος κυκλοφορίας του πρώτου.

Σχετικά με την επιβεβαίωση από την LG, εκείνη ήρθε μέσα από την αναφορά της για τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της χρονιάς.

Σύμφωνα με την LG, υπάρχουν απώλειες 132 εκατομμυρίων δολαρίων συγκριτικά με το δεύτερο τρίμηνο του 2015 και το φταίξιμο είναι εν μέρη στο LG G5. Η εταιρεία θέλει να επιστρέψει δυναμικά στην αγορά των high-end smartphones και με τον συνεχιστή της σειράς V μπορεί να το κάνει.

LG V20/ V11, LG V20/ V11: Επιβεβαιώνεται και έρχεται μέσα στο έτος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Καλα να παθει!!!
Αρθρωτα phones και π@ες μπλε!!
Θα βαλει μυαλο με το v20? Δε το κοβω!

Geo pap

Οτι πιο ομορφο εχει βγαλςι η lg και γενικα απο κινητο σαν εμφανιση μ αρεσει παρα πολυ αλλα..,θα μπορουσε να ειχε κρατησει το σχεδιο και να το ειχε βγαλε για g5 στις 5-2 η 5-5 ιντσες,

Crasher

τι προτείνετε Z5 premium ή v10?

Νικος

Σε τετοια λευτα καλύτερα P9 επειδη το ζ5 μεν σχετικα καλο αλλα σχετικα παλιο γιατι αν παρεις κινιτο 400 500 ευρω το κρατας τουλαχιστον 1 -2 χρονια…

Γιώργος Μπλατσαρας

V10!!!!!!!

vladimiros

@Crasher εννοειτε το Ζ5ρ θα σε κρατησει αρκετα χρονια,καλο το V10 αλλα με την Lg δεν ξερεις τι σε ξημερωνει,σαν την ποιοτητα τις sony δεν εχει κανενας!

VestMan

Ως κάτοχος του G5 εδώ και λίγες μέρες έχω να πω ότι είναι πολύ αδικημένο στα social media και στα κανάλια του you tube.. Η εμφάνιση είναι υποκειμενική και μάλλον στους περισσότερους δεν αρέσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω δει τα κατασκευαστικά λάθη και ατέλειες που δείχνουν στο you tube. Γενικά είναι πολύ δυνατό κινητό με μόνο μείον σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η μπαταρία η οποία εμένα μου βγάζει 3.30 ώρες SoT με όλα ανοικτά και μου αρκεί για μια μέρα.

tsagarogiorgis

Γνωμη μου ειναι να βγαλει ενα κινητο μεσαιας κατηγοριας με εμφανιση lg km900 arena..οτι πιο ομορφο εχω δει σε κινητο

Μάκης

@Crasher θέλει και ρώτημα ρε συ! Φυσικά το Ζ5 premium από τα καλύτερα smartphone εκεί έξω.

eemix

Προσωπικά, ένα νέο v10, με μπαταρία που θα βγάζει με βαριά χρήση άνετα τη μέρα και προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα πολύ καλή κάμερα, το HDR+ των Nexus (ουτοπικό αυτό το ξέρω), θα ήταν μακράν το καλύτερο κινητόανεξαρτήτως χρημάτων.

Φωτης

Στην κατηγορια του V10 υπαρχει ένας σοβαρός αντίπαλος κ ειναι το mate 8..

alex touba

Βαλτε μπαταρια νουμεραααα!@εκει στην lg γιατι μας εχεται γραμενους με αυτονομια χειροτερη απο ολους ισως και στο g3 και στο g4 και στο flex2 δηλαδη τι αλο θελεται να δειτε η νακουσεται για να βαλεται μυαλο!!@λες και ο καθε χρηστης ειναι αναγκασμενος να αγοραζει και δευτερη μπαταρια η παουερ μπανκ μακακες ε μακακες!@Γεια να βγαλουνε εξτρα λεφτα γηνονται ολα.Και η σαμυ επεσε σαυτη τη λουμπα με το ς6 μαπα αυτονομια χωρης μνημη και ομορφια και μακακιες λες και θα βαλουμε τα κηνητα σε πασαρελα.Ναναι ομορφο ειναι καλο αλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Γιαυτο και εβαλε μυαλο γρηγορα η σαμυ και εβαλε μεγαλυτερη μπαταρια αδιαβροχοποιηση και καρτα μνημης στα ς7 και ανεβηκαν οι πωλησεις μπαμ μπαμ

crasher

Ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας ο λογος που σκεφτομαι το V10 ηταν κυριως λογω της αποσπωμενης μπαταριας και της παραπανω μνημης ram απο την αλλη το Z5 premium εχει καλυτερο επεξεργαστη , καλυτερη μπαταρια και καλυτερη οθονη

Geo

@alex touba, ή αποσπομενη και μικρότερη μπαταρία ή monoblock και μεγαλύτερη γιατι και τα 2 δε γινεται. Οσον αφορα τις 2 συσκευες ειναι και οι 2 πολυ καλες με την 4k αναλυση του z5p να ειναι υπερβολη και μαλλον πιο πολυ επιβαρυνση της Gpu, ο προβληματικος απο θεμα θερμοκρασιων sd810 στο z5p φαινεται να δουλευει οκ λογω extra πατεντας της sony οποτε δε νομιζω να δεις throtling. Απ την αλλη, η μικρη οθονη του v10 ειναι πιο πολυ gadgetia παρα must have ενω το double tap to wake/sleep θεωρω πως ειναι οτι πιο επαναστατικη firmware πατεντα ever (Nokia N9 ftw!) και αν μαθεις σε αυτο δυσκολα το αποχωριζεσαι.

vasilist

Παιδιά το g5 είναι πολύ καλό τηλέφωνο γρήγορο και αξιόπιστο, δεν βρίσκω κάτι να μην μου αρέσει και χαίρομαι για την αγορά μου, και για το τηλέφωνο αλλά γιατί μπόρεσα να δω πέρα από την λάσπη που του ρίχνουν στα reviews για άσχετα πράγματα που φέρω έχω δει τίποτα από αυτά που λένε.

GS

Το V10 έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη?
Πάντως είναι εντυπωσιακό τηέφωνο

Αλέξανδρος

@crasher εννοείται το Z5 premium. Και μόνο την οθόνη που οι άλλοι θα την βάλλουν στα κινητά τους σε δύο χρόνια και αν, αυτό μετράει. Το 4k μόνο για vr να το πάρεις και να βλέπεις ταινίες, είναι ότι πρέπει γιατί ακόμη και με 2k βλέπεις pixel.
Το κινητό είναι κάτσε καλά αλλά η τιμή του δεν πέφτει με τίποτα. Φυσικά μην αδικήσω και το v10 που το έχει φίλος, πολύ καλό, αλλά ανάμεσα στα δύο φυσικά το Z5p.

tarif16

@crasher…..@Αλέξανδρος @Μάκης @vladimiros
lg v10 360euro—–sony z5 p 560euro

προφανώς οι κάτοχοι sony ευλογούν τα γένια τους,λογικά κάτοχοι z5…σε αυτό το εύρος τιμής πας καρφωτός σε samsung s7 edge και όχι σε συσκευή με μπρικ σχήμα και μπέζελ 5αετίας!!!!
όσο για το lg v10,με 360,δε μιλάμε για vfm συσκευή,αλλά θα κάνεις ληστεία!!!!
κάμερα,οθόνη,δεύτερη οθόνη,όσο να ναι είναι καινοτομία,αλαγκάριστο,5,7 η κύρια οθόνη….λέει ο φίλος πιο πάνω βλέπει πίξελ σς 2κ οθόνη!!!!…εντάξει,το παραξηλώσαμε λίγο,σε αυτό το μέγεθος και οι 720p οθόνες δεν πιξελιάζουν!!!
δικά σου τα γένια,δικά σου και τα χτένια mr crusher….απλά παραθέτουμε τα γούστα μας!!

Αλέξανδρος

@tarif16 δεν έδωσες προσοχή σ’ αυτό που έγραψα. Αν προσέξεις γράφω μονο σε vr φαίνονται πιξελ και όχι σε κανονική λειτουργία. Εδώ με δυσκολία βλέπεις σε 720p σε 2k θα δεις σε κανονική χρήση;
Από εκεί και πέρα δεν έχεις άδικο για το s7 αλλά και πάλι γράφω ότι το z5p δεν πέφτει με τίποτα η τιμή του ( άσχετα αν τον Σεπτέμβρη κλείνει ένα χρόνο ).
Το Z5p αν πέσει στα 350-400€ μέχρι τις γιορτές είναι καλή φάση ειδάλλως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και όσο και πρωτοποριακό να είναι το 2017 θα δούμε δυνατές συσκευές και η Sony θα το έχει να το χαίρεται στις αποθήκες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.