LG Velvet: Πρώτο hands-on επιβεβαιώνει υποστήριξη pen και κάποια specifications

Στις 7 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του smartphone Velvet από την LG. Φαίνεται πως η συσκευή ήδη βρίσκεται στα ράφια κάποιων καταστημάτων στη Νότια Κορέα, από όπου και μας προέρχεται και το πρώτο hands-on βίντεο!

Στο βίντεο βλέπουμε πως είναι live η νέα σχεδιαστική γραμμή της LG, καθώς και τις τέσσερις ιριδίζουσες χρωματικές επιλογές που θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Η κυρτή οθόνη ανάλυσης FHD+ φαίνεται να έχει αναλογία μεταξύ 20:9 και 21:9m με ελάχιστα bezel, αν και πάνω και κάτω είναι αρκετά μεγαλύτερα από ότι στο promo βίντεο που είδαμε λίγες ημέρες πριν.

, LG Velvet: Πρώτο hands-on επιβεβαιώνει υποστήριξη pen και κάποια specifications

Το βίντεο επιβεβαιώνει την υποστήριξη pen του LG Velvet κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο LG V60 και μάλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στις επερχόμενες συσκευές της εταιρείας. Δεν πρόκειται για ενσωματωμένο pen όπως στη σειρά Samsung Galaxy Note, αλλά για εξωτερικό, το οποίο μάλλον θα πωλείται ξεχωριστά. Βέβαια, στο εν λόγω βίντεο η πένα μοιάζει αρκετά στο Apple Pencil, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

Ενδιαφέρει επίσης: Δύο μήνες μαζί με το LG G8x Dual Screen

Δυστυχώς τα specification της συσκευής είναι στα κορεάτικα, αλλά από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε επιβεβαιώνονται οι μέχρι τώρα αναφορές. Αρχικά, στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει ο Snapdragon 765 5G, συνοδευόμενος από 8GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία ανέρχεται στα 4.300mAh και το βάρος της συσκευής στα 180g. Οι διαστάσεις του LG Velvet είναι 167.2×74.1, με πάχος στα 7.9mm.

, LG Velvet: Πρώτο hands-on επιβεβαιώνει υποστήριξη pen και κάποια specifications

Το σύστημα κάμερας αποτελείται από τρεις φακούς, τον κύριο στα 48MP, ευρυγώνιο στα 8MP και αισθητήρα βάθους στα 5MP. Η selfie κάμερα είναι ανάλυσης 16MP. Τέλος, το LG Velvet έχει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη. Στο 3:48 του βίντεο εμφανίζεται και το αξεσουάρ Dual Screen, αλλά ελάχιστα, σε άσπρο χρώμα. Σήμερα περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέφανος

Έχει ραδιόφωνο??!!!

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, δεν ξέρουμε ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.