LG V30: Βίντεο δείχνει πως δημιουργήθηκε το Wallpaper του

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας του default wallpaper για το LG V30 -το οποίο αναμένεται να παρουσιασιαστεί επίσημα στο τέλος του μήνα- δημοσίευσε η LG Electronics.

Το βίντεο δείχνει πως στήθηκε το στούντιο προκειμένου να δημιουργηθεί το default wallpaper που θα έρχεται σε όλες τις συσκευές LG V30.

Σε γενικότερο πλαίσιο η κορεάτικη εταιρεία τον τελευταίο καιρό δίνει στο κοινό βίντεο που σχετίζονται με το δημιουργικό της κομμάτι. Παρόμοιο βίντεο είχε δώσει στη δημοσιότητα για το wallpaper του LG G6.

Μάλιστα, το LG V30 φαίνεται ότι θα έχει περισσότερα κοινά με το G6 παρά με τον προκάτοχό του, το V20, το οποίο είχε μια δευτερεύουσα οθόνη ακριβώς πάνω από την κύρια οθόνη.

Το LG V30 αναμένεται με Full Vision οθόνη 6 ιντσών, θα υποστηρίζει ανάλυση 1440 x 2880 (QHD) και θα έχει αναλογία 18:9 (2:1) με ελάχιστα bezels στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής.

Για SoC αναμένεται με το Snapdragon 835, RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Το LG V30 αναμένεται με διπλή κάμερα στην πλάτη με αισθητήρες ανάλυσης 13MP ο καθένας ενώ η κάμερα selfie αναμένεται με αισθητήρα ανάλυσης 8MP.

Σύμφωνα με τις υπόλοιπες πληροφορίες, το LG V30 θα έρχεται με υποστήριξη USB 3.1, Bluetooth 5.0, NFC, Android 7.1 Nougat και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.

Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Αυγούστου.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 17:07

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.