LG V40 ThinQ με Snapdragon 845, 6GB RAM και Android Oreo αντί Android Pie;

lg v40 thinq snapdragon 845 6gb ram android oreo, LG V40 ThinQ με Snapdragon 845, 6GB RAM και Android Oreo αντί Android Pie;

Το LG V40 ThinQ ετοιμάζεται να παρουσιαστεί επίσημα από την LG σε Νέα Υόρκη και Σεούλ στις 3 και 4 Οκτωβρίου αντίστοιχα και αυτό που είναι γνωστό είναι πως θα διαθέτει συνολικά πέντε κάμερες, ενώ στο πέρασμά του από το Geekbench αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Έχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες μέχρι την παρουσίαση της επόμενης ναυαρχίδας από την LG και περιμένουμε να διαπιστώσουμε πως θα αξιοποιηθούν οι τρεις κάμερες στην πλάτη της συσκευής, ένα setup το οποίο συναντούμε πρώτη φορά σε smartphone της εταιρείας. Οι φήμες αναφέρουν πως οι κάμερες θα αποτελούνται από φακούς στα 12MP (f/1.5), 16MP (f/1.9) και 12MP(f/2.4), με τις selfie να διαθέτουν φακούς στα 8MP και 5MP.

Δεν είναι όμως μόνο οι κάμερες που περιμένουμε να δούμε στην παρουσίαση του V40 ThinQ αλλά και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, με το πέρασμά του από το Geekbench να δείχνει τα πρώτα στοιχεία καθώς και τις επιδόσεις του. Το LG V40 ThinQ πέτυχε 2397 πόντους στο single-core, ένα σκορ βελτιωμένο σε σύγκριση με το αντίστοιχο του LG G7 ThinQ, με τη διαφορά να βρίσκεται στο multi-core test όπου πέτυχε 8054 πόντους, τη στιγμή που το G7 ThinQ έχει πετύχει ακόμα και 8500 πόντους, σύμφωνα με την επίσημη λίστα με τις επιδόσεις του Geekbench.

Αυτό ενδεχομένως να συμβαίνει επειδή γιατί η συσκευή που δοκιμάστηκε δεν είναι το τελικό μοντέλο που θα φτάσει στους καταναλωτές, κάτι το οποίο θα διαπιστώθεί μετά την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής. Επιπλέον, η καταχώρηση στο Geekbench έδειξε πως η συσκευή διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo, κάτι το οποίο αναμένεται να ξενίσει πολλούς καταναλωτές οι οποίο θα επιθυμούσαν να αγοράσουν μια ναυαρχίδα με λειτουργικό σύστημα Android Pie.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.