LG V60 ThinQ: Θα το δούμε στην IFA 2019 με δύο οθόνες;

Είναι ξεκάθαρο ότι την MWC 2019 την μονοπώλησαν τα foldable smartphones, κι ας μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Ωστόσο, η LG αποφάσισε να μην ασχοληθεί με την πρώιμη τεχνολογία και παρουσίασε μία ειδική θήκη η οποία προσθέτει επιπλέον οθόνη στο LG V50 ThinQ. Φαίνεται ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει την ίδια λογική και με το LG V60 ThinQ.

LG V60 ThinQ, LG V60 ThinQ: Θα το δούμε στην IFA 2019 με δύο οθόνες;

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο σε 8-bit στιλ το οποίο παρουσιάζει μία συσκευή με δύο ή τρεις οθόνες. Το νόημα του βίντεο είναι η αποκάλυψη της LG ότι θα βρίσκεται στην IFA 2019 και πως έχει προγραμματίσει κάποια εκδήλωση για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Η εμφάνιση της παράξενης συσκευής στο βίντεο ήταν η αιτία έναρξης ενός κύματος σχολίων και προσδοκιών για την κυκλοφορία ενός foldable smartphone από την LG. Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι αυτό το κινητό θα είναι το LG V60 ThinQ.

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν τους ιδιαίτερα ονειροπόλους προς την κατεύθυνση του foldable LG V60 ThinQ, είναι ότι παραδοσιακά η εταιρεία αποκαλύπτει ένα νέο smartphone της σειράς V το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Με δεδομένο ότι η IFA 2019 είναι προ των πυλών, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για την παρουσίαση της συσκευής.

Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι το LG V60 ThinQ θα έχει απλά μία ειδική θήκη με δεύτερη οθόνη όπως αυτή του προκατόχου του. Αναφορικά, η δεύτερη οθόνη του V50 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Bluetooth gamepad αφής, δεύτερη οθόνη αναπαραγωγής πολυμέσων και άλλων εφαρμογών, ή ως viewfinder για την κάμερας.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ότι το LG V60 ThinQ θα είναι ένα flagship εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855 ίσως και τον 855+, βελτιωμένο hardware σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, και αν τελικά διαθέτει τη σχετική θήκη θα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Εάν τελικά η LG κυκλοφορήσει τη νέα της ναυαρχίδα, θα βρει απέναντι της τα Samsung Galaxy Fold και Huawei Mate X, αν τελικά δεν πάρουν κι άλλη αναβολή. Τα οικονομικά αποτελέσματά των τελευταίων μηνών στον τομέα των smartphones δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για την εταιρεία. Τόσο μεγάλος ανταγωνισμός δεν θα είναι καλός για την νέα της συσκευή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.