Smartphones

LG V30: Εικόνα του μπροστινού panel με διπλή selfie κάμερα

Δεδομένης της πορείας της σειράς V, αυτό που μπορούμε να θεωρήσουμε λογικό είναι ότι η LG θα θέλει να την συνεχίσει. Μετά την ανακοίνωση του LG G6, σειρά παίρνει ο διάδοχος του LG V20. Σήμερα διέρρευσε μια εικόνα, που λέγεται ότι ανήκει στο μπροστινό panel του LG V30. Βλέπουμε ότι η LG θα κρατήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή με το LG V20.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε είναι ότι μάλλον θα δούμε διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Για την πλάτη δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά αφού LG G5, LG V20 και τώρα το LG G6, διαθέτουν dual camera, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το V30.

Είχε ακουστεί η φήμη ότι η LG μπορεί να μην βάλει την δεύτερη οθόνη φέτος στο LG V30, αλλά απ ότι δείχνει το panel, παραμένει στη θέση της. Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 835 (ο οποίος δεν ήρθε στο LG G6), μνήμη RAM 6GB και βελτιωμένο DAC.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Μαρτίου 2017 15:19

Σχόλια

  • ας παει μνημη ram 8GB me snapdragon 835 και με 2 εκδοσεις οπως εκανε με το LG G3 αλλα το κινητο να ερθει Ελλαδα οχι οπως εγινε με το LG V10 LGV20 που δεν ηρθανε ποτε επισημα απο την LG μεγαλο τραγικο λαθος αυτο που εκανε ελπιζω να μην το κανει με το LG V30 να ερθει με μαμα ANDROID 8 O OREO θα ειναι το πρωτο smarthphone με 4 καμερες

  • Ακριβώς όπως τα λέει ο Βασίλης. Τούμπανο θα είναι πάλι και αυτό, αλλά τι να το κάνεις χωρίς επίσημη εισαγωγή στην Ευρώπη, όπως έκαναν οι Κορεάτες με τα V10 & V20.

  • Μήπως το γεγονός ότι δεν ήρθε, έχει να κάνει με το δείκτη SAR, που πιθανόν ήταν πάνω από τα ευρωπαϊκά όρια;;;

  • Αυτή η μόδα με της διπλές κάμερες έχει καταντήσει αηδία τι να την κάνεις την διπλή κάμερα στην selfie!!? Εδώ ούτε πίσω δεν είναι σημαντικό η διπλή κάμερα πόσο μάλλον μπροστά σε λίγο θα βάζουν διπλές οθόνες(Ίδη έχουν βάλει!!)δεν βάζουν καλύτερες καμιά θύρα παραπάνω πιο χρήσιμο θα ήταν αντι να της βγάζουν ....

  • Μάγκες έχω ένα ALCATEL pop 4s και κάνω τέλεια την δουλειά μου μη σας παίρνουν τα λεφτά σας τζάμπα τα λαμογια οι κορεατες με 800_900 ευρώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.