LG V30: Το πρώτο ολοκληρωμένο render

lg v30 render, LG V30: Το πρώτο ολοκληρωμένο render

Πριν από ένα 24ωρο η ίδια η LG μίλησε για κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου LG V30 δίνοντας μάλιστα και μια εικόνα από το κάτω μέρος της plastic OLED οθόνης, όπου φάνηκε πόσα λεπτά θα είναι τα bezels.

Σήμερα, διέρρευσε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο render, αλλά δεδομένου ότι το wallpaper που χρησιμοποιήθηκε ανήκει σε ένα παλιό iPhone, η λογική λέει ότι δεν είναι επίσημο της LG. Ωστόσο, και πάλι αποκαλύπτει το συνολικό design.

Βλέπουμε μια συνέχεια της σχεδιαστικής γραμμής του LG G6 με πιο λεπτά περιθώρια και στρογγυλεμένες γωνίες.

lg v30 render, LG V30: Το πρώτο ολοκληρωμένο render

Η ίδια η LG έχει επιβεβαιώσει την οθόνη 6 ιντσών OLED FullVision, με aspect ratio 2:1 και ίδια ανάλυση με το LG G6, QHD+ (1440×2880 px). Το νέο panel προστατεύεται από Gorilla Glass 5, και απαιτεί λιγότερη ενέργεια, κάτι που ευνοεί την μπαταρία.

Λόγω της FullVision, το σώμα του LG V30 θα είναι μικρότερο από του LG V20. Το bezel στην επάνω πλευρά είναι μειωμένο κατά 20%, και στην κάτω κατά 50%. Για να ελευθερωθεί περισσότερος χώρος, το LG logo θα μετακινηθεί από την κάτω πλευρά της οθόνης, στην πλάτη.

Η επίσημη ανακοίνωση του LG V30 θα γίνει 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο της IFA 2017. Μεταξύ άλλων θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB RAM και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kassandros

ωραίο φαίνεται…..είδωμεν!

Παπαροκας tiamat

Πολυ βελτιωμενο απο το g6 που ταν πολυ βελτιωμενο απο το g5 αλλα τι να το κανεις οταν δεν εχεις αξιοπιστο σερβις και 7 στις 10 συσκευες σου εχουν προβλημα!

Παραδεχομαι ομως οτι ειναι πολυ πιο ομορφο απο s8 που ναι εντελως μακροστενο. Ειναι περισσοτερο ιδιο με το επετειακο αιφον που παρολο οτι θαναι 18 προς 9 ειναι πιο ισορροπημενο σε διαστασεις μηκους πλατους!

Ο λογος που δε πηρα το s8 ηταν κυριως αυτος
,η μικροτερη μπαταρια απο s7 και το αχρηστο δακτυλικο αποτυπωμα

Παπαροκας tiamat

Νομιζω ο johnwave ελεγε ποσο τραγικα ειναι τα πλαινα μπεζελ του g6 οπου δεν εγινε καμια προοδος . Βλεπωντας τα μηδαμινα πλαινα μπεζελ του v30 και ποσο υπεροχα πλεον μοιαζουν, καταλαβαινεις οτι παλι ειχε δικιο…..

Legend

@παπαροκας tiamat +1

forneverarrow

Το G5 δεν ήταν καλό επειδή το διαβάσατε στα reviews ή επειδή το δουλέψατε και δεν σας άρεσε? Γιατί και εγώ το είχα ξεγράψει όταν βγήκε και διάβαζα τα γνωστά reviews από τα γνωστά sites μέχρι που το πήρα και δαγκωσα τη γλώσσα μου!

Το G6 είναι άσχημη συσκευή, σε λάθος κατεύθυνση κατά τη γνώμη μου και με πολύ πιο φτηνιαρικη αίσθηση στο χέρι από το G5 ή ακόμα και από το G4 με το leather cover. Δέχομαι όμως ότι έχει καλύτερη κάμερα και φυσικά τα specs και την υψηλότερη ανάλυση. Θετικό και το ότι στενεψε σαν συσκευή με τη νέα αναλογία και είναι πιο καλή στο κράτημα.

Το V30 όπως το βλέπω εδώ είναι όμορφο αλλά όχι πρωτότυπο, μιας και έχουμε δει τον ίδιο σχεδιασμό στο K8 2017 (αν δεν κάνω λάθος) και όντως μετράει. Ελπίζω βέβαια να έρθει στα μέρη μας γιατί ακόμα δεν έχω δει από κοντά κανένα V όλα αυτά τα χρόνια.

JohnWave

@Παπαροκας tiamat, πάω στοίχημα ότι το πλάτος των πλαϊνών του V30 θα είναι ίδιο ακριβώς με αυτό του G6. Απλά το G6 έχει επίπεδη οθόνη και φαίνονται φάτσα κάρτα ενώ στο V30 κρύβονται στις καμπύλες όπως συμβαίνει και στο S8. Πιστεύω πως οι εταιρίες πάνε η μία μετά την άλλη στις καμπυλωτές οθόνες και για αυτόν το λόγο. Δεν μπορούν ακόμα να εξαφανίσουν πραγματικά τα πλαϊνά και χρησιμοποιούν τις ελαφρά καμπυλωτές οθόνες για να δημιουργήσουν τη ψευδαίσθηση ότι τα εξαφάνισαν. Η μεγάλη πρόοδος φέτος έγινε για μένα στα πάνω και στα κάτω μόνο.

Σταύρος Χρι

Το ομορφότερο android smartphone που έχω δει ποτέ (τουλάχιστον σε render) από κοντά θα δείξει !

Λευτερης

Η lg βγαζει αρκετα καλα κινητα τα οποια υποτιμουνται στα reviews αλλα απο θεμα αξιοπιστιας ειναι αθλια. Ειχα g2 κιτρινιλεςνστην οθονη, χαλασμενη κεραια στους 2 μηνες δεν επιανε σημα. Ειχα ασφαλεια και μου εδωσαν το g3 με 40 ευρω. Τα ιδια με την οθονη και μια μερα το πασιγνωστο bootloop το οποιο συνεχιστηκε και στο g4 οπως διαβασα. Πηρα το g5 γιατι το βρηκα σε προσφορα. Εξαιρετικο κινητο αλλα η οθονη στο 3μηνο ανεπτυξε το γνωστο προβλημα των g5, την κατακρατηση εικονας η οποια δεν αναγνωριζοταν καν απο το σερβις της εταιρειας. Ηταν κατι πολυ εμφανες και στο διαδικτυο εχει γινει σαλος με το screen retention bug. Μετα την αναβαθμιση σε nougat το gps δεν κλειδωνε σε δορυφορους κατι που δεν φτιαχτηκε ποτε με καινουργια αναβαθμιση. Το πουλησα πηρα pixel xl και βρηκα την υγεια μ πριν με προλαβει το bootloop παλι

Dmn

Ωραίο φαίνεται και επιτέλους oled οθόνη σε lg κινητό! Αλλά είναι γελοίο να βλέπω όλες τις εταιρείες να ακολουθούν ένα μοτίβο…μια γραμμή που χαράζει η Samsung ή η Apple. Περίμενα κατι πιο καινοτόμο/ προτοτυπο απτην lg ειδικά. Αλλά αφού ο κόσμος θέλει σαν τα πρόβατα όλοι να εχουν το ίδιο, οι εταιρείες πράτουν αναλογα.

Άλλωστε η lg είναι η μόνη που πήρε τόσες φορές το ρίσκο και πήγε να καινοτομίσει και να χαράξει δικιά της γραμμή (lg gflex, g3,g4, g5)
Όμως οι πωλήσεις της πιάσαν πάτο και έχει πάθει ζημιά στον τομέα των high end κινητών.
Οπότε με το g6 και με το v30 ακόμα περισσότερο όπως φαίνεται στα leaks, πήγε στη “σωστή” γραμμή και έγινε απο καινοτόμος Κορεάτης “καλός Κινέζος copy cat”

Το μόνο που μαρέσει είναι πως η οθόνη φαίνεται να είναι λιγο πιο φαρδυά. Αυτά τα 18,5:9 και τα 2:1 αναλογίες είναι ένα χάλι. Κάνουν το κινητό ναι μεν βολικό στο χέρι αλλά σαν τηλεκοντρόλ. Και κάνουν την οθόνη να φαίνεται πολυ μικρότερη απότι είναι…
Έβαλα το note 4 που έχει 5.7 ίντσες οθόνη δίπλα στο s8 που ειναι 5.8 και η οθόνη του note φαινοταν διπλάσια λόγο φάρδους.

Demonium

Δεν είχα ποτε lg οπότε δεν έχω καμία εμπειρία Απο θέμα αξιοπιστίας να σας πω την δικιά μου εμπειρία πάντως. Κάτοχος samsung note edge. Το πρώτο κινητό που βγήκε με κυρτή plastic oled οθόνη στην μια πλευρά και μάλιστα ήταν το πρώτο edge κινητό που βγήκε ποτέ. 900+ αρχικη τιμή. Το πήρα σε προσφορά στα 600. Στο κατάστημα είχαν βάλει δίπλα το lg g flex 2 προσφορά στα 350 ευρώ. Παρόλλο που είχε και αυτό plastic oled οθόνη, τα έβαλα δίπλα δίπλα και η φωτεινότητα της οθόνης του lg στο 100% ήταν σαν του note edge στο 50% χωρίς υπερβολές. Πήρα το note edge λοιπόν και μέσα σε ενάμιση χρόνο μου έβγαλε η δευτερεύουσα πλαινή κυρτή οθόνη μια ροζ γραμμή κατακόρυφη απο πάνω ως κάτω και η κύρια οθόνη άρχισε να γίνεται ροζ απτη μέση και κατω. Εν ολίγης άρχησαν και οι 2 οθόνες του να καίγονται. Το πήγα αντιπροσωπία και μου αλλαξαν την οθόνη και το μεταλλικό σασί δωρεάν. Να τονισω οτι δεν μου είχε πέσει ποτέ κάτω και το είχα πάντα σε θήκη σαν καινούργιο. 3 μήνες λοιπόν πριν λήξει η εγγύηση αρχησε να κάνει τρελά κολλήματα και να κανει μόνο του restart και να σβήνει. Του έκανα… Συνέχεια »

Demonium

Όσο για το v30, πολύ ωραίο σχεδιαστικά…απλά είναι γελοίο να βλέπω όλες τις εταιρείες να ακολουθούν ένα μοτίβο…μια γραμμή που χαράζει η Samsung ή η Apple. Περίνενα κατι πιο καινοτόμο/ προτοτυπο απτην lg ειδικά. Αλλά αφού ο κόσμος θέλει σαν τα πρόβατα όλοι να εχουν το ίδιο, οι εταιρείες πράτουν αναλογα. Άλλωστε η lg είναι η μόνη που πήρε τόσες φορές το ρίσκο και πήγε να καινοτομίσει και να χαράξει δικιά της γραμμή (lg gflex, g3,g4, g5) Όμως οι πωλήσεις της πιάσαν πάτο και έχει πάθει ζημιά στον τομέα των high end κινητών. Οπότε με το g6 και με το v30 ακόμα περισσότερο, πήγε στη “σωστή” γραμμή και έγινε απο καινοτόμος Κορεάτης “καλός Κινέζος copy cat” Ευτυχως η οθόνη φαίνεται να είναι λιγο πιο φαρδυά. Αυτά τα 18,5:9 και τα 2:1 αναλογίες είναι ένα χάλι. Κάνουν το κινητό ναι μεν βολικό στο χέρι αλλά σαν τηλεκοντρόλ. Και κάνουν την οθόνη να φαίνεται πολυ μικρότερη απότι είναι… Έβαλα το note edge που έχει 5.6 ίντσες οθόνη δίπλα στο s8 που ειναι 5.8 και η οθόνη του note φαινοταν διπλάσια λόγο φάρδους. Εφόσον η lg άρχησε μαζική παραγωγή oled οθονών για κινητά στο καινούργιο της εργοστάσιο, ελπίζω να είναι τελευταίας γενιάς όπως… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.