LG V30: Με Floating Bar, Always On Display, αναγνώριση προσώπου & φωνής

LG V30 features, LG V30: Με Floating Bar, Always On Display, αναγνώριση προσώπου & φωνής

Όσον αφορά στην επόμενη ναυαρχίδα της LG V30, που θα ανακοινωθεί 31 Αυγούστου, η LG έχει ήδη μιλήσει για τεχνικά χαρακτηριστικά όπως είναι η οθόνη 6 ιντσών OLED και η κάμερα που θα έχει μεγαλύτερο διάφραγμα φακού που έχει μπει ποτέ σε κινητό.

Πλέον επεκτείνεται και στο software του LG V30, όπου θα δούμε το δικό της UX 6.0+ user interface.

Ήδη γνωρίζουμε ότι το LG V30 δεν θα έχει δευτερεύουσα οθόνη όπως οι προκάτοχοί του LG V10, LG V20. Όμως η LG κάνει λόγο για μια Floating Bar, η οποία είναι ημι-διάφανη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχεις πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Σε περίπτωση που δεν την χρειάζεσαι μπορείς να την σύρεις εκτός οθόνης (όπως δείχνει η παραπάνω δεξιά εικόνα).

Για την Always On Display (AOD), η εταιρεία λέει πως εκτός από το να δείχνει την ώρα, το feature μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να προβάλλει πράγματα όπως Quick Tools, Music Player ή ακόμη και μια προσωπική φωτογραφία.

LG V30 features, LG V30: Με Floating Bar, Always On Display, αναγνώριση προσώπου & φωνής

Σχετικά με την ασφάλεια, η LG επισημαίνει πως το Face Recognition (αναγνώριση προσώπου) σου επιτρέπει να ξεκλειδώσεις το κινητό, ενώ η οθόνη είναι κλειστή. Όσο για την αναγνώριση φωνής. χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός της φωνής του χρήστη και “self-generated” λέξεις-κλειδιών για να ξεκλειδώσει το κινητό.

Τέλος, το “Haptic feedback στο LG V30 μπορεί να μπορεί να προσαρμοστεί με διάφορους συνδυασμούς δόνησης που μπορούν να συνδυαστούν με τον ήχο κλήσης του τηλεφώνου”, αναφέρει η LG.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Περιμενω να ξεκινησει η γκρινια

Saša

Ναι αλλα το iphone 8 θα εχει πιο δυνατη cpu.

ΦΝ

Εντυπωσιακό …αναμένω να το δούμε και από κοντά! Διαστάσεις ποιες θα είναι?

Rizo

Αυτό με την μπάρα πάντως το έχει ήδη το S8 και είναι πολύ χρήσιμο. Δίνει και επιπλέον επιλογές για αγαπημένες επαφές κ.α.
Τωρα για την αναγνώριση προσώπου πιστεύω ότι με κλειστή οθόνη θα πρέπει να το σηκώσεις το κινητό για να ενεργοποιηθεί η κάμερα αλλιώς θα καταναλώνει πολύ ενέργεια. Η τέλος πάντων να ενεργοποιείται με κάποια κίνηση.
Κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη πάντως!

ghad21

ΦΝ@ Oι διαστασεις που εχουν διαρευσει κανουν λογο για 151.4χ75.2χ7.4.Αν επαληθευθουν μιλαμε για πολυ καλες διαστασεις για κινητο με οθονη 6 ιντσων!

Efkairiakos

Φαίνεται πολύ καλή καινοτομία. Ελπίζω να λειτουργεί σωστά το λογισμικό

Taz_dev

Αν οι διαστάσεις είναι αυτές είναι άψογες. Σχεδόν σαν το s7 edge. Τελικά Ευρώπη θα κυκλοφορήσει?

Φωτης

Μαλλον το επομενο κινητο μου..Αν δεν παρω s8 plus θα παω σιγουρα σε V30..Oled οθονη κ κορυφαια λογικα καμερα κ δειχνει κ πανεμορφο δεν θα κρατηθω..

NikosAr

ΤΕΛΕΙΟ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.